03 / 05 / 2024

bitlis ASHİ binası

bitlis ASHİ binası

Bitlis Tatvan Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa edilecek olan ASM ve ASHİ binaları için ihale gerçekleşti. İhaleyi alan firmaya yer teslimi yapılacak. Proje 280 günde tamamlanacak.

Bitlis'te 6.9 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Bitlis İli Güroymak İlçesi'nde yer alan 3 yıldızlı Green River Otel adıyla inşa edilmiş olan ve kullanıma hazır otel binası 6 milyon 980 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bitlis'te yeni imar yolları açıldı!

Bitlis'in Hizan Belediyesi tarafından ilçede 70 yıldır yapılmaya hizmetler hayata geçirildi. Bölgede, yeni imar yolları açılırken, 2 okul ve yurt binası yapılacak.

Bitlis Tatvan Fuar Sergi ve Kongre Merkezi binası açılıyor!

Tatvan Belediyesi tarafından inşa edilen Fuar Sergi ve Kongre Merkezi binası vatandaşların hizmetine açılıyor.

Bitlis ASM ve ASHİ binalarının inşaatı Mayıs'ta başlayacak!

Bitlis Tatvan Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa edilecek olan ASM ve ASHİ binaları için ihale gerçekleşti. İhaleyi alan firmaya yer teslimi yapılacak. Proje 280 günde tamamlanacak.

Bitlis Tatvan Meslek Yüksek Okulu'nun yeni binası açıldı!

Bitlis’in Tatvan ilçesinde yapımına yaklaşık 2 yıl önce başlanan Bitlis Eren Üniversitesine bağlı Tatvan Meslek Yüksek okulunun yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı.

Bitlis Tatvan Belediyesi'ne yeni hizmet binası yapılıyor!

Bitlis’in Tatvan Belediyesi tarafından bu yıl yapımına başlanan yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Bitlis Tatvan yeni belediye binası inşaatı incelendi!

Bitlis’in Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş ile birlikte yeni yapılan belediye binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Bitlis'teki 117 yıllık belediye binası sanat merkezi oldu!

Bitlis'te, 1899 yılında yaptırılan belediye binası, gençleri ve risk altındaki çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla sanat merkezine dönüştürüldü.

Bitlis Güroymak'ta çevre düzenleme çalışması yapıldı!

Bitlis Güroymak ilçesine bağlı Günkırı Belde Belediyesi'nin bahçesinde 20 yıl aradan sonra çevre düzenleme çalışması yapıldı. Günkırı Belde Belediyesi, ilk defa hizmet binasının bahçesinde çevre düzenleme çalışması yürüttü.

Bitlis Tatvan Atatürk Sağlık Meslek Lisesi hizmete giriyor!

Bitlis’in Tatvan İlçe Kaymakamı Murat Erkan, yapımına geçen yıl başlanan ve şuan bitim aşamasına gelen Tatvan Atatürk Sağlık Meslek Lisesi binasını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Bitlis valilik binasında sona gelindi!

Bitlis Valisi Ahmet Çınar, bitme aşamasında olan valilik binasını inceledi. Bina hakkında firma yetkililerinden bilgi alan Çınar, binada değişmesi gereken yerler için talimat verdi.

Bitlis yeni valilik binasının inşaatı son aşamada!

Bitlis Valisi Ahmet Çınar, yapımı bitme aşamasına gelen yeni valilik binasında incelemelerde bulundu.Vali Çınar, binada sadece valiliğin olmayacağı birçok birimin binada yer alacağını kaydetti.

Bitlis'e otogar mı yapılacak?

Şehirlerarası otobüs terminali olmayan tek il konumundaki Bitlis’te bu sorunun çözülmesi için Rahva mevkiinde yapılan otogar binası kaderine terk edilmiş durumda. Yıkılmaya yüz tutulmuş binanın onarılarak hizmete sunulması için Bitlis Belediyesi talip old

bitlis ASHİ binası Haberi

bitlis ASHİ binası

Bitlis İl Özel İdaresi tarafından yapılan ihale neticesinde Tatvan ilçesinin TOKİ mevkiindeki Cumhuriyet Mahallesi'nin girişine yapılacak olan ASM ve ASHİ binaları için ihaleyi alan yüklenici firmaya yer teslimi yapılacak. Yapılacak yertesliminden sonra yüklenici firmanın 280 gün içinde işi tamamlanıp teslim etmesi hedefleniyor. Tatvan'a ASM ve ASHİ kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Bitlis İl Sağlık Müdürü Dr. Koray Okur, herhangi bir aksilik yaşanmaması durumunda ASM ve ASHİ binaları için ilk kazmanın Mayıs ayında vurulacağını söyledi. ASM ve ASHİ binalarının hizmete girmesiyle birlikte Tatvan'a son derece iki modern hizmet binası kazandırmış olacaklarını kaydeden Sağlık Müdürü Okur, "İnşallah bir aksilik yaşanmazda bu yılın sonunda gerek ilçemiz ve gerekse mahallemiz son derece modern iki hizmet binasına kavuşmuş olacaktır. Ben bu vesile ile emeği...