22 / 05 / 2024

Birol Kırtız kimdir

Birol Kırtız kimdir

BK Konut Yapı, Polatlı'da inşaat sektörüne adım atarak ilk projesi olan Saklıkent konutlarının temelini attı. Kırtızlar Un Sanayi Fabrikası sahibi Birol Kırtız Polatlı'ya yeniş yaşam alanları kazandırmayı hedefliyor.

Kırmızı ette fiyatlar uçtu! Rekabet Kurumu Başkanı nedenini açıkladı...

Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, kırmızı et sektörüne yönelik başlattıkları incelemeye ilişkin açıklamada bulundu. Kırmızı et sektöründeki fiyatların yükselmesine yönelik çok sayıda şikayet aldıklarını belirten Küle, fiyatlardaki artışın nedenlerini kaydetti. İşte ayrıntılar...

Birol Küle Kimdir? Birol Küle ne iş yapıyor? Eğitimi nedir?

Birol Küle'nin kim olduğu ve hangi alanda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasındadır. Birol Küle kimdir nerelerde görev almıştır? Eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Bilal Yıldız kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Bilal Yıldız  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bilal Yıldız 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bilal Yıldız'ın hayatına dair merak edilenler.

Kırmızı et fiyatlarıyla ilgili çok önemli gelişme! Cumhurbaşkanı Erdoğan bizzat duyurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kırmızı eti vatandaşlara ucuz yedirme konusunda kararlı olduklarını belirterek, fiyatların düşmesi için ülkenin dört bir yanında kesimlik hayvan için çalışma yapılacağını dile getirdi.

Kırmızı Kedi Kitabevi ocak ayında 21 şubeye ulaştı!

Yayınevi, kitabevi, dağıtım ve bilgi teknolojileri hizmeti şeklinde olmak üzere dört ayaklı bir yapıya sahip olan Kırmızı Kedi kitapevi ocak ayında 21 şubeye ulaştı...

Kürtün Belediyesi yeni hizmet binası açıldı!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Kürtün Belediyesi yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı.

Site yönetiminde 4 kırmızı çizgi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için ''site yönetiminde 4 kırmızı çizgi" konusunu kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı..

Gecekondu sorunu kökten çözülecek!

Gayrimenkul sektörü rotasını 2023'e çevirdi, hedeflerini belirledi. Her yıl yüzde 10-12 arasında büyüme amaçlanırken, 7.5 milyon konut yapılacak. 60 yıldır süren gecekondu sorunu kökten çözülecek.

Evrim Kırmızıtaş, Nurgul Yeşilçay'ın 41. yaşını kutladı!

Evrim Kırmızıtaş, Nurgul Yeşilçay'ın 41. yaşını Asmalımescit Soho House'ta kutladı. Geyece Ömür Gedik,Gül Gölge Saygı gibi isimler katıldı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran sektörde başarının sırrını verdi!

İlk defa bir kadın gayrimenkul danışmanı olarak Dünya Birinciliği Ödülü’nü alan Evrim Kırmızıtaş Başaran sektörde başarının sırrını verdi.

Gayrimenkul şampiyonu Evrim Kırmızıtaş başarısının sırrını açıkladı!

Gayrimenkul dünyasında satışlarda dünya şampiyonu olup büyük ödüllerle dönen Evrim Kırmızıtaş başarısının sırrını açıkladı.

Evrim Kırmızıtaş RE/MAX International dünya birinciliği ödülünü aldı!

Evrim Kırmızıtaş Başaran RE/MAX International dünya birinciliği ödülünü Türkiye'ye getiren ilk ve tek kadın emlak danışmanı olmayı başardı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran kimdir?

Evrim Kırmızıtaş Başaran gayrimenkul satışında dünya şampiyonu oldu. Peki, Evrim Kırmızıtaş Başaran kimdir? Evrim Kırmızıtaş Başaran, hangi işlere imza attı?

Birol Kırtız kimdir Haberi

Birol Kırtız kimdir

BK Konut Yapı, Polatlı'da inşaat sektörüne adım atarak ilk projesi olan Saklıkent konutlarının temelini attı. Polatlı'da gıda sektörünün köklü firmalarından Kırtızlar Un Sanayi Fabrikası sahibi Birol Kırtız, Polatlı'da sağladığı istihdamın yanı sıra Polatlı'nın ihtiyacı olan Saklıkent Konutlarını hayata geçirdi. Polatlı'nın nefes alabileceği konutları inşa ederek Polatlı'ya yeniş yaşam alanları kazandırmayı hedefleyen Birol Kırtız "Projemiz Polatlı'nın Kuzey yönünde,Basri Mahallesi yolu ile Şehitlik Anıtı arasında. 14 bin metrekare olan arsamızda 7 katlı 7'şer blok inşa edeceğiz. Dairelerin tamamı 4+1 olacak"dedi. 


Gazete...