08 / 05 / 2024

Bisen elektrik ürünleri

Bisen elektrik ürünleri

Elektrik perakendecisi Bisen, 'takım elektriği' planıyla, abone taraftara, 'Elektriği benden indirimle al, abonem ol, takımın da kazansın' diyecek.Şimdilik açıklamadığı başka kampanya planları da var.

Southern İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Elektrik Ürünleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Southern İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Elektrik Ürünleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Büyükkızılağaç tarafından kuruldu.

Kaner Grup İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaner Grup İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Erdal Erdem tarafından kuruldu.

Hasan Armağan Yapı Orman Ürünleri Elektrik Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kurulddu!

Hasan Armağan Yapı Orman Ürünleri Elektrik Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Hasan Armağan tarafından kuruldu.

Beylikdüzü Yapı Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beylikdüzü Yapı Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Erdal Erdem tarafından kuruldu.

Taç Dizayn İnşaat Elektrik Reklam Orman Ürünleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Taç Dizayn İnşaat Elektrik Reklam Orman Ürünleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Taç Dizayn İnşaat Elektrik Reklam Orman Ürünleri Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Erdibey İnşaat Petrol Orman Ürünleri Elektrik Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdibey İnşaat Petrol Orman Ürünleri Elektrik Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Erdi Kılıç tarafından kuruldu.

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Osman Demir tarafından kuruldu.

Leydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

LLeydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi Sancaktepe’de Murat Turan tarafından kuruldu. Sancaktepe’de Murat Turan tarafından kuruldu.

Cpsx İnşaat Malzemeleri Kimya Elektrik Orman Ürünleri Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Cpsx İnşaat Malzemeleri Kimya Elektrik Orman Ürünleri Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Pendik'te Emrah Süslü tarafından kuruldu.

Leydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Leydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Murat Turan tarafından kuruldu.

Dgr 1 İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Elektronik Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dgr 1 İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Elektronik Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Resul Özkaya tarafından kuruldu.

Şırarr İnşaat Elektrik Metal Kimya Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şırarr İnşaat Elektrik Metal Kimya Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Mert Demir tarafından kuruldu.

Zeka Elektrik İnşaat Metal Döküm Orman Ürünleri Kimya ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeka Elektrik İnşaat Metal Döküm Orman Ürünleri Kimya ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bektaş Kaplan tarafından Sultanbeyli'de kuruldu.

Bisen elektrik ürünleri Haberi

Bisen elektrik ürünleri

Elektrik piyasasındaki liberalleşmenin ortaya çıkardığı 'bağımsız elektrik perakendecisi' şirketlerden bir olan Bisen, abone sayısında büyük hedeflerle işe başladı. Şu an itibariyle 3 bin abonesi var. Yıl sonuna kadar 20 - 25 bin aboneye ulaşmayı hedefliyor, ancak, asıl hedefi milyonlarca elektrik tüketicisi... Bu konuda indirim kampanyası en önemli kozu. Yüzde 10 indirimle abone yapıyor. Şimdilik açıklamadığı başka kampanya planları da var.


Bisen Enerji'nin CEO'su Mesut Alparslan, birisinin ön bilgisini verdi. "Elektriğini takımından al' projesi başlatacağız. Bazı takımlara teklifler sunduk. Öncelikle yerel takımlardan başladık. İlk olarak da Bursaspor'la temasa geçtik. Anadolu kulüpleri de gelir elde etsin istiyoruz" dedi.


'Fenerji' gelebilir


Şirketin acenteleri ile çalışanlarının katıldığı toplantıda gazetecilere bilgi veren Bisen Enerji Genel Müdür Yardımcısı Arif Akşam da "Kulüplerle marka birlikteliği yapacağız. Tüketici bizim yapacağımız...