20 / 05 / 2024

Bishan’da havuz

Bishan’da havuz

Singapur’un Bishan kasabasında ‘sonsuzluk havuzu’ inşaa ediliyor

Dcaquatıc Su Parkları Ve Havuz Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dcaquatıc Su Parkları Ve Havuz Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Değirmenci tarafından kuruldu.

Şentürkler Proje İnşaat Mimarlık Peyzaj Havuz Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şentürkler Proje İnşaat Mimarlık Peyzaj Havuz Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Erkan Barlas tarafından kuruldu.

Pratik Havuz Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Pratik Havuz Tasarım Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Havva Ayşe Erdem tarafından kruuldu. 

Pool Havuz İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pool Havuz İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Fuat Zafer tarafından kuruldu.

Çağdaş Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağdaş Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli İle Gökhan İmer tarafından kuruldu.

Takuci Havuz İnşaat Yapı Tasarım Emlak Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Takuci Havuz İnşaat Yapı Tasarım Emlak Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Beykoz’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Erdoğan Takuci tarafından  kuruldu.

Besa Havuz İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Havuz İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Öveç tarafından kuruldu.

Prestij Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prestij Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Keskin, Havva Ayşe Erdem ve Serkan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Selimpaşa'da heyelan riski taşıyan arazi konut alanı oldu!

Silivri Selimpaşa’da heyelan bölgesinde kalan ve imar planlarında “ağaçlandırılacak alan” olarak belirlenmiş 4 dönümlük arazi, İBB Meclisi’nde AKP ve MHP’nin oyları ile “konut” alanı oldu. Parsel üzerinde havuz, müştemilat ve bir yapı yer alıyor.

Eyüpsultan'da yarı olimpik havuz inşa ediliyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in Eyüpsultanlılara verdiği vaatler arasında olan iki yüzme havuzundan ilki olan Akşemsettin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun yapım çalışmaları hızla devam ediyor, ikinci havuz yapımına da başlandı.

Buca'da tapulu araziye izinsiz havuz ve cami inşaatı!

Buca'da yaşayan Tandoğan, 50 yıldır yapılan haksız işgallerle mücadele içerisinde. 74 yaşındaki Tandoğan arazisine, DEÜ’nün izinsiz havuz; mütfülüğün ise izinsiz camii inşaatına başladığından bahsetti.

Craven Cottage Stadı'na spor salonu ve havuz inşa edilecek!

İngiliz futbol kulübü Fulham, nehir tarafında bulunan tribününü yıkarak yeni bir yaşam merkezi inşa edilecek. Yeni yapılan tribünde spor salonu ve havuz da yer alacak.

Sitede belediyeye ait alan varsa sorumluluk kime ait olur?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Sitemiz içinde belediyeye ait alanlar ve yollar var. Belediyeye ait alanda da havuz var ve sitemiz ecrimisil ödeyerek bu yeri kullanıyor. Buralarda bir kaza olduğunda sorumluluk kime ait olacak?' sorusunu yanıtladı

Bishan’da havuz Haberi

Bishan’da havuz

Habitat 67 gibi büyük projelere imza atan ünlü mimar Moshe Safdie tarafından tasarlanan havuz, iki gökdeleni birleştirecek. 38 katlı bu dev gökdelenler 509 daireden oluşacak. Sakinlerine Bishan’ın inanılmaz manzarasını sunacak. En üst katta yer alacak havuzun yanı sıra, soyal tesisler, bahçe, yürüyüş alanları bulunacak gökdelenler, daire sakinlerine gökyüzündeyeni bir yaşam alanı sunuyor. Proje 2016 yılında...