04 / 05 / 2024

Biz Cevahir AVMde hangi mağazalar var

Biz Cevahir AVMde hangi mağazalar var

Biz Cevahir Haliç AVM, düzenlenecek açılış töreni ile 3 Aralık Cumartesi günü hizmete açılıyor. Peki Biz Cevahir AVM'de hangi mağazalar var?

Biz Mimari Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Biz Mimari Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi Beykoz'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Diden Bebek tarafından kuruldu.

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi Sarıyer’de 50 bin TL yatırım bedeli ile Akın Arın tarafından açıldı. 

Cevahir Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cevahir Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Dursun Cevahir ve İslam Cevahir tarafından kuruldu.

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy, İlker Çetinel ve Zeynep Cevahir Paşalıoğlu tarafından kuruldu.

Ebebek Cevahir AVM’de mağaza açtı!

Mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden ebebek yeni mağazasını Cevahir Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı...

Bill Gates Trakya'dan arazi almış. Biz de alalım mı?

Microsoft'un patronu Bill Gates'in Trakya'dan bir rivayete göre 30 bin dönüm bir rivayete göre 70 bin dönüm arazi aldığı iddia ediliyor. Varsayalım almış. Biz de alalım mı?

Adil Karaismailoğlu: Yap-işlet-devretlerde biz garanti ödemeyeceğiz, onlar kira ödemeyecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, havalimanlarındaki kiracı işletmecilerden 3 ay kira alınmadığını belirtti. Karaismailoğlu, “Yap - işlet - devretleri Kovid - 19 sürecinde garanti dışına çıkardık. Burada biz garanti ödemeyeceğiz, onlar da kira ödemeyecekler" dedi. 

Adil Karaismailoğlu: Dünya salgınla savaşırken biz 5,7 milyar dolarlık yatırım yaptık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Salgın sürecinde özellikle martla ekim arasında bütün dünya salgınla savaşırken biz tam 5,7 milyar dolarlık yatırım yaptık, sırf ulaştırma altyapısı için." diye konuştu..

Biz Aydın Grup Gayrimenkul Yapı Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biz Aydın Grup Gayrimenkul Yapı Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Aydın tarafından kuruldu.

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Pınar Massena, Ahmet Semih Mumtas, Akın Arın ve Fibrobeton Yapı Elemanları Sanayi İnşaat ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Cevahir Group İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cevahir Group İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Wisam Adnan Y. Al-Jokha Ji tarafından kuruldu.

Turgut Altınok: Türkiye’de kentsel dönüşümün fitilini biz ateşledik!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Türkiye’de ilk kez kentsel dönüşümün fitilini ateşleyen, gündeme getiren biz olduk" dedi.

Biz Cevahir AVMde hangi mağazalar var Haberi

Biz Cevahir AVMde hangi mağazalar var


Biz Cevahir Haliç AVM, düzenlenecek açılış töreni ile 3 Aralık Cumartesi günü hizmete açılıyor. Peki Biz Cevahir AVM'de hangi mağazalar var?


47 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Biz Cevahir AVM'de 20 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor. 101 adet mağazadan oluşan Biz Cevahir AVM'de hangi mağazalar var?


Biz Cevahir AVM'de hangi mağazalar var?

Migros, Praktiker, Site Sinemaları, Playland, Watsons, Vestel, Taç, Özdilek, Barrels & Oil, NDesign, Kahve Dünyası ve Burger King.


Tüm kiralama koşullarının Türk Lirası üzerinden yapıldığı Biz Cevahir Haliç AVM,  1000 kişiye iş imkanı sağlayacak.


Haliç Biz Cevahir AVM'ye nasıl gidilir?

Biz Cevahir Haliç AVM, toplu ulaşım ve yaya aksı üzerinde olmasının yanı sıra, 2017 yılında tamamlanacak Mecidiyeköy-Mahmutpaşa metro hattına yürüyüş mesafesinde yer alıyor.



Ceren...