03 / 05 / 2024

Bizim 69 İnşaat Emlak Gıda Tekstil Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Bizim 69 İnşaat Emlak Gıda Tekstil Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Bizim 69 İnşaat Emlak Gıda Tekstil Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Eyidoğan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Nisan'da Esenyurt'ta kuruldu.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi, Şubat'ta 69,30 puan seviyesine geriledi!

İnşaat malzemeleri sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan rapora göre; İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi, Şubat'ta 69,30 puan seviyesine geriledi. 

Tek-Art İnşaat'ın ilk yarı geçici vergi beyannamesi yayınlandı!

Tek-Art İnşaat'ın brüt satış rakamı 2 milyon 358 bin 933,69 TL olarak belirlendi. 

TOKİ Rize Kalkandere 69 konut ihalesi bugün!

Rize İle Kalkandere İlçesi Yukarı Tatlısu Mahallesi 69 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Rize Kalkandere 69 konut ihalesi yarın!

Rize İle Kalkandere İlçesi Yukarı Tatlısu Mahallesi 69 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

İhlas İnşaat'ın üç projesinde teslimler başlıyor!

İhlas İnşaat Grubu, Büyükçekmece’de "Bizim Evler Güzelce", Beylikdüzü’nde "Marmara Evleri 4" ve Ispartakule’de "Bizim Evler 8" projelerinde daire teslimlerine bu yaz başlıyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Bizim Mahalle 1. Etap ihalesini Be-Ma İnşaat kazandı!

Küçükçekmece'de hayata geçirilecek olan Bizim Mahalle projesinin 1. Etap'ın ihalesi bugün yapıldı. İhaleyi Be-Ma İnşaat-Osmanbey Emlak-Bilal Pars Yapı İş Ortaklığı kazandı. Ortaklık ihalede 464 milyon 100 bin TL teklif verdi. 1. oturumdan en yüksek teklifi veren Özak GYO ise ihaleden çekildi.

Bizim Prefabrik Çelik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bizim Prefabrik Çelik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Levent Demirali tarafından 60 bin TL sermaye ile 30 Aralık'ta Pendik, Alt Kaynarca Mahallesi, E-5 Yan Yol Caddesi'nde kuruldu.

Bizim Arsa Ofisi İnşaat Gıda Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bizim Arsa Ofisi İnşaat Gıda Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlknur Çelik ve Emrullah Çelik ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 15 Aralık'ta Bağcılar, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Türkiye'nin kısa vadede kurtuluşu inşaat sektörünün elinde!

İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan, “5 yıl içinde yabancıya yılda 60 milyar dolarlık gayrimenkul satar hale gelebiliriz. Bence kısa vadede kurtuluşumuz inşaatta, bizim petrolümüz gayrimenkul” dedi.

İhlas İnşaat Ispartakule Bizim Evler 6!

İhlas İnşaat Ispartakule Bizim Evler 6 projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire alternatifleri yer alıyor.

Bizim Evler 6 dükkanlarının ön satışı başlıyor!

İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir-Ispartakule bölgesinde inşa edilen Bizim Evler 6 projesinde yer alan dükkanların ön satış sürecine başlanıyor. İhlas Holding İnşaat Grubu imzası taşıyan projede dükkan fiyatları 550 bin TL'den başlıyor..

Ulu İnşaat Mersin'deki nükleer santralin yanına 5 yıldızlı tatil köyü yapıyor!

Mersin'in Gülnar ilçesinde nükleer santralin yapılacağı Yanışlı Koyuna 5 yıldızlı 600 yataklı birinci sınıf tatil köyü yapılıyor. Tatil köyünü yaptıran Ulu İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Rıza Ulu bizim hiçbir endişemiz yok" dedi.

Bizim 69 İnşaat Emlak Gıda Tekstil Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Bizim 69 İnşaat Emlak Gıda Tekstil Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Bizim 69 İnşaat Emlak Gıda Tekstil Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Eyidoğan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da kuruldu. 


Bizim 69 İnşaat Emlak Gıda Tekstil Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.      ...