28 / 07 / 2024

Bitlis\'in turizm potansiyeli

Bitlis\'in turizm potansiyeli

Bitlis Kültür ve Turizm Müdürü Hüsnü Işıkgör, "Bitlis'in turizm potansiyeli çok yüksek ve bu potansiyelin iyi değerlendirilmesi gerekiyor" dedi.

Aylık kiraların 250 bin TL'ye çıktığı o şehirde binlerce konut için turizm amaçlı kiralama başvurusu yapıldı!

Yürürlüğe giren yeni yasadan sonra tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan ve aylık kiraların 250 bin TL'ye çıktığı Muğla’da 16 bin konutun turizm amaçlı kiralama için başvuru yapıldığı başvurulardan 7 bininin ise kabul edildiği belirtildi.

İzmir için yeni hızlı tren hamlesi! İzmir-Denizli YHT çalışmasında son dakika gelişmesi!

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, İzmir'in turizm potansiyelinin artması için İzmir Denizli arasında hızlı tren çalışmasının bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğine vurgu yaparak önemli açıklamalarda bulundu.

Turizm meslek okulu öğrencilerine müjdeli haber! Oteller burs ve iş garantili eleman arıyor!

Turizm sektörü nitelikli eleman bulmakta sıkıntı yaşıyor. Yüksek kiralar nedeniyle çoğu çalışan Antalya’dan göç ederken, oteller eleman açığını kapatmak için turizm meslek okulu öğrencilerini sektöre kazandırma gayretinde.

Şin Turizm Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şin Turizm Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Sinan Eser tarafından kuruldu.

Şin Turizm Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şin Turizm Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Sinan Eser tarafından kuruldu.

İşte AK Parti'nin doları düşürmek için uygulayacağı strateji!

AK Parti, tırmanışa geçen doları düşürmek için turizm kozunu oynamayı planlıyor.

Bitlis Ahlat Millet Bahçesi Haziran'da tamamlanacak!

Bitlis'in Ahlat ilçesinde inşa edilen ve tamamlandığında Türkiye'nin en büyük ikinci millet bahçesi olacak Ahlat Millet Bahçesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

İnşaat halindeki binada akıma kapılan Öztürk Uğiş hayatını kaybetti!

Bitlis'in Güroymak ilçesinde elektrik akımına kapılan AK Parti Güroymak İlçe Başkanı Öztürk Uğiş, hayatını kaybetti.

TOKİ, Bitlis Ahlat'ta 38 daireyi satışa çıkardı! 

TOKİ, Bitlis'in Ahlat ilçesinde yer alan 2+1 ve 3+1 daireleri satışa çıkardı. Açık satış yöntemiyle satışa sunulan daireler için 240 aya varan taksit seçenekleri bulunuyor. 

Bitlis Ahlat Millet Bahçesi'nde çalışmalar tam gaz!

Bitlis'in Ahlat ilçesine inşa edilen millet bahçesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Millet bahçesinin Haziran ayında tamamlanması bekleniyor. 

Bitlis Adilcevaz Belediyesi'nden emlak vergisi açıklaması!

Bitlis'in Adilcevaz Belediyesi'nde işçiler maaş şoku yaşadı. KHK ile kadroya geçen 85 işçi, aylardır maaş alamıyor. Başkan Necati Gürsoy ise, "Pandemi nedeniyle su faturası olsun emlak vergisi olsun, toplayamadık." dedi.

Rota İn Turizm Otomotiv Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rota İn Turizm Otomotiv Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Doğan, İbrahim Doğan ve gökhan Doğan ortaklığında kuruldu.

Libya'da Türk inşaat şirketleri için konut potansiyeli büyük!

Türk firmalar, Libya’nın başkenti Trablus’ta 5 bin prefabrik konut inşa edecek. DEİK Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Murtaza Karanfil, "Libya'da ciddi bir konut ihtiyacı var. Türk inşaat şirketleri için orada çok ciddi bir potansiyel bulunuyor" dedi...

Bitlis\'in turizm potansiyeli Haberi

Bitlis\'in turizm potansiyeli

Bitlis Kültür ve Turizm Müdürü Hüsnü Işıkgör, "Bitlis'in turizm potansiyeli çok yüksek ve bu potansiyelin iyi değerlendirilmesi gerekiyor" dedi.

Işıkgör, AA muhabirine yaptığı açıklamada, konaklama tesisi yapımında özel sektörden destek beklediklerini söyledi.

Bitlis'in tarihi dokusu ve doğal güzellikleriyle turizmde hak ettiği payı alacağına inandığını belirten Işıkgör, şöyle konuştu:

"Turizm arz ve talep meselesi. İlk önce kentte gelen insanları ağırlayabileceğimiz mekanları oluşturmak gerekiyor. Özel sektörün konaklama tesisleri için yatırım yapmasını istiyoruz. Önemli olan özel sektörün burada
altyapıyı hazırlaması. Konaklama tesislerine önem verilmesi gerekiyor. İlimizde istenilen düzeyde 4 ve 5 yıldızlı otel yok. Bunlar yapıldığı takdirde, turizmde talebin artacağına inanıyorum. Konaklama tesisleri yapıldığında, insanları burada tutma şansımız daha yüksek olacak. İnsanların burada konaklamasıyla ekonomide de canlılık yaşanacak."

Işıkgör, Bitlis'in turizm potansiyelinin çok yüksek olduğunu,doğal güzellikleri ve...