08 / 05 / 2024

birlik life 4 satışları

birlik life 4 satışları

Birlik İnşaat - Mes Group, Birlik Life 4 projesini Bayrampaşa'da Bilge Çelik Tencere Fabrikası'nın arsasında inşa edecek. Boşaltılmaya başlanan fabrikanın arsasında çalışmalar Temmuz ayında başlayacak...

Sinpaş Metrolife Premium'da bankasız-sabit ödemeli vade fırsatı!

Metrolife Premium'da bankasız-sabit ödemeli vade fırsatı sunuluyor. Sinpaş imzası taşıyan ve 232 adet konutun yer aldığı Metro Life 4 blok şeklinde yükseliyor.

Opel Combo Life'a 4 bin TL zam geldi! İşte 0 faiz fırsatı sunulan Combo Life 5 Kasım 2022 fiyat listesi!

Yeni bir ticari araç almak isteyenlerin Kasım ayı fiyatlarını merak ettiği Opel Combo Life'a tam 4 bin TL zam geldi. Peki Opel Combo Life'ın Kasım ayı fiyatları ne kadar? İşte 0 faiz fırsatı sunulan Combo Life 5 Kasım 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Caddy Life'a 45 bin 500 TL'lik son dakika indirimi geldi! Caddy Life 4 Kasım 2022 fiyat listesi!

Ticari araç almak isteyenler Volkswagen Caddy Life'ın Kasım ayı fiyatlarını merak ediyor ve araştırıyor. Volkswagen Caddy Life'a Kasım ayında tam 45 bin 500 TL'lik son dakika indirimi yapıldı. Caddy Life 4 Kasım 2022 fiyat listesi...

Opel Combo Life'ta 0 faiz müjdesi! Combo Life'taki fırsatlara inanamayacaksınız! İşte 4 Haziran 2022 fiyat listesi!

Yeni bir ticari araç almak isteyenlerin en çok sevdiği ve beğendiği modeller arasında yer alan Opel Combo Life'ta 0 faiz Fırsatı başladı. Peki Opel Combo Life fiyatları ne kadar? İşte 4 Haziran 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Caddy Life'ın Haziran'a özel fiyatları resmen belli oldu! Şok olacaksınız! 4 Haziran 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Caddy Life fiyatlarında sıcak gelişme! Volkswagen, Doblo'nun rakibi Caddy Life fiyatlarını yeniledi! Peki, Volkswagen Caddy Life fiyatları ne kadar? İşte 4 Haziran 2022 fiyat listesi...

Fera Life Kartal'da fiyatlar metrekare birimi 4 bin 500 TL'den başlıyor!

Fera Grup imzasıyla inşa edilen proje toplam 94 adet daire ve 32 adet ticari birimden oluşuyor. Fera Life Kartal'da fiyatlar metrekare birimi 4 bin 500 TL'den başlıyor.

Safranbolu'ya bayramda 70 bin turist gelecek!

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Safranbolu'daki otellerin doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı. Belediye Başkanı Necdet Aksoy, "Günübirlikçilerle 4 günlük bayram tatilinde 70 bin misafiri yakalarız" dedi.

Atlantik Life Pendik'te 857 bin TL'ye 4+1 daire!

Atlantik Life projesi Pendik'te Atlantik Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Panorama Life'ta teslimler 4 ay sonra!

Kılıçoğlu Group’un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul, Sarıyer’de inşa edilen Panorama Life’ın yüzde 70’inin satıldığını açıkladı. 4 ay sonra teslim edilmesi planlanan proje 50 milyon lira maliyetle inşa ediliyor.

Panaroma Life'ta daire fiyatları 280 bin TL'den başlıyor!

Kılıçoğlu Group 'un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer 'de inşa edilen Panaroma Life 'ın yüzde 70 'inin satışı gerçekleştirilirken, 4 ay sonra teslimler başlıyor.

Panaroma Life projesinde teslimler 4 ay sonra!

KILIÇOĞLU Group'un "Bavulunu Kap Gel" sloganı ve dayalı döşeli daire konsepti ile Sarıyer'de inşa ettiği Panaroma Life projesinde sona yaklaşıldı. Şu ana kadar projenin yüzde 70'i satıldı.

Kılıçoğlu Panorama Life'ta 280 bin TL'den başlayan fiyatlar!

KILIÇOĞLU Group'un "Bavulunu Kap Gel" sloganı ve dayalı döşeli daire konsepti ile Sarıyer'de inşa ettiği Panaroma Life projesinde sona yaklaşıldı. Projede teslimler 4 ay sonra gerçekleşiyor...

Panaroma Life 4 ay sonra teslim ediliyor!

Kılıçoğlu Group'un ''Bavulunu Kap Gel'' sloganı ve dayalı döşeli daire konsepti ile Sarıyer'de inşa ettiği, şu ana kadar yüzde 70'inin satışı gerçekleştirilen Panoroma Life projesinde sona yaklaşıldı.

birlik life 4 satışları Haberi

birlik life 4 satışları


Birlik Life 4 projesi Bayrampaşa'da Bilge Çelik Tencere Fabrikası'nın arsası üzerinde yükselecek. Birlik Life 4 projesi için Bilge Çelik Tencere fabrikası boşaltılıyor. Birlik Life 4 projesi 8 bin 500 metrekare alanda inşa edilecek.


Birlik Life 4 projesi Birlik İnşaat ve Mes Group işbirliğiyle hayata geçiriliyor. Bu yıl Temmuz ayında başlayacak olan Birlik Life 4 projesinde 161 rezidans daire yer alacak. Detayları netleşmeyen Birlik Life 4 projesi Bayrampaşa metro durağının yanında kalıyor.










Tel : 0212 616 84 36

Web: www.birlikgrupinsaat.com

Gülcihan...