03 / 05 / 2024

Birlik Toptan Satış Mağazaları gölcük

Birlik Toptan Satış Mağazaları gölcük

Birlik Toptan Satış Mağazaları Yalova ve Gölcük şubelerini hizmete açtı

Belediyeden 2 ilde satılık arsa ve tesis!

Samsun ve Kayseri'de yer alan arsa ve günübirlik tesis satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 27 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek.

Botaş'tan doğal gaz açıklaması! 1 Aralıktan itibaren fiyatlarda değişiklik yapılmayacak!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ) tarafından yapılan açıklamada, 1 Aralık'tan itibaren geçerli olan doğal gaz toptan satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmayacağını belirtti.

Bizim Toptan’da Bingo sıvı çamaşır deterjanı 29,95 TL’ye ayçiçek yağı 74,90 TL’ye, kırmızı mercimek 29,90 TL’ye düştü!

Bizim Toptan Market’te 14 Eylül’e kadar sürecek indirim kampanyası başladı. Bu kapsamda, Bizim Market’te, mayonezden mısır konservesine, turşudan köfte harcına kadar pek çok ürün indirimli olarak satışa sunulacak. İşte 7 Eylül 2023 fiyat listesi...

İl Özel İdare, Çanakkale Ayvacık'taki günübirlik tesis alanını satışa çıkardı!

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale Ayvacık'ta yer alan günübirlik tesis alanını satışa çıkardı. 

Bizim Toptan, yılın ilk çeyreğinde 4,5 milyar lira net satış geliri elde etti!

Bizim Toptan, 2023'ün ilk çeyreğinde, net satış gelirlerini bir önceki senenin aynı dönemiyle kıyaslandığında yüzde 91,5 artırarak, büyümesine devam etti. İşte ayrıntılar...

Bizim Toptan’ın net satış gelirlerinde akılları baştan alacak büyüme!

Türkiye’nin mağaza sayısı konusunda en büyük ve en yaygın organize toptan marketi Bizim Toptan, 2023’ün ilk çeyrek sonuçlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) açıkladı. Bizim Toptan, net satış gelirlerinde yüzde 91,5 büyüme gerçekleştiğini paylaştı.

Gold Star Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Toptan Satış Limited Şirketi kuruldu!

Gold Star Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Toptan Satış Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Süleyman Turan tarafından kuruldu.

İpal İnşaat Metal Ve Elektronik Ürünleri Toptan Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İpal İnşaat Metal Ve Elektronik Ürünleri Toptan Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Bülent İpal tarafından kuruldu.

Doğalgaza yüzde 20 indirim geliyor! BOTAŞ müjdeli haberi resmen açıkladı!

BOTAŞ, 2023 yılı mart ayı itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın toptan satış fiyatında yüzde 20 oranında, sanayi kuruluşlarında ise yüzde 20,95 ila 26,12 arasında indirime gidildiğini açıkladı. Mesken doğal gazında ise tarife şimdilik değişmedi.

BOTAŞ'tan doğalgaz faturaları için büyük müjde!

1 Şubat tarihi sonrası için duyuru yapan Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ. (BOTAŞ), oğal gaz toptan satış fiyatlarında indirime gidildiğini açıkladı.

Trakya Birlik'ten flaş ayçiçeği fiyatı açıklaması! Ayçiçek hangi borsada ne kadar? 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Trakya Birlik, ayçiçeği avans ödeme fiyatını duyurdu. Yönetim Kurulu aldığı kararda, yağ oranına göre ayçiçek taban fiyatını 12 Türk Lirası olarak belirtti. Peki ayçiçek bugün kaç liradan satılıyor? Ayçiçek hangi borsada ne kadar? 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mirfet Kartal tarafından kuruldu.

Nurol GYO'dan 190 milyon TL'lik pay satışı! 

Nurol GYO'nun toplam satış tutarı 190 milyon TL olacak şekilde Borsa İstanbul A.Ş.'nin (Borsa) Toptan Alış Satış İşlemlerine İlişkin Prosedürü (TSP Prosedürü) çerçevesinde belirlenecek pay satış fiyatına göre hesaplanacak nominal sermaye tutarı kadar artırılmasına karar verildi. 

Birlik Toptan Satış Mağazaları gölcük Haberi

Birlik Toptan Satış Mağazaları gölcük

Akyürek Holding iştiraki olarak 2004 yılında kurulan Birlik Toptan Satış Mağazaları büyüme hedefleri doğrultusunda mağaza açılışlarına hız kesmeden devam ediyor.  Müşterilerine ve iş ortaklarına sunduğu güler yüzlü, çağdaş hizmet anlayışı ve uygun fiyatları ile rekabet avantajı sağlayan Birlik Toptan Satış Mağazaları kısa zamanda perakendecilerin tercih ettiği bir toptan satış mağazaları zinciri haline geldi. 12 Mart Salı günü Yalova Mağazasını ve hemen ardından 14 Mart Perşembe günü de Gölcük Mağazasını hizmete açan Birlik Toptan Satış Mağazaları bu açılışlar ile birlikte 15 şubeye ulaştı


Müşterilerine, aynı çatı altında farklı markaları sunması, uygun fiyat ve ödeme koşulları ve bölgesinde yer alan müşterilere ürünlerini düşük maliyetlerle ulaştırma imkanı gibi birçok avantaj sunan Birlik Toptan Satış Mağazaları’nın Yalova şubesi 800 m², Gölcük şubesi ise 500...