06 / 05 / 2024

bisikletler için üst geçit

bisikletler için üst geçit

Çin’in güneyinde bulunan Fucien eyaletinde bisikletler için 7,6 kilometre uzunluğunda bir üst geçit inşa edildi.

İhtiyaç kredisi için flaş adım! Aylık faiz yüzde 1.37

İhtiyaç kredisi faizleri için Merkez Bankası’ndan dikkat çeken bir hamle yapıldı. TCMB tarafından bankalara gönderilen yazıda tüketici kredisi faizleri için üst sınırın aylık yüzde 1,37 seviyesinde olması gerektiği açıklandı. İşte tüm detaylar...

Fahiş kiralara olağanüstü hal önlemi geliyor! Ev kiralarındaki artış için OHAL yetkileri kullanılacak! 

Depremin ardından kira fiyatlarında fahiş yükselişe gidenlere ilişkin şikayetler gün geçtikçe çoğalıyor. Fahiş kiralara olağanüstü hal önlemi geliyor! Ev kiralarındaki artış için OHAL yetkileri kullanılacak! 

''Altında alım işini artık bitirdik'' diyen İslam Memiş gram altın için yeni rakam verdi! Taş üstünde taş kalmayacak

Altın fiyatları, ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasından sonra düştü. Düşüş karşısında yatırımcılar altın alalım mı? sorusunua yanıt ararken ''Altında alım işini artık bitirdik'' diyen İslam Memiş gram altın için yeni rakam verdi! Taş üstünde taş kalmayacak

İslam Memiş gümüş için resmen rakam verdi! Bu rakam taş üstünde taş bırakmayacak! Rekor göründü!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının geleceği rakamı açıkladı. Gümüşün yatırımcısına kazandırmaya devam edeceğini belirten İslam Memiş, gümüş için rakam verdi! Bu rakam taş üstünde taş bırakmayacak! Rekor göründü...

Dolar için yeni rota oluşturuldu! Ekonomist Selçuk Geçer üstüne basa basa rakam verdi! Herkes bu tarihi beklesin!

Dolar yorumları ile tanınan Ekonomist Selçuk Geçer, dolar için yeni rotayı açıkladı. Elinde dolar olanları uyaran Geçer üstüne basa basa rakam verdi! Herkes bu tarihi beklesin!

Alt, orta ve üst gelir için dev konut kampanyası Aralık'ta geliyor! Konut kredisinde gelire göre faiz verilecek!

Konut üreticilerinin odaklandığı konut kampanyasına ilişkin detaylar yavaş yavaş belli oluyor. Kampanyada Alt, orta ve üst gelir için üç farklı faiz oranı olması öngörülüyor. İşte ayrıntılar...

Tapuda 65 yaş üstü için sağlık raporu zorunlu mu?

Tapuda ve resmi dairelerde satış ya da devir işlemi yapabilmek için 65 yaş üstü bireylerden aranan şartlar farklılık gösterir. Peki, 65 yaş üstü tapuda işlem yapabilir mi? 65 yaş üstü tapuda sağlık raporu zorunlu mu? İşte detaylar…

Evi üstüne almak için ne yapmalı?

Tapu devir işlemleri altında pek çok vatandaş aynı soruyu sormaktadır. Onlardan biri de Evi üstüne almak için ne yapmalı? sorusudur. İşte detaylar!

TOGG için kesin tarih verildi! O tarihten itibaren yollarda göreceğiz!

Togg Üst Yöneticisi Mehmet Gürcan Karakaş, yerli araba için kesin tarih verdi. Karakaş “….inşallah mart ayında trafiğe çıkmış olacak.". işte haberin detayları..

Dolar kahini Selçuk Geçer, dolarda 30 TL ve 70 TL için tarih verdi!

Dolar için ağustos ayının sonu için beklentisini açıklayan Geçer, "Ağustos sonu eylül başı itibari ile benim öngörüm 20 liranın üstünde bir dolar kuru tutabilirler” cümlelerini kullandı.

Migros'tan uçuracak fırsat! Bisikletlerde akıl almaz indirim! İşte 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Migros'tan indirim üstüne indirim gelirken bu sefer de bisikletler için güzel haberi verdi! Migros, seçili çocuk ve yetişkin bisikletlerine yüzde 25'e varan indirim uygulandı. Peki, Migros'ta bisiklet fiyatları ne kadar? İşte 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Kira artışları için üst limit talebi geldi! İşte talep edilen rakam...

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Başkan Bendevi Palandöken, hükümete seslenerek iş yeri kiralarına yapılan zamlara ilişkin üst limit talebinde bulundu.

İkinci el araç alamıyorum diye üzülenler dikkat! Fransız otomobil devi Renault Türkiye için müjdesini açıkladı

Renault Group Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hakan Doğu, Türkiye’de ikinci el araç için yeni bir proje hazırladıklarını açıkladı.

bisikletler için üst geçit Haberi

bisikletler için üst geçit


Çin’in güneyinde bulunan Fucien eyaletinde bisikletler için 7,6 kilometre uzunluğunda üst geçit inşa edildi. 


China Daily gazetesinin eyaletin Şiamın Kenti Kamu Bisiklet İdaresine dayandırdığı haberine göre, doğa dostu ulaşımı teşvik etmek için yapılan üst geçit 6.30-22.30 saatleri arasında hizmet verecek. 


Haberde, Şiamın’daki aynı anda yüzlerce bisiklet kullanıcısına hizmet vermesi planlanan üst geçidin 7,6 kilometre uzunluğunda olduğu kaydedildi.


Yerden birkaç metre yükseklikteki bisiklet yolunda sürücüler için 11 girişin bulunduğu belirtilen haberde, üst geçidin 2 metro istasyonu ve 11 otobüs durağı ile bağlantısı olduğu vurgulandı.


Kenarlarında bisiklet sürücülerinin güvenliği için 1,3 metre yüksekliğinde demir parmaklıklara sahip üst geçitte ayrıca, sürücülerin akşam saatlerinde de güvenle yolculuk etmesini sağlamak üzere 30 bin lamba yer alıyor.


Haberde gidiş ve dönüş olmak üzere, çift şeritli inşa edilen yolda bisikletler için...