28 / 04 / 2024

Opel Combo Life'a 4 bin TL zam geldi! İşte 0 faiz fırsatı sunulan Combo Life 5 Kasım 2022 fiyat listesi!

Opel Combo Life'a 4 bin TL zam geldi! İşte 0 faiz fırsatı sunulan Combo Life 5 Kasım 2022 fiyat listesi!

Yeni bir ticari araç almak isteyenlerin Kasım ayı fiyatlarını merak ettiği Opel Combo Life'a tam 4 bin TL zam geldi. Peki Opel Combo Life'ın Kasım ayı fiyatları ne kadar? İşte 0 faiz fırsatı sunulan Combo Life 5 Kasım 2022 fiyat listesi...



Yeni bir ticari araç almak isteyenlerin Kasım ayı fiyatlarını merak ettiği ve araştırdığı Opel Combo Life'ta 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Kasım ayı itibarıyla tam 4 bin TL zam gelen Opel Combo Life, binek otomobilin teknolojisini, konforunu ve gücünü; ticari araçların ferahlığı ile genişliğini buluşturuyor.

Ticari araç severlerin en çok araştırdığı araç modelleri arasında yer alan Opel Combo Life'ta 150 bin Türk Lirası için 15 ay yüzde 0,99, 120 bin Türk Lirası için 12 ay yüzde 0 faiz imkanı sunuluyor. 

Opel Combo Life a 4 bin TL zam geldi! İşte 0 faiz fırsatı sunulan Combo Life 5 Kasım 2022 fiyat listesi!

Ticari araç severlerin gözde modelleri arasında yer alan Opel Combo Life Edition, Elegance ve Ultimate olmak üzere 3 farklı model ile satılıyor.

1.355 litrelik bagaj hacmi ve arka sırada katlanabilen 3 koltuğu da olan Opel Combo Life'ın merakla beklenen Kasım ayı fiyatları da açıklandı. 

Yeni bir ticari araç almak isteyenlerin Kasım ayı fiyatlarını merak ettiği Opel Combo Life'a tam 4 bin TL zam geldi. Peki Opel Combo Life'ın Kasım ayı fiyatları ne kadar? İşte 0 faiz fırsatı sunulan Combo Life 5 Kasım 2022 fiyat listesi!


Geri Dön