06 / 05 / 2024

Birol Polat emlak istasyonu

Birol Polat emlak istasyonu

Emlak İstasyonu, Türkiye'deki politikasında değişikliğe hazırlanıyor. Bugüne kadar İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerde büyüyen şirket Anadolu'ya açılmaya hazırlanıyor.

Elitt Global Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elitt Global Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Polat tarafından kuuruldu.

Df Group Yapı İnşaat Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Df Group Yapı İnşaat Emlak Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Polat tarafından kuruldu.

Sayan Otelcilik Turizm Emlak Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayan Otelcilik Turizm Emlak Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Polat ve Seyedmojtaba Hashemı tarafından kuruldu.

Yenikent Müteahhitlik Ve Emlakçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenikent Müteahhitlik Ve Emlakçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Sinan Polat Serkan Karakaya Deniz Karataş  ve Adem Yiğit  tarafından kuruldu.

Çakır34 Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakır34 Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynel Polat tarafından kuruldu.

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satış ve kiralama işlemleri mecliste!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünce 1 Ocak 2020'den bu yana yapılan satış, kiralama işlemleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Haspolat Kanal İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haspolat Kanal İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Polat tarafından kuruldu. 

Özpolat Grup İnşaat Emlak İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özpolat Grup İnşaat Emlak İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Öztürk Polat tarafından kuruldu. 

Emlak almak için en iyi dönem!

Emlak almak için en iyi dönem, çünkü fiyatlar çok geriledi diye açıklamada bulunan Çetinkaya Polat Holding Başkanı Adnan Polat, "Türkiye'ye güvendiğim ve inandığım için yatırım yapmaya devam ediyorum. Arz fazlası belki var ama doğru projelere bakınca öyle değil" dedi.

Emlak İstasyonu bu yıl 30 franchise ofis açacak!

Emlak İstasyonu Ceo'su Birol Polat, Türkiye pazarında kalıcı olmak için sürdürülebilir ve doğru yatırımların önem kazandığı bir dönemde olduklarını açıkladı.

Mehmet Polat: Gaziantep'te kredisiz ev almak imkansız!

Gürkan Emlak sahibi Mehmet Polat, Gaziantep'te artan kiraların vatandaşları mağdur ettiğini belirterek, halkın sorunlarından bahsetti.

Emlak sektöründe kurumsallaşan mesleğe önde başlıyor!

Emlak İstasyonu Ceo’su Birol Polat özellikle emlak sektörü gibi halk arasında olumsuz imaja sahip bir sektörde kalite ve hizmetin kusursuz olmasının beklendiğini belirterek, “Bunun da yolu kurumsallaşmaktan, marka olmaktan geçiyor” dedi.

Atlıpolat İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlıpolat İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi, Nadir Polat ve Metcan Atlı ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.

Birol Polat emlak istasyonu Haberi

Birol Polat emlak istasyonu

Emlak İstasyonu, Türkiye'deki politikasında değişikliğe hazırlanıyor. Bugüne kadar İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerde büyüyen şirket Anadolu'ya açılmaya hazırlanıyor.


Şirketin Ceo'su Birol Polat, 'Sadece büyükşehirlerde değil Kars - çemişgezek'te de olmak istiyoruz. Anadolu'da emlağa büyük bir talep var. Ancak o bölgelerde emlakçılık el yordamıyla yapılıyor. Marketçilik yapanlar emlakçılığa da soyunuyor. Bizim standartlarımıza uygun insanlarla çalışarak Anadolu'ya da açılmayı hedefliyoruz' diye konuştu. 


Polat, bu işi resmi olarak yapmayanları da sektöre kazandırmak istediklerini söyleyerek 'Bugüne kadar franchise bedellerimizin yüksek olmasından dolayı o bölgedeki girişimciler bu potansiyeli değerlendiremedi. Biz şimdi onlara ulaşabilmek için o bölgelerdeki franchise bedellerimizi düşüreceğiz' dedi. Polat, bu nedenle 20 bin dolar olan franchise bedeli ve 10 bin dolarlık ofis kurulum maliyetinde bölgelere ve gelecek talebe göre indirim yapacaklarını da açıkladı. Polat, 'Bu...