05 / 05 / 2024

Birlik Parkada Projesi nerede

Birlik Parkada Projesi nerede

Birlik Parkada Projesi, Birlik İnşaat tarafından inşa ediliyor. 14 ve 16 katlı 3 bloktan meydana gelen projede 243 daire yer alıyor..

Birlik Parkada Bayrampaşa fiyat listesi!

Birlik Parkada Bayrampaşa fiyat listesi 800 bin TL'den başlıyor. Birlik Parkada Evleri projesi İstanbul Bayrampaşa'da üç blok olarak hayata geçirildi...

Bayrampaşa Birlik Parkada fiyat listesi!

2 sene sonra teslim edilecek olan Birlik Parkada projesi 243 adet Konut ile 12 ticari alandan meydana geliyor. İşte Bayrampaşa Birlik Parkada fiyat listesi..

Birlik Parkada fiyat!

Toplam 243 adet Konut ile 12 ticari alandan meydana gelen Birlik Parkada projesi Bayrampaşa ilçesine bağlı Yıldırım Mahallesi'nde inşa ediliyor. Birlik Parkada fiyat listesi 800 bin TL'den başlıyor.

Birlik Parkada Projesi ile 243 konut geliyor! Yeni Proje!

Birlik Parkada Projesi, Birlik İnşaat tarafından inşa ediliyor. 14 ve 16 katlı 3 bloktan meydana gelen projede 243 daire yer alıyor..

Ortaca'ya modern günübirlik tesis inşa edilecek!

Ortaca ilçesinde yapılması planlanan Günübirlik Tesis projesi onaylandı. Projenin tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında konuşan Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, “7 yıllık çabamızın ardından onaylanan projemiz bölgemize hayırlı olsun” dedi.

Lima Vadi Birlik teslim tarihi!

Lima Vadi Birlik projesinde fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor. Lima Vadi Evleri projesi 150 adet konuttan meydana geliyor...

İzmir-İstanbul Otoyolu Projesi İzmir'e turist çekecek!

İki kent arasını 3 saate düşürecek otoyol projesi, turizmcilere yeni bir fırsat kapısı açıyor. İzmirli turizmciler, İstanbul’u tercih eden turistin, günübirlik İzmir’e gelmesi için çalışma başlattı

Asrın Projesi hükümeti etkileyebilir!

KKTC'de hükümet ortaklarından Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün "Asrın Projesi" olarak nitelendirilen Türkiye'den KKTC'ye su taşıma projesinin hükümeti etkileyebilecek bir konu olabileceğini söyledi.

Ali Kılıç, Maltepe Meydan projesi için birlik çağrısı yaptı!

Ali Kılıç, ilçenin modern bir meydana kavuşturulması gerektiğini belirterek, "Birlik olursak önümüzde kimse duramaz. Gelin ilçe meydanımız için güç birliği yapalım. Gerekirse minibüs yolunu bir gün kapatırız ve bu duruma dikkat çekeriz” dedi.

Mon Reve Eyüp projesi satışa çıktı! 620 bin TL'ye!

İstanbul Eyüp'te Mes Group ve Birlik İnşaat ortaklığıyla hayat geçirilen Mon Reve Eyüp projesi konut satış toplantısı Titanic Business Hotel'de bugün yapıldı. 37 bin metrekare inşaat alanına sahip projenin teslimi 2017'nin ilk çeyreği olarak öngörülüyor.

Birlik Life 4 Bayrampaşa ne durumda?

Birlik Life 4 projesi, Birlik İnşaat ve Mes Group tarafından Bayrampaşa'da yükseliyor. Temmuz'da çalışmaların başlaması planlanan Birlik Life 4 Bayrampaşa projesinde çalışmalar ve satışlar ertelendi.

Mes Grup ve Birlik İnşaat, Bayrampaşa'da yeni otel projesine başlıyor!

Mes Grup ve Birlik İnşaat'ın hayata geçireceği 113 odadan meydana gelecek Bayrampaşa otel projesi, Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 17. maddesi doğrultusunda incelendi ve uygun bulundu.

Daphne Garden Residences Çekmeköy projesi!

Birlik grup imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de inşa edilen Daphne Garden Residences Çekmeköy projesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlardan oluşuyor.

Birlik Parkada Projesi nerede Haberi

Birlik Parkada Projesi nerede

Birlik İnşaat, İstanbul'da Bayrampaşa ilçesine bağlı Yıldırım Mahallesi'nde yeni proje inşa etmeye hazırlanıyor. 7 bin 843,93 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek Birlik Parkada projesinde toplam 243 adet Konut ile 12 ticari alan yer alıyor.


14 ve 16 katlı 3 bloktan meydana gelen Birlik Parkada projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde daire seçenekleri sunuluyor.


Toplam inşaat alanı 69 bin 376,96 metrekare olarak belirlenen proje, Cebeci, Güzeltepe, Mahmutbey, Fatih ilçesine komşu konumda yer alıyor.


Projede sosyal tesis, çocuk oyun alanları, kapalı ve açık otopark, kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar ünitesi ve yeşil alan yer alıyor.


Projenin yaklaşık 3 yılda tamamlanması planlanıyor. Projede hafriyat ve zemin çalışmaları önümüzdeki haftalarda başlayacak.







Tel: +90 212...