21 / 05 / 2024

birinci faz ticaret anlaşması nedir

birinci faz ticaret anlaşması nedir

ABD Tarım Bakanlığı, Birinci Faz Ekonomi ve Ticaret Anlaşması doğrultusunda, kümes hayvanları, patates ve hayvan yemi gibi ürünlerin de aralarında olduğu ABD'nin tarımsal ürünlerine yönelik ithalat kısıtlamalarının Çin tarafından kaldırılmaya başlandığını aktardı.

Dijital TL için ilk resmi tarih verildi! Merkez Bankası Başkanı Erkan resmen duyurdu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, dijital para çalışmalarına yönelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erkan, birinci faz çalışmaları raporunun yıl sonuna kadar yayımlanmasını öngördüklerini ifade ederek, çalışmaların hangi aşamalardan geçileceğini paylaştı.

Radiance İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Radiance İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fazıl Ahmet Gülşen tarafından kuruldu.

Kredi kartları yeni yılda tarihe karışıyor! İslam Memiş açıkladı!

Merkez Bankası, Dijital Türk Lirası Projesi’nin birinci faz çalışmaları kapsamında, Dijital Türk Lirası Ağı üzerindeki ilk ödeme işlemlerinin başarılı bir şekilde gerçekleştirileceğini duyurdu. Bununla birlikte kredi kartı ve banka kartı tarihe mi karışıyor? İşte detaylar...

Merkez Bankası resmen duyurdu! Dijital Türk Lirası ile ilk ödeme gerçekleştirildi!

Merkez Bankası, birinci faz çalışmaları çerçevesinde Dijital Türk Lirası ile ilk ödemenin başarılı bir şekilde yapıldığını duyurdu. İşte Dijital Türk Lirası ile ilk ödemenin ayrıntıları...

Tahıroğulları Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tahıroğulları Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Efe Can Birinci ve Mert Birinci ortaklığında kuruldu.

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Davut ve Necip Fazıl Aksoy ortaklığında kuruldu.

Bgm İstanbul Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bgm İstanbul Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Bayramoğlu  ve Fazıl Ali Moralı tarafından kuruldu.

Tunçlar Demir Ürünleri Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunçlar Demir Ürünleri Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Fazıl Tunç tarafından kuruldu.

Aksoy Proje İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Proje İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fazıl Ahmet Aksoy, Hümeyra Aksoy ve Murat Ali Aksoy ortaklığında kuruldu.

Probay Enerji Proje Geliştirme Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Probay Enerji Proje Geliştirme Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fazıl Barbaros Eryoldaş tarafından kuruldu.

New York'ta inşaat sektörü faaliyete geçiyor!

New York'ta normalleşme adımları kapsamında birinci faz gerçekleştirilecek. Birinci fazda inşaat sektörü faaliyete geçecek...

Çin, ABD tarım ürünlerine yönelik ithalat kısıtlamalarında adım attı!

ABD Tarım Bakanlığı, Birinci Faz Ekonomi ve Ticaret Anlaşması doğrultusunda, kümes hayvanları, patates ve hayvan yemi gibi ürünlerin de aralarında olduğu ABD'nin tarımsal ürünlerine yönelik ithalat kısıtlamalarının Çin tarafından kaldırılmaya başlandığını aktardı.

Birinci Teknik Yapı İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birinci Teknik Yapı İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adel Ali M. Moally tarafından kuruldu.

birinci faz ticaret anlaşması nedir Haberi

birinci faz ticaret anlaşması nedir

ABD Tarım Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, ABD ve Çin arasındaki Birinci Faz Ekonomi ve Ticaret Anlaşması doğrultusunda, tarım alanında uzlaşılan taahhütlerin uygulanmasına yönelik Çin tarafından bazı adımlar atıldığı bildirildi. 

Açıklamada, 14 Şubat'ta yürürlüğe giren anlaşma kapsamında, kümes hayvanları, cipslik patates ve hayvan yeminin de aralarında bulunduğu ABD'nin bazı tarımsal ürünlerine yönelik Çin tarafından uygulanan ithalat kısıtlamalarının kaldırıldığı aktarıldı. 

Sputniknews'de yer alan habere göre; Çin'in ABD'nin bazı tarımsal ürünlerinin ithalatında uyguladığı misilleme vergilerde de indirime gittiğini duyurmaya başladığı kaydedildi. 

'Anlaşmaya sadık kalınmasını bekliyoruz'

Açıklamada görüşlerine yer verilen ABD Tarım Bakanı Sonny Perdue, ABD Başkanı Donald Trump ve yönetiminin Çin ile güçlü bir ticaret anlaşmasına vardığını ve anlaşmanın Amerikan tarımı için önemli faydalar vadettiğini vurguladı. 

Perdue, "Bu faydaları bu yıl görmeyi dört gözle bekliyoruz ve geçen hafta...