05 / 05 / 2024

bitcoin üretimi

bitcoin üretimi

Bitcoin'e yönelik yeni bir tehlike daha ortaya çıktı. Çok sayıda hacker firmaların bulut sisteminde yer alan serverlarda Bitcoin üretimi gerçekleştiriyor. 

Firmaların bulutunda Bitcoin üretimi yapılıyor!

Bitcoin'e yönelik yeni bir tehlike daha ortaya çıktı. Çok sayıda hacker firmaların bulut sisteminde yer alan serverlarda Bitcoin üretimi gerçekleştiriyor. 

Sanayi üretimi yüzde 5,1 arttı!

Sanayi üretimi, Kasım 2019'da yıllık bazda yüzde 5,1 artış göstererek 118,9 oldu.

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Ekim'de yüzde 1 düştü!

Avrupa İstatistik Ofisi verilerine göre; Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi, ekim ayında bir önceki aya göre yüzde 1 düşüş gösterdi.

Sanayi üretimi arttı!

Sanayi üretimi eylül ayında aylık bazda yüzde 3,2, yıllık bazda ise yüzde 3,4artış gösterdi.

Bitcoin'i durdurmak imkansız!

Coinshares'in güvenlik bölümü başkanı Demirörs, "Açık kaynaklı, tamamıyla merkeziyetsiz, tüm dünyada yaygınlaşmış bir şeye nasıl düzenleme getirebilir? Bitcoin'i bu manada durdurmak imkansız." ifadesini kullandı.

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Temmuz'da yüzde 0,7 düştü!

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Temmuz ayında bir önceki aya kıyasla yüzde 0,7 düşüş gösterdi.

Sanayi üretimi yüzde 1.2 azaldı!

Sanayi üretimi 2019 Temmuz ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 1.2 azalma meydana geldi.

AA Finans Sanayi Üretimi Beklenti Anketi sonuçları!

AA Finans Sanayi Üretimi Beklenti Anketi'ne katılan ekonomistler, arındırılmamış sanayi üretim endeksinin temmuz ayında  bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 2,9 düşüşünü bekliyor.

EmlakBank'tan yerel üretimi artıracak yeni formül!

EmlakBank yerel üretimi artırmak için yeni bir formül hazırladı. Proje kapsamında yatırımcıların fabrikasını banka kuracak. Ayda bin metrekarelik tesis, 19 bin liraya sanayiciye kiralanacak.

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Mayıs'ta yüzde 0,3 düştü!

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi mayıs ayında bir önceki aya kıyasla yüzde 0,3 düşüş gösterdi.

Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi Mart'ta yüzde 0,3 düştü!

Eurostat verilerine göre, Euro Bölgesi'nde mevsimsellikten arındırılmış inşaat üretimi, mart ayında yüzde 0,3 düştü.

Dubai'nin Bitcoin ile emlak satma planı durdu!

Dubai'de inşaatı devam eden ve Bitcoin ile ödeme yapılabilen Aston Plaza isimli sitenin inşaatı durdu. Böyle olunca Bitcoin ile alışveriş yapma durumu da sekteye uğradı...

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Şubat'ta arttı!

İnşaat üretimi, Avro Bölgesi'nde Şubat ayında bir önceki aya kıyasla yüzde 3 arttı.

bitcoin üretimi Haberi

bitcoin üretimi

Hızlı bir yükseliş sürecine dahil olan dijitalleşme siber saldırıların çoğalmasına ve şekil değiştirmesine sebep oluyor. Sabah'tan Metin Can'ın haberine göre; son zamanda aşı, sosyal medya hesapları, e-ticaret gibi alanlarda yoğunlaşan saldırılara verilerin saklandığı bulut teknolojileri de dahil oldu. Hedefte uluslararası bulut hizmeti sağlayan dev markalar bulunuyor. Buralara erişim sağlayan hackerler şirketlerden habersiz şekilde sunuculara girip, burada kripto para maden üretimi yapıyor. Ağırlıklı olarak kurumsal şirketlerin ve KOBİ'lerin bulut sunucularını hedefe alan hackerların Türkiye'de yüzlerce firmayı bu şekilde hacklediği ortaya çıktı. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Trend Micro Türkiye ve Yunanistan Ülke Müdürü Hasan Gültekin, şirketlerin bu konuda özel bir önlem alması gerektiğini dile getirdi. Siber saldırılarda kripto para alanına yönelik ciddi bir eğilim olduğunu söyleyen Gültekin, "Platformların güvenliği bir...