02 / 05 / 2024

Bizim Arsa Ofisi İnşaat adresi

Bizim Arsa Ofisi İnşaat adresi

Bizim Arsa Ofisi İnşaat Gıda Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlknur Çelik ve Emrullah Çelik ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 15 Aralık'ta Bağcılar, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

NEF, Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açıyor!

NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen basın toplantısında emlak sektörüne yönelik önemli açıklamalarda bulunurken hedef ve projelerini paylaştı. Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açan NEF, 2 yılda 3,5 milyon metrekarenin üzerinde arsa satışı yaptı.

52 Avrupa Arsa Ofisi İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

52 Avrupa Arsa Ofisi İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Simge Çatanak tarafındna kuruldu.

Yeşil Vadi Arsa Ofisi’nden 5 ilde taksitle arsa fırsatı!

Yeşil Vadi Arsa Ofisi, 24 aya kadar olan taksit imkanlarıyla Türkiye’nin beş ilinde isteyen kişileri arsa sahibi yapıyor. Peki, Yeşil Vadi Arsa Ofisi, hangi illerde arsa satıyor, kaç taksit yapıyor? İşte detaylar…

Yeşil Vadi Arsa Ofisi'nin cirosu BizDevAllStars ile yüzde 300 arttı! 

Yeşil Vadi Arsa Ofisi'nin cirosu BizDevAllStars ile yüzde 300 arttı. İşte BizDevAllStars ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Genç Ekin Gayrimenkul İnşaat Arsa Ofisi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Ekin Gayrimenkul İnşaat Arsa Ofisi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Sevil Genç tarafından kuruldu.

Candan Yüceer: Ormanlar arsa ofisi haline getirilmeye çalışılıyor!

CHP Milletvekili Candan Yüceer, kamu yararı ve zarureti kapsamında yapılaşmaya açılmaya çalışıldığını dile getirdi. 

 Hisseli arsalarda dikkat edilmesi gereken 3 nokta!

Yeşil Vadi Arsa Ofisi Genel Müdürü Emin Ertuğrul, alım-satım aşamasında sorunlara yol açan hisseli arsalarla ilgili ifraz işleminin nasıl yapılacağını, şufa hakkının ne olduğunu ve izale-i şuyu davasının ne zaman gerekeceğini anlattı.

Ticari imarlı arsaya ev yapılır mı?

Yeşil Vadi Arsa Ofisi Genel Müdürü Emin Ertuğrul, hem ticari hem konut amaçlı kullanıma izin veren imar planlarına dikkat çekerek, “Bu tip arsalara konut yapılabilir. Nitekim alt katlarında dükkan, üst katlarında konut bulunan binalar bu kapsamda değerlendirilir” dedi.

Lazoğlu İletişim Emlak Ve Arsa Ofisi Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Lazoğlu İletişim Emlak Ve Arsa Ofisi Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yeşilbaş tarafından kuruldu.

Ufk Arsa Ofisi İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufk Arsa Ofisi İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Yılmaz tarafından kuruldu. 

Tual Bizim Mahalle satış ofisi!

Tual Bizim Mahalle satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ön taleplerin toplandığı proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de hayata geçiriliyor. 

Veli Göçer inşaat işine geri döndü!

Veli Göçer inşaat ve arsa ofisi şirketini yeniden açtı. Göçer,  1999 depreminde 195 kişinin ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanmış ve 18 yıl 9 ay hapis cezası almıştı.

Arsa yatırımcısının adresi: Yeşil Vadi Arsa Ofisi!

Yeşil Vadi Arsa Ofisi, Bugüne kadar 300 milyon TL’nin üzerinde satış yaparak 17 binin üzerinde yatırımcıya hizmet verdi. Ofis yatırımcılara birikimlerini rahatça kazanca dönüştürebilmeleri için vade farksız taksit imkanı sağlıyor. 

Bizim Arsa Ofisi İnşaat adresi Haberi

Bizim Arsa Ofisi İnşaat adresi

Bizim Arsa Ofisi İnşaat Gıda Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlknur Çelik ve Emrullah Çelik ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 15 Aralık'ta Bağcılar, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.  


Bizim Arsa Ofisi İnşaat Gıda Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; GAYRİMENKUL a Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü gerçek ve tüzel kişilere ait gayrimenkuller, gayrimenkul projeleri ve gayrimenkullere dayalı hak ve faydaların belli bir tarihteki muhtemel değerini, bu değeri etkileyebilecek piyasa ve çevre koşullarını analiz ederek uluslararası alanda kabul görmüş değerleme standartları çerçevesinde bağımsız ve tarafsız olarak takdir etmek.  b- Her türlü menkul ve gayrimenkul mallar hakkında yürürlükteki mevzuat çerçevesinde ipotekli konut finansmanı için ipotek tesisi aşamasında ve ipotekli konut finansmanından kaynaklanan alacakların takibi aşamalarında kıymet takdirinde...