14 / 05 / 2024

Birgül Dalgakıran kimdir

Birgül Dalgakıran kimdir

Gayrimenkul franchise geliştirme sektörünün deneyimli ismi Birgül Dalgakıran, ERA Gayrimenkul Türkiye’de Franchise Geliştirme ve Eğitim Gelişim Direktörü olarak göreve başladı. Dalgakıran'ın, ticari gayrimenkul ve franchise alanında uzmanlıkları bulunuyor.

Dededen miras kalan köy evlerine yıkım kararı! Köylüler ayaklandı!

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Kıran mahallesindeki köy evleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı talimatıyla Menteşe Belediyesi araçları tarafından ‘kaçak’ gerekçesiyle yıkılıyor.  Kıran köylüleri, yıkıma tepki göstererek araçların önüne durdu.

Ahmet Fadıl Ashaboğlu MIT’de hangi alanda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Ahmet Fadıl Ashaboğlu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Yapı Kredi Koray GYO’da hangi pozisyonda çalışmalar yapıyor? İşte Ahmet Fadıl Ashaboğlu’nun hayatı...

Nevgül Bilsel Safkan kimdir? Nevgül Bilsel Safkan evli mi?

Türk iş insanı Nevgül Bilsel Safkan kimdir? Nevgül Bilsel Safkan evli mi? Nevgül Bilsel Safkan'ın çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Polart İnterior Mimarlık Dekorasyon Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polart İnterior Mimarlık Dekorasyon Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Polat Kotil tarafından kuruldu.

Ulukurtlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulukurtlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Birgül ve Mehmet Naci Güven ortaklığında kuruldu.

Murat Yıldıran kimdir? Kaç dil biliyor, ne iş yapıyor?

Polisan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldıran kimdir? Murat Yıldıran başka hangi görevlerde yer alıyor? Murat Yıldıran kaç dil biliyor? İşte yanıtı...

Bitexen’den ödül kazandıran yepyeni iki özellik!

Dijital varlık alım-satım platformu Bitexen'den kullanıcılarını sevindirecek iki yeni özellik hayata geçiyor. İşte detaylar...

Lütfi Yenel Kimdir? Lütfi Yenel ne iş yapmaktadır?

Lütfi Yenel kimdir? Lütfi Yenel’in mesleği nedir? Lütfi Yenel hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Batur ve Harun Güner ortaklığında kuruldu.

Altın da değil, dolar da! Tahminleri ile tam 12'den vuran Mert Başaran asıl kazandıranı açıkladı

Altın ve dolar ile ilgili yaptığı yorumlar ile tanınan ekonomist Mert Başaran '' Küçük paralarla nasıl yatırım yapılır?'' sorusunun yanıtını açıkladı.

Katray İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Katray İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Kılıçkıran tarafından kuruldu.

Ticari gayrimenkullere olan talep katlandı!

Gayrimenkul Uzmanı Birgül Sarsın Dokuzcan, gayrimenkul güvenli liman olarak görüldüğüne vurgu yaparak son zamanlarda ticari gayrimenkullere olan talebin katlandığını belirtti.

Arrow İnşaat Dış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arrow İnşaat Dış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi Başakşehir’de 75 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Dagher tarafından açıldı.

Birgül Dalgakıran kimdir Haberi

Birgül Dalgakıran kimdir

Türkiye'deki büyümesini altyapı ve insan kaynaklarına yaptığı yatırımlarla sürdüren ERA Gayrimenkul Türkiye; kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Franchise seminerlerine ve broker eğitimlerine verdiği destekle sıkça gündeme gelen ERA Gayrimenkul Türkiye, yaptığı atamayla franchise geliştirme ve eğitim alanında uzman olan Birgül Dalgakıran'ı ailesine kattı.  


1998’den beri ulusal ve uluslararası gayrimenkul franchise firmalarının gelişim ve yaygınlaşma sürecinde aktif rol alan Birgül Dalgakıran, yedi ayrı ülkeden master franchise geliştirme operasyonları, gayrimenkul iş yönetimi, gayrimenkul satışı ve hizmet standartları konusunda pek çok eğitim, rehberlik ve koçluk programları almıştır. Franchise Sahipleri ve Gayrimenkul Danışmanları ile ilgili konularda yurtdışından aldığı rehberlik ve mentorluk sertifikasyonlarına sahip bulunuyor.


Bugüne kadar yaklaşık 400 franchise ofisi ile çalışan ve koçluk hizmeti vererek, 1000 üzerinde gayrimenkul danışmanı ve franchise ofis sahiplerinin iş...