29 / 04 / 2024

Birİstanbul Evleri Ispartakule

Birİstanbul Evleri Ispartakule

48 aya kadar vade farksız taksitin yapıldığı Birİstanbul Evleri Ispartakule'de fiyatlar 159 bin liradan başlıyor. Projede teslimler bu yılın Ağustos ayında gerçekleşecek...

Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde yaşam başladı!

Ev sahiplerine hayatın merkezinde bir yaşam sunan Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde teslimler gerçekleştirildi. Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde yaşam başladı.

Banu Evleri Ispartakule 2'de 8 Mart'a özel yüzde 8 indirim!

Hasanoğlu İnşaat , Kanal İstanbul Projesi’ne 10 dakikalık yürüyüş mesafesinde inşa ettiği Banu Evleri Ispartakule 2'de 8 Mart'a özel yüzde 8 indirim kampanyası başlattı..

Banu Evleri Ispartakule 2 Kanal İstanbul'a komşu!

Hasanoğlu İnşaat’ın hayata geçirdiği Banu Evleri Ispartakule 2 projesi Kanal İstanbul'a komşu oluyor. Proje Kanal İstanbul Projesi’ne sadece 10 dakikalık yürüyüş mesafesinde yer alıyor.

Banu Evleri Ispartakule 2'de yüzde 10 peşinat kampanyası!

Hasanoğlu İnşaat, Banu Evleri Ispartakule 2 Projesi için yeni bir kampanya başlattı. 25 Eylül’de başlayan kampanya kapsamında ev sahibi olmak isteyen herkes yüzde 10 peşinatla, yüzde 5 indirim kampanyasından faydalanabilecek.

Resim İstanbul Evleri nerede?

Ortadoğu Grup tarafından 82 bin metrekarelik bir alanda inşa edilen Resim İstanbul Evleri'nin tamamı Temmuz ayının sonunda teslim edilmiş olacak. Peki, Resim İstanbul Evleri nerede?

Banu Evleri Ispartakule 3 projesinin ayrıntıları!

İstanbul'un yeni projelerle dikkat çeken bölgesi Ispartakule'de, Hasanoğlu İnşaat tarafından yapılan Banu Evleri Ispartakule 3 projesinde 3 oda 1 salon konutların fiyatları 445 binTL'den başlıyor.

Avcılar Banu Evleri Ispartakule 3'te 445 bin TL'ye 3+1!

Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Banu Evleri Ispartakule 3 projesi İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa ediliyor. Toplamda 74 daireden oluşan projede 3+1 daire fiyatları 445 bin TL'den başlıyor.

Emlak Konut Tuzla Evora İstanbul Evleri'nde uygun ödeme koşulları!

Emlak konut Tuzla Evora İstanbul evleri İstanbul’a yeni bir soluk, alıcılarına ise yepyeni bir yaşam alanı sunuyor. Emlak Konut Tuzla Evora İstanbul Evleri'nde uygun ödeme koşulları...

Bir İstanbul Ispartakule’de 2.ve 3.devirler yapılıyor! Yüzde 10 peşinatla!

Emlak konut G.Y.O’nun Bahçeşehir’e bitişik Ispartakule’de yükselen Bir İstanbul projesinde satış rekorları kırılıyor.1+1, 2+1, 3+1 dairelerin satışları tamamlandı, şimdi 2.ve 3.devirler yapılıyor.

Resim İstanbul Evleri adres bilgileri!

Ortadoğu Group tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul Evleri şehrin içinde ormanla iç içe bir hayat sağlıyor. Resim İstanbul Evleri adres bilgileri haberimizin içeriğinde yer alıyor.

Tema İstanbul Evleri'nde 280 bin liraya!

İstanbul Avrupa Yakası Halkalı' da inşa edilen Tema İstanbul Evleri' nde daire fiyatları 280 bin liradan başlıyor. Satışları devam eden projede bir çok ödeme seçeneği yer alıyor.

NeoGölpark İstanbul Evleri'e NeoCenter geliyor!

Neo Yapı, NeoGölpark İstanbul Evleri sakinlerinin her türlü ihtiyacına karşılık verecek bir projeyi hayata geçiriyor “ NeoCenter ”. Konsept, “ Home Office ” anlayışından oldukça farklı…

NeoGölPark İstanbul Evleri Kemerburgaz'da doğal yaşam!

Göllerle çevrili muhteşem bir ormanın hemen yanında yer alan NeoGölpark İstanbul Evleri, Kemerburgaz-Göktürk'e sadece 10 dakikalık mesafede yer alıyor. Doğal orman, ördeklerin ve kuğuların gezdiği Mavi Göl gibi tabiatın güzellikleri mevcut...

Birİstanbul Evleri Ispartakule Haberi

Birİstanbul Evleri Ispartakule

90 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen  1stanbul Ispartakule projesi, Doğu İnşaat, Precast, Tuna GYO ve Üstünler Yapı tarafından Başakşehir'de konumlandırılıyor. 


Ağustos 2013 tarihinde teslim edilecek olan 1stanbul Ispartakule Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tipleri bulunuyor. 17 ve 29 katlı 11 blok olarak yükselen projede fiyatlar 159 bin liradan başlıyor.


1stanbul Ispartakule projesinde yer alan 1+1 daireler 159 bin liradan, 2+1 daireler 192 bin liradan ve 3+1 daireler 279 bin liradan başlayan fiyat seçenekleri ile satışa sunuluyor.


1stanbul Evleri'nde yüzde 30 peşinat ödendiğinde, yüzde 10'luk kısım 6 ay sonra, yüzde 15'lik kısım 12 ay sonra ve kalan daire bedeli 48 ay 0 faiz ile ödeniyor.


Ispartakule 1stanbul Evleri'nde bulunan ortak kullanım alanları arasında sauna, hamam, masaj odası, squash, fitness center, havuz...