13 / 05 / 2024

Birkem Salih Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Birkem Salih Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Birkem Salih Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Birkem Gümüş ve Muhammet Salih Gümüş tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 30 bin TL'lik sermaye ile 24 Haziran'da kuruldu

Wazgal Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wazgal Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Aladağ ve Ömer Kurban ortaklığında kuruldu.

Saldem İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saldem İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Demirci ve Mehmet Salih Salman ortaklığında kuruldu.

Münnes İnşaat Turizm Gıda İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Münnes İnşaat Turizm Gıda İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirket Avcılar'da Salih Baycan tarafından kuruldu.

Cemtek İnşaat Turizm Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemtek İnşaat Turizm Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Salih Mersin tarafından kuruldu.

Eresin Turizm İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 Şubesi açıldı!

Eresin Turizm İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 Şubesi bugün Fatih'te 20 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Salih Eresin tarafından açıldı.

Jahan Real Estate Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Jahan Real Estate Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited  Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Farahnaz Shahmoradı ve Salih Yaşar tarafından kuruldu.

Eresin Turizm İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih 2 Şubesi açıldı!

Eresin Turizm İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih 2 Şubesi bugün Fatih'te 20 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Salih Eresin tarafından açıldı.

Sbsd Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sbsd Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Çelen tarafından kuruldu.

Özpruva İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özpruva İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ruzimuhammed Salih tarafından kuruldu.

Seme Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seme Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün  Arnavutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Mahir Sarıoğlu ve Salih Albat ortaklığında kuruldu.

Ckm Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ckm Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Salih Çakmak tarafından kuruldu.

Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'ne 200 bungalov yapılacak!

Sivas Valisi Salih Ayhan yaptığı açıklamada, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezine 200 bungalov daha yapılacağını belirtti.

Karamans Turizm Ve Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karamans Turizm Ve Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Salih Karaman tarafından kuruldu.

Birkem Salih Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Birkem Salih Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Birkem Salih Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Birkem Gümüş ve Muhammet Salih Gümüş tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 30 bin TL'lik sermaye ile 24 Haziran'da kuruldu. Birkem Salih Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Turizm danışmanlık havacılık tur organizasyon ve bilet satış Otopark otel turistik tesis işletmeciliği ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Birkem Salih Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih, Fevzi Paşa Caddesi, Nigar Apartmanı, No:10, Kat:3...