27 / 04 / 2024

Birikimevim şübeleri

Birikimevim şübeleri

Birikimevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı.

El Salvador Bitcoin ile ilgili soruşturma başlatacak!

El Salvador'da Sayıştay, devletin Bitcoin satın alımları ve kripto para bankamatik kulübeleri yapımına ilişkin şikayetler üzerine soruşturma başlatma kararı aldı.

Tasarruf finansman şirketlerinden denetim yorumu!

Tasarruf finansman şirketleriyle ilgili yasal düzenleme TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı. Yasanın önemine dikkat çeken Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli, sadece şirketlerin değil tüketici haklarının da koruma altına alındığını söyledi.

Faizsiz konut düzenlemesiyle sektörde yepyeni bir dönem başlayacak!

Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli, Tasarruf finansman şirketlerine ilişkin yasal düzenleme birlikte sadece şirketlerin değil tüketici haklarının da koruma altına alındığını söyledi.

Osman Telli: Yasal düzenleme ile sektörümüz yeni bir ivme kazanacak!

Tasarruf finansman şirketlerine ilişkin yasal düzenleme kısa bir zaman sonra yürürlüğe giriyor. Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ev sahibi olmak isteyenlerin tercihi yeni binalar!

Ocak ayında Birikimevim’e başvuru yapanların yüzde 54’ünü ev sahibi olmak isteyenler oluşturdu. Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ev sahibi olmak için Birikimevim’e başvuranların depreme dayanıklı, yeni projeleri tercih ettiğinin altını çizdi.

Birikimevim'den tamamlayıcı sağlık sigortası hediyesi!

Birikime dayalı faizsiz finansman sistemiyle ev ve araç sahibi olmak isteyenlere inovatif çözümler sunmaya devam eden Birikimevim, AXA Sigorta ile yaptığı önemli iş birliğiyle Birikimevim’e referans olan müşterilerine koronavirüsü de kapsayan tamamlayıcı sağlık sigortası hediye ediyor.

Osman Telli: 2021’de güçlü bir ekiple ilerlemeye devam edeceğiz!

Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli yaptığı açıklamada "2021’de altyapımızı daha da kuvvetlendirip, güçlü bir ekiple ilerlemeye devam edeceğiz." dedi.

Depreme dayanıklı ve sıfır evlere talep arttı!

TÜİK Kasım ayı verilerini değerlendiren Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli, ''Ev sahibi olmak isteyenler depreme dayanıklı ve yeni yapılara yöneliyor'' dedi.

Deprem Sonrası ev sahibi olmak İsteyen İzmirliler, en çok Birikimevim Bornova Şubesi’ne başvurdu!

30 Ekim tarihinde İzmir'de yaşanan deprem sonrasında İzmir halkınınım konut için tercih ettiği bölgelerin başında Bornova yer alıyor. Birikimevim, depremin ardından yeni bir ev sahibi olmak için başvuranların oranının yüzde 25 arttığını açıkladı.

Birikimevim'den yüzde 50 hizmet bedeli indirimi!

Birikime dayalı faizsiz finansman sistemiyle konut ve araç sahibi olmak isteyenlere inovatif çözümler sunan Birikimevim, “Mutlu Hikayeler Birikimle Başlar” diyerek müşterilerilerine “Ev ve Araç Sahibi Olmanın Mutlu Yolunu” sunuyor.

Birikimevim Mobil Uygulaması devreye girdi!

Birikime dayalı faizsiz finansman sistemiyle ev ve araç sahibi olmak isteyenlere inovatif çözümler sunan Birikimevim, dijital dönüşüm projelerine de son sürat devam ediyor...

Birikimevim satış ekiplerine yeni araçlarını teslim etti!

Birikimevim her ay gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısını Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli ev sahipliğinde düzenledi. Boğaziçi Oteli’nde gerçekleşen değerlendirme toplantısında satış ekibine yeni araçları teslim edildi.

Birikimevim'den 'online birikim temsilcisi' sistemi! 

Birikimevim, online birikim temsilcisi yazılımını devreye sokarak dijital altyapısını da güçlendirdi. Online birikim temsilcisi yazılımı ile işlem hacmini ve Türkiye ekonomisine katma değerini artırmayı planlıyor...

Birikimevim şübeleri Haberi

Birikimevim şübeleri

Birikimevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı.

Birikimevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi konusu:
Her türlü gayrimenkul, her türlü emlak ve özellikle daire ve binalar, dükkanlar, siteler, plazalar, depolar, soğuk hava depoları, villa, tatil köyleri, devre mülk, apart otel,motel organize sanayi bölgeleri, spor merkezleri, mesken, ev apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, gerek ihtiyaç gerek tasarruf sahiplerine her türlü emlak, her türlü gayrimenkul sahibi yapabilmek için edindirme organizasyonlarıyapmak suretiyle nihai tüketicilere hizmet vermek; bahçe, tarla, ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek ve anasözleşmede yazılı olan diğer işler.

Adres: Bağlarbaşı Mah. Bağlarbaşı Cad. No:17 A GAZİOSMANPAŞA 

Genel müdürlük adres: Maslak Mahallesi Sümer Sokak No: 3 Ayazağa Ticaret Merkezi B Blok Kat: 9 Sarıyer...