05 / 05 / 2024

Bişar Ulutaş kim

Bişar Ulutaş kim

2011 Ekim-Kasım depremleri Van'daki müteahhitlerin ve inşaat sahiplerinin daha kaliteli yapılar inşa etmesine yol açtı. Son zamanlarda inşa edilen birçok binanın beton ve demir kalitesinin çok daha iyi olduğu görülüyor.

Koray Arıkan kimdir? Koray Arıkan ne iş yapıyor?

Koray Arıkan  kimdir? Koray Arıkan'ın eğitim durumu nedir? Koray Arıkan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Koray Arıkan'ın kim olduğu ve Koray Arıkan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Kim Market’te kahvaltılıklarda dev indirim! Kaşar peyniri ve zeytin 10 TL birden düştü! 31 Aralık 2022 Fiyat Listesi

 Kim Market’in yeni kataloğunda kahvaltılık kategorisindeki temel ürünlerden peynir ve zeytin 10’ar lira birden indirime girdi. Kim Market yeni kataloğunda hangi ürünler ne kadar oldu? Fiyatları kaç TL? işte detaylar…

Kombi bozuldu kim öder? Kombi arızasını kiracı mı yoksa ev sahibi mi öder?

Kiracıların ve ev sahiplerinin bazı hakları bulunmaktadır. Evde meydana gelen hangi hasarları ev sahibi öder, Kombi bozuldu kim öder, Kombi arızasını kiracı mı yoksa ev sahibi mi öder? İşte detaylar!

60 TL’lik Rinso alana hayalinizdeki Arçelik hediye! Son tarih 1 Ekim

1 Ekim 2022 tarihine kadar Altunbilekler Market, Biçen Marketler, Çağrı Marketler, Gimsa Marketler, Groseri Marketleri, Mopaş Marketler, Onur Market, Yunus Marketleri, Gimsa Marketleri ve online satış kanallarından alacağınız her 60 Türk Liralık Rinso markalı ürün alışverişinizde Arçelik marka hediy

Ramazan geliyor! Sahur sofralarında yapabileceğiniz lezzetli tostlar için Arçelik tost makinesi Mart 2022 fiyat listesi…

Birbirinden lezzetli ve çeşitli tostları kim sevmez? Ramazan ayı da yaklaşırken sahur sofralarında en çok tercih edilen tostlar için Arçelik tost makineleri ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Kapalıçarşı'daki 12 milyon liralık dükkanın satışı iptal oldu!

Kapalıçarşı'da bulunan ve kardeşler arasındaki anlaşmazlık nedeniyle satılmak istenen dükkanın satışından vazgeçildi. Dükkana 12 milyon lira değer biçilmişti.

Poyraz Ymz İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Ymz İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bişar Yemez tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yeni Yaşam Biçimi Kentler ve Dönüşüm Zirvesi 20 Nisan'da!

Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği'nin (YAPDER) organize ettiği Yeni Yaşam Biçimi Kentler ve Dönüşüm Zirvesi 20 Nisan 2016 Çarşamba günü gerçekleşecek.

Bışar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bışar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bişar Yüce tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Kuşdili Caddesi' nde kuruldu.

Kira artış davasını kim açar?

Kiracılık Hukuku gereğince kira bedelinin belirlenmesine ilişkin dava her zaman açılabiliyor. Peki, kira artış davasını kim açar? Kiracı mı? Mal sahibi mi? İşte yanıtı..

Kira bedeli tespit davasını kim açar?

Kira bedeli tespit davası, yenilenen kira döneminde uygulanacak kira bedeli için açılıyor. Bu dava her zaman açılabilir. Ancak davanın belli koşullarda açılması gerekiyor. Peki, kira bedeli tespit davasını kim açar?

Bişar İpek İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bişar İpek İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bişar İpek ve Elena Moldovan ortalığıyla 100 in TL sermaye ile 29 Eylül'de Bağcılar, Demirkapı Mahallesi'nde kuruldu.

Muvazaa satış davasını kim açar?

Muvazaalı gayrimenkul satışları, gerçek amacı saklanarak yapılan satışlar olarak karşımıza çıkıyor. Peki, muvazaa satış davasını kim açar?

Bişar Ulutaş kim Haberi

Bişar Ulutaş kim

2011 Ekim-Kasım depremleri Van'daki müteahhitlerin ve inşaat sahiplerinin daha kaliteli yapılar inşa etmesine yol açtı. Son zamanlarda inşa edilen birçok binanın beton ve demir kalitesinin çok daha iyi olduğu görülüyor. Bişar Ulutaş istediği ifade ediliyor. Üye sayısı Van'da Ekim-Kasım 2011 depremi sonrası inşa edilen yapılar oldukça sağlam yapılıyor. Beton ve demir kalitesi çok iyi olan yeni inşaatlarda, diğer malzemeler iyi seçiliyor. Deprem sonrası yapıların çok daha iyi olması halkı da mutlu ediyor. Vatandaşlar deprem öncesi inşaatların yapımında kaliteye çok önem verilmediğini, ancak deprem sonrası gözle görülür şekilde kalitenin arttığını ifade ediyorlar. Öte yandan bazı kooperatiflerin yaptırdığı konutların kalitesini görenlerin de üye olduğunu ve kaliteli deprem görmemiş binalarda oturmak az olarak başlanan konutların kaliteli olduğunu görenlerin tercihini bu yönde kullandığını...