15 / 05 / 2024

Bitlis OSB idari bina son durum

Bitlis OSB idari bina son durum

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Organize Sanayi Bölgesinde inşa edilen idari binayı inceleyerek, yetkililerden inşaatın son durumuyla ilgili bilgi aldı.

Bitlis'te Tekstil Kent inşaatı devam ediyor!

Bitlis'te Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) kurulacak Tekstil Kent inşaatı sürüyor. İnşaat çalışmalarını yürüten yüklenici firma sahibi Abdulbaki Menteş, projenin bölgeye değer katacağını açıkladı.

Bitlis'te 17 tarımsal sanayi tesisinin temeli atıldı!

Bitlis Organize Sanayi Bölgesinde (OSB), Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hibe desteği sağlanan 17 tarımsal sanayi tesisinin temeli atıldı.

Bitlis OSB projesi TBMM gündeminde!

Bitlis'te OSB veya sanayi siteleri kurulup kurulmayacağı konusu meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bitlis OSB idari bina inşaatında son durum!

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Organize Sanayi Bölgesinde inşa edilen idari binayı inceleyerek, yetkililerden inşaatın son durumuyla ilgili bilgi aldı.

Bitlis OSB'de yatırım için Kalkınma Bankası'na başvuru yapıldı!

Bitlis'te 70'den fazla girişimci, "Cazibe Merkezleri Programı" kapsamında Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırım gerçekleştirmek için Kalkınma Bankası'na başvuru yaptı.

Batman yeni gümrük binası, OSB'nin çehresini değiştirecek!

8430 Metrekarelik alana idari hizmet binası ile sosyal tesislerin yapılacağı yeni gümrük sahası OSB’nin çehresini değiştirecek. Batman’da geçen yıl 34 milyon dolarlık ihracat yapıldı.

Bitlis'te Organize Sanayi Bölgesi kuruluyor!

Bitlis OSB Yönetim Kurulu Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Vali Ahmet Çınar başkanlığında düzenlenen toplantıda, OSB yönetim kurulu üyelerinin bir araya geldiği belirtildi.

Bitlis Organize Sanayi Bölgesi için her şey hazır!

Bitlis Belediye Eşbaşkanı Hüseyin Olan'ın da aralarında bulunduğu Bitlis Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu üyeleri, Bitlis Valiliği toplantı salonunda bir araya geldi.

Samsun Kavak OSB hizmet binası açıldı!

Samsun Kavak Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yaptırılan idari hizmet binası, hizmete girdi. Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, yeni yaptırılan OSB hizmet binası ile daha rahat hizmet imkanı sağlanacağını belirtti.

Kavak OSB idari hizmet binası hizmete girdi!

Kavak Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yaptırılan idari hizmet binası, hizmete girdi. Kaymakam Mevlüt Şekerci, yeni yaptırılan OSB hizmet binası ile daha rahat hizmet imkanı sağlanacağını belirtti.

Manisa OSB'nin yeni idari binası hizmete açıldı!

Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nin (MOSB) yeni idari binası ve sosyal tesislerinin yer aldığı yerleşke ile yenilenen gümrük binası hizmete açıldı. Ayrıca spor tesislerinin ve fiber optik kablo döşenmesi projesinin temeli atıldı.

Söke OSB'de yılın son toplantısı yapıldı!

Söke OSB'de yılın son toplantısı yapıldı. Söke OSB idari binasında gerçekleşen 2014 yılının son Müteşebbis Heyeti toplantısı, Aydın Valisi Erol Ayyıldız Başkanlığı'nda basına kapalı olarak yapıldı.

Antalya Mermer Grup üretim tesisleri ve idari merkez yapıyor!

Antalya Mermer Grup, Antalya OSB'de bulunan fabrika arazisine modern üretim tesisleri ve idari merkez yapmak için düğmeye bastı. 7.000 m2 kapalı, 14.000 m2 açık alana konumlanacak 9 katraklı yeni fabrikanın bu yıl sonunda tamamlanması planlanıyor...

Bitlis OSB idari bina son durum Haberi

Bitlis OSB idari bina son durum

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Organize Sanayi Bölgesinde inşaatı süren İdari Bina inşaatında incelemeler yaptı.

Bitlis Belediyesi'nde yer alan habere göre, OSB Müdürü Cihan Demir ve yönetim kurulu üyelerinden bilgi alan Vali Ustaoğlu, inşaat alanını gezerek basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

Vali Ustaoğlu; "Bitlis’te yıllardır Organize Sanayi Bölgemiz (OSB) atıl bir durumda kalmışken, son dönemde yapmış olduğumuz çalışmalarla inşallah Bitlis OSB’sini faal hale getireceğiz. Aslında OSB’nin alt yapı hizmetleri tamamlanmış, toplamda 585 bin metrekare bir alana kurulu olan OSB’mizin 303 bin metrekaresi sanayi alanı olarak ayrılmış, ancak sürekli bu konudaki girişimlerimize rağmen istenilen düzeyde sanayicilerimizin ve işadamlarımızın buraya ilgisini maalesef çekemedik. Şu anda 55 parselimizden 15 parselimizde girişimcilerimize yer tahsisini yaptık. 40 parselimiz de yeni girişimcileri bekliyor. Şu an gördüğünüz gibi OSB’nin idari...