22 / 07 / 2024

Bitlis yeni valilik binasının inşaatı

Bitlis yeni valilik binasının inşaatı

Bitlis Valisi Ahmet Çınar, yapımı bitme aşamasına gelen yeni valilik binasında incelemelerde bulundu.Vali Çınar, binada sadece valiliğin olmayacağı birçok birimin binada yer alacağını kaydetti.

İŞKUR, Ekim ayında 810 yeni TYP personel alımı için duyuru yaptı! 

Valilik tarafından yayınlanan ilan, aranan şartları ve ilan numarasını içermekte. Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz. İŞKUR, Ekim ayında yeni iş ilanlarıyla karşımızda. 810 kişilik bir kadro için TYP personel alım ilanı yayımlandı. İşte TYP personel alımı hakkında detaylar…

TOKİ'den o 3 ile 811 yeni konut müjdesi! Tarihler açıklandı! 

TOKİ, Gaziantep, Rize ve Bitlis illerindeki 811 yeni konut için düğmeye bastı. 3 ildeki yeni projelerin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. İşte merak edilen tüm detaylar...

TOKİ'den Bitlislilere müjde! O ilçeye 92 yeni konut inşa edilecek!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Bitlis projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Bitlis projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Bitlis Ahlat başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis Ahlat 2021 projesi için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona eriyor.

Bitlis'te okullarda güçlendirme çalışmaları başladı!

Bitlis'te, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında eğitime verilen arada 9 okul depreme karşı güçlendirildi. 

TOKİ'den Bitlis Beşminare'ye 190 yeni konut!

TOKİ Bitlis Beşminare Mahallesi 2 Etap 190 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 20 Nisan 2020 tarihinde gerçekleştirecek.

Köylerde ve mezralardaki konut projelerine valilik onayı!

İmar Kanunu'nda önemli değişiklikler içeren yasa yürürlüğe girdi. Yeni İmar Kanunu kapsamında köylerde ve mezralarda konut inşa etmek için valilik onayı gerekiyor.

TOKİ'den Bitlis Beşminare'ye 317 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bitlis İli Merkez İlçesi Beşminare Mahallesi 1. Etap 317 Adet Konut 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 12 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirecek.

Bitlis'te dere üzerindeki 700 iş yeri boşaltıldı!

Bitlis'te "Dere ıslah projesi" kapsamında, valilik tarafınca kendilerine tebligat gönderilen dere üzerinde bulunan riskli 700 iş yeri tahliye edildi.

TOKİ'den Bitlis'te 2 kampanya!

50 bin yeni sosyal konut projesi için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bitlis'te 2 yeni kampanyaya başladı. TOKİ'nin Bitlis'te hayata geçireceği yeni projelerinde 359 adet konut yer alacak.

Bitlis Tatvan'daki yeni ASM hizmete açıldı!

Bitlis Sağlık Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Tatvan ilçesinde 7. Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

Bitlis'te yeni imar yolları açıldı!

Bitlis'in Hizan Belediyesi tarafından ilçede 70 yıldır yapılmaya hizmetler hayata geçirildi. Bölgede, yeni imar yolları açılırken, 2 okul ve yurt binası yapılacak.

Bitlis'te sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Bitlis Belediyesi yaptığı yeni yatırımlarla cadde ve sokakları kültürel dokuya uygun hale getirerek kentin tarihini yeniden ön plana çıkaracak.

Bitlis yeni valilik binasının inşaatı Haberi

Bitlis yeni valilik binasının inşaatı

Bitlis Valisi Ahmet Çınar, yapımı bitme aşamasına gelen yeni valilik binasında incelemelerde bulundu.

Bitlis’e yeni atanan Vali Ahmet Çınar, yardımcısı Salih Altun ile birlikte yapımı bitme aşamasına gelen yeni valilik binasında incelemelerde bulundu. Yeni valilik hizmet binasında incelemelerde bulunan Vali Çınar, binanın kısa süre içerisinde bitirilerek hizmete sunulacağını belirtti. Binanın bitmesiyle halka daha rahat bir ortamda hizmet sunulacağını aktaran Vali Çınar, binada sadece valiliğin olmayacağı birçok birimin binada yer alacağını kaydetti.

Bina inşaatını dolaşarak bina hakkında bilgi alan Vali Çınar, değişmesi geren yerler hakkında yetkili firmaya ve yetkili kurumlara gereken talimatları verdi. Hizmete sunulacak binanın halka hayırlı olması dileğinde bulunan Vali Çınar, daha iyi ve binalarda halka hizmet etme temennisinde bulunarak inşaat alanından...