01 / 05 / 2024

bitlis toki merkez başvuru tarihi 6 mart 2017

bitlis toki merkez başvuru tarihi 6 mart 2017

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bitlis Merkez Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 83 adet konut satışa sunuluyor.

Bitlis Merkez TOKİ 4. Etap'ta fahiş aidat tepkisi: Sakinler sorunlarının çözülmesini istiyor!

Bitlis merkez TOKİ 4. Etapta bulunan 924 konutun sahipleri ve kiracıları, fahiş aidat bedellerine dikkat çekti ve çözüm talebinde bulundu. İşte sakinlerden konu ile ilgili yapılan o açıklama...

O ildeki konut ve ticaret imarlı 8 arsa 572 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis ili, Merkez ilçesinde yer alan 8 adet arsayı satıyor. Peki Bitlis Merkez'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

TOKİ İlk Evim Bitlis kuraları çekildi! Bitlis TOKİ kura sonucu 16 Kasım 2022!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bitlis'te 'İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi kapsamında inşa edeceği konutların kuraları çekildi. İşte Bitlis TOKİ kura sonucu 16 Kasım 2022...

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

O ilde 8 bin 926 TL'den başlayan fiyatlarla 6 arsa satılıyor!

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis ili, Merkez ilçesi, Beşminare, Hüsrevpaşa ve İnönü mahallelerinde yer alan 6 arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatlar...

TOKİ Şanlıurfa Merkez’de 240 ay taksit şansıyla! 10 soruda TOKİ Merkez

TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Şanlıurfa’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

O ilde 18 bin 818 metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 26 Ağustos'ta! 

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis ili, Merkez ilçesi, Hersan Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa sunuyor. İşte fiyatı ve tüm detaylar...

Bitlis Merkez Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bitlis Merkez Millet Bahçesi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Bitlis Merkez'e millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bitlis Merkez'de millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Bitlis Merkez Beşminare alt gelir kura çekilişi 22 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bitlis Merkez Beşminare projesinin kura çekilişini 22 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bitlis Merkez için riskli alan kararı!

Bitlis ili, Merkez ilçesi, Atatürk, Devrim, Gazibey, Hersan ve Müştakbaba Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

TOKİ Bitlis 190 konut ihalesi bugün!

Bitlis Merkez Beşminare Mahallesi 2 Etap 190 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Bitlis Beşminare projesi 20 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Bitlis İli, Merkez İlçesi Beşminare Mahallesi 2 Etap 190 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

bitlis toki merkez başvuru tarihi 6 mart 2017 Haberi

bitlis toki merkez başvuru tarihi 6 mart 2017


Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bitlis Merkez Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 83 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.


Bitlis Merkez Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T. Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Bitlis Merkez Şubesi olacak.


Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 06/03/2017 – 30/06/2017 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.


Bitlis Merkez TOKİ projesinde yer alan 83 adet konut 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projedeki konutların brüt alanı 121, 126 ve 132 metrekare, net alanı ize 89, 96 ve 104 metrekare olarak belirlendi.


TOKİ Bitlis Merkez projesinde en düşük konut bedeli 135 bin 92 TL, en yüksek konut bedeli ise 165 bin 831 TL olarak...