28 / 04 / 2024

BİTÜDER yönetim kurulu başkanı kemal çolakoğlu

BİTÜDER yönetim kurulu başkanı kemal çolakoğlu

BİTÜDER Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu, "Depremde ayakta kalacak güvenli binalar inşa etmek istiyorsak sağlıklı su yalıtımı uygulamasına dikkat edilmelidir" diyor..

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik: Uluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman önceliğimiz!

TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları’nın yedincisi Elazığ’da yapıldı. TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik,  Türk çimento sektörüne ilişkin güncel bilgileri paylaşarak, Uuluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman öncelikleri olduğunu belirtti.

Limak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Danışmanı Volkan Bozkır oldu! Volkan Bozkır kimdir?

Türkiye'de birçok makamda görev yapan Volkan Bozkır, Limak Şirketler Grubu bünyesinde ‘Yönetim Kurulu Danışmanı’ olarak göreve başladı. Peki, Volkan Bozkır kimdir? İşte detaylar...

Türker Proje Gayrimenkul yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Türker Proje Gayrimenkul yönetim kurulu komiteleri üyelerini seçti. İşteTürker Proje Gayrimenkul'ün yönetim kurulu komiteleri üyeleri...

Yavuz Işık, yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 24 Haziran'da yaptığı 34. Olağan Genel Kurulunda yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerini açıkladı. Yavuz Işık, Yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türker Proje Gayrimenkul yönetim kurulu üye adaylarını seçti!

Türker Proje Gayrimenkul, ortakların onayına sunulmak üzere Sezai Bekgöz ve Cemal Mutlu'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilmelerine karar verdi. 

Akfen GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Akfen GYO Yönetim Kurulu, Türk Ticaret Kanununun 390 (4). maddesi hükümleri uyarınca işbu Yönetim Kurulu Kararında yer alan hususların tüm Yönetim Kurulu üyelerinin onayına sunulması sonucunda yönetim kurulu üyelerini seçiyor.

Bülent Arınç'tan SİNPAŞ açıklaması: Yönetim kurulu üyeliği teklifi geldi ancak kabul etmedim!

YİK Üyesi Bülent Arınç, SİNPAŞ GYO Yönetim Kurulu Üyeliği'ne getirildiği iddiasını yalanladı. Teklifi doğrulayan Arınç, bunu 'vicdan ve etik açıdan uygun görmediği için' reddettiğini belirtti.

Bülent Arınç, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu, Hamdi Topçu'nun ayrılması nedeniyle boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine Bülent Arınç'ın seçilmesine karar verildi.

Türker Proje yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Türker Proje'nin Yönetim Kurulu Başkanlığına Attila Türker, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ali Nuri Türker'in seçilmelerine, Dilek Türker, Yasemin İhsanTürker, Leyla Yasemin Türker, Simla Türker Bayazıt, Mahmut Kerem BİLGİN'in Yönetim Kurulu Üyeleri olarak görev ifa etmelerine karar verildi.

Hüseyin Bürge, Avrasya GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu! 

Avrasya GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine TTK 363.maddesi uyarınca ilk Genel Kurulun onayına sunulmak üzere Hüseyin Bürge'nin atanmasına karar verildi.

Avrasya GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Avrasya GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeleri Saliha Sasa ve Hüseyin Bürge'nin Denetimden Sorumlu Komite üyeleri olarak seçilmelerine, Saliha Sasa'nın Denetimden sorumlu komite başkanı olarak atanması kararlaştırıldı.

Türker Proje bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Türker Proje'nin 7 Temmuz 2020 tarihinde yapacağı 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında ortakların onayına sunulmak üzere Dr. Sezai Bekgöz ve Cemal Mutlu'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilmelerine karar verildi.

Tayfun Küçükoğlu Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye İnşaat Sanayicileri Derneği (İMSAD)’nin yönetim kurulu başkanlığına oy birliğiyle Tayfun Küçükoğlu seçildi…

BİTÜDER yönetim kurulu başkanı kemal çolakoğlu Haberi

BİTÜDER yönetim kurulu başkanı kemal çolakoğlu

Yüzyıllardan bu yana su yalıtımında kullanılan bitüm, günümüzde membran gibi su yalıtım örtüsü formlarıyla yapıları depreme karşı dirençli kılıyor. Membran, binanın temelinde, teraslarda ve çatılarda kullanılıyor. Membranın üretimi, yerli girişimcilerin desteğiyle kalitesini artırarak büyüyor.

Bina teknolojileri ileri seviyeye ulaşmış olsa da, su sızıntıları ve nem, bina ömrü ve dayanıklılığı açısından en büyük tehditlerden biri.. Yapıya sızan su; taşıyıcı kısımlarındaki donatıları korozyona (paslanmaya) uğratarak yük taşıma kapasitesinin ciddi oranda düşmesine ve zamanla beton bütünlüğünü bozarak çatlaklara ve kırılmaya yol açıyor. Bilimsel çalışmalar da, korozyona uğramış binaların inşa edildikten 10 yıl sonra taşıma kapasitesinin yüzde 66’smı kaybettiğini ve depreme daha dayanıksız hale geldiğini gösteriyor. Nitekim 1999 Marmara depreminde yıkılan binaların önemli kısmının korozyona uğradığı tespit edildi. O tarihten bu yana, inşaatta korozyona...