22 / 05 / 2024

Birhan Pazarlama şirketi

Birhan Pazarlama şirketi

Ahmet Özal, 69 bin TL'lik borcu yüzünden sıkıntıya girdi. Haciz kararı tebliğ edilen Özal'ın şirketi ise sırra kadem bastı...

TURYAP'tan icradan satış açıklaması!

36 yıllık köklü geçmişe sahip olan Türkiye'nin ilk ve en büyük yerli gayrimenkul pazarlama şirketi TURYAP icradan satış haberleri ile ilgili açıklama yaptı.

GİGDEKS basın toplantısı 27 Ekim'de!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği, marka ve pazarlama şirketi AGS Global işbirliğiyle gayrimenkul sektörünü ilk kez yabancıya konut satış endeksi ‘GİGDEKS’i tanıştıracak.

Turyap’tan depremzedelere büyük destek! Evlerde fiyat artışına izin yok!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketi Turyap İzmir Temsilcilikleri tüm güçleriyle mağdurların yanlarında olduklarına dikkat çekerek böyle bir fahiş fiyat artışına kesinlikle izin vermeyeceklerini belirttiler.

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 1201 daire ve 22 ticari alanı satıyor!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından hayata geçirilen Şehr-i Bağcılar projesi Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi olan Turyap tarafından satılıyor. Projede 60 aya varan vade fırsatı sunuluyor.

Emlak satışında durmak yok, yeni çözümler var!

Konut satışlarının neredeyse durma noktasına geldiği dönemde emlak pazarlama şirketi Turyap, uygun fiyatlı gayrimenkullerden oluşan Teklif Alma Toplantısı düzenledi. Emlak sektörü durgun günlerini yaşarken, bu toplantıda evleri almak için yarış vardı.

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 3+1'leri satıyor!

Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi olan Turyap Bağcılar’da inşa edilen Şehr-i Bağcılar projesinin satışını yapacak. Projede ev fiyatları 417 bin TL'den başlıyor.

TOKİ, Ağustos'ta 252 milyon TL kazandı!

TOKİ, Ağustos ayının ilk yarısında emlak pazarlama şirketi Turyap aracılığıyla düzenlediği açık artırmalarda 252 milyon lira kazandı.

TOKİ 16 ilde 142 iş yeri 9 ilde 17 konut satışa çıkardı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), emlak pazarlama şirketi Turyap aracılığıyla 16 ilde 142 iş yeri ile 9 ilde 17 konut açık artırma yöntemiyle satışa sundu.

Beko, Cambridge'de Ar-Ge Merkezi açtı!

Arçelik’nin İngiltere’de faaliyet gösteren satış ve pazarlama şirketi Beko Plc., Cambridge’deki Ar-Ge Merkezi’nin resmi açılışını yaptı.

Yabancıya konut satarken nelere dikkat edilmeli?

Türkiye'de konut pazarlama sektörünün öncüsü İngiliz – Türk ortaklı uluslararası konut pazarlama şirketi Universal21 Yönetici Ortağı Monica Anca yabancılara ev satmanın ciddi bir iş olduğunu ve mutlaka uzman satış ekibiyle yapılması gerektiğini söylüyor.

Yurtdışında ev sahibi olmak için nelere dikkat etmeli?

Türkiye'de ve yurtdışında konut pazarlama sektörünün lideri İngiliz - Türk ortaklı uluslararası konut pazarlama şirketi Universal 21 'in Yönetici Ortağı Philip Skorochod yurtışından konut almak isteyenlere şu tavsiyelerde bulunuyor:

Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik İstanbul Şubesi açıldı!

Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik İstanbul Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile 10 Mart 2015'te Necati Avşar Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Anka İskele Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka İskele Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 Mart 2015 'te, 200 bin TL sermaye bedeli ile Bayrampaşa'da, Besim Derman Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Birhan Pazarlama şirketi Haberi

Birhan Pazarlama şirketi

8'inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal ile kızı Zeynep'in sahibi oldukları Özal Anonim Şirketi'ne icra şoku! Birhan Pazarlama şirketi, 69 bin TL'lik alacağı için Özal ailesinin şirketine dava açtı. '


ERBİL'DEN KAÇTILAR' 

Ankara 17. İcra Müdürlüğü, 20 gün önce Özal Enerji Petrol Maden İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne tebligat yaparak, ödeme uyarısında bulundu. Özal Ailesi'ne ait şirket cevap vermeyince, icra işlemleri başlatıldı. Ancak adrese giden icra memurları, şirketin taşındığını öğrendi. Bunun üzerine Birhan şirketinin avukatları, Özal Ailesi'ne ait mal varlıklarının borç tutarınca haczedilmesini istedi. Bu arada Özallar'ın Erbil'de de zor günler yaşadığı ortaya çıktı. Erbil'de 3 yıl önce "Özal Ctiy" adlı evler yapmaya başlayan Özal Anonim Şirketi, inşaatı bitiremedi. Bu nedenle yetkililer, Türk konsolosluğuna başvurarak şirket hakkında şikayette...