17 / 05 / 2024

Birsöz Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Birsöz Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Birsöz Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Demirel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta Başakşehir, Başak Mahallesi, Yeşil Vadi Caddesi'nde kuruldu.

Kvk Tekstil İnşaat Temizlik Ve Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kvk Tekstil İnşaat Temizlik Ve Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Egem Kavaklı tarafından kuruldu.

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Fiksmel Tekstil İnşaat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fiksmel Tekstil İnşaat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Zararsız tarafından kuruldu.

Kızılca Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılca Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Kızılca tarafından kuruldu.

Öz Alesta İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Danışmanlık Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Alesta İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Danışmanlık Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Musa Kara tarafından kuruldu.

Est Reklamcılık Tekstil İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Est Reklamcılık Tekstil İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Faruk Tayyip Ebren tarafından kuruldu.

Ertan Grup Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertan Grup Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Göz ve Mehmet Göz tarafından kuruldu.

Öz Boncuk İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Boncuk İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Sezai Çiftçi tarafından kuruldu.

Dinçka Uluslararası Zıraat İnşaat Tekstil Nakliye Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi açıldı!

Dinçka Uluslararası Zıraat İnşaat Tekstil Nakliye Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi Maltepe’de 1 milyon TL yatırım bedeli ile Haluk Dinç tarafından açıldı.

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Akyüz tarafından kuruldu.

Öz Asur İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Asur İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Yıldırım tarafından kuruldu.

Venüs Gayrimenkul Ve Emlak Hizmetleri Tekstil İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Gayrimenkul Ve Emlak Hizmetleri Tekstil İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Ali Bostancı ve Serkan Akturan ortaklığında kuruldu.

Aköz Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ayakkabı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aköz Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ayakkabı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Ak ve Timur Özlü ortaklığında kuruldu.

Birsöz Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Birsöz Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi
Birsöz Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Demirel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu. 


Birsöz Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TEKSTİL: 1.Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul tekstil ürünlerinin alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 2.Her türlü ipek,pamuk, yün,sentetik tabi elyaflardan ve diğer ipliklerden mamul örme ve dokuma kumaşların imalini, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende dahil ticaretini ve pazarlamasını yapmak. 3.Isıya, Soğuk havaya, yanmaya, donmaya, rüzgara, gürültüye, basınca, delinmeye, darbeye karşı dayanıklı her türlü Özel tasarımlı elbise, elpen, başlık ve kıyafetler, Askeri kıyafetler, Güvenlik amaçlı kıyafetler,Zabıta kıyafetleri, İtfaiye kıyafetleri, Polis kıyafetleri; Alev almayan tulum,ceket, Parka, Yelek, Pantolon, T-shırt, Sweat T-shırt, İş elbiseleri ile bu elbise...