02 / 05 / 2024

Bizim İstanbul

Bizim İstanbul

Bu yıl 8.si düzenlenen etkinliğin 14- 15 Ekim 2014 tarihlerinde "BİZİM İSTANBUL" başlığıyla Mimarlar Odası Karaköy Binası 3. Kat Etkinlik Salonunda gerçekleşmesine karar verildi...

Bizim Evler Güzelce'de ev fiyatları ne kadar? Bizim Evler Güzelce fiyat listesi Ekim 2022!  

Bizim Evler Güzelce projesi İhlas Holding imzasıyla İstanbul Büyükçekmece'de yükseliyor. Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce fiyat listesi...

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım ihalesi 26 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi 26 Nisan 2022 tarihinde davet usulü ile yapılacak.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle'deki 401 bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO projelerinden "İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım" kapsamında, 329 adet olan konut sayısı 388 adet ve 13 adet olan ticari ünite sayısı değişmeyecek şekilde revizyona gidildi ve toplam 401 adet bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatları 19 Ekim'de alındı. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Sur Yapı ile imzalandı. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım ihalesi 15 Eylül'de!

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilecek olan Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi 15 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. 

Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 2.Kısım Konut Ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri (Bizim Mahalle 1-2 (884/1) projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 1.Kısım Konut Ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri (Bizim Mahalle 1-1 (880/2) projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Bizim Mahalle'nin yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden "İstanbul Küçükçekmece Emlak Konut Bizim Mahalle" kapsamında, 853 Ada 11 parselde yer alan 326 adet Konut ve 9 adet ticari üniteden oluşan toplam 335 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatları alındı...

Emlak Konut Bizim Mahalle'nin yapı ruhsatları alındı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden "İstanbul Küçükçekmece Emlak Konut Bizim Mahalle " kapsamında, 884 Ada 1 parselde yer alan 670 adet konut ve 113 adet ticari üniteden oluşan toplam 783 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatları 19 Haziran 2020 tarihinde alındı. 

Tual Bizim Mahalle Halkalı!

Tual Bizim Mahalle Halkalı projesi bugün ön satışa çıktı. Fiyatların henüz açıklanmadığı proje Dağ Mühendislik tarafından İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçiriliyor. 

Tual Bizim Mahalle detayları!

Tual Bizim Mahalle detayları haberimizde yer alıyor. İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de hayata geçirilen proje 1700 adet daire ve 175 adet ticari üniteden oluşacak.

Tual Bizim Mahalle satış ofisi!

Tual Bizim Mahalle satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ön taleplerin toplandığı proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de hayata geçiriliyor. 

Kanal İstanbul bizim için en önemli proje!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Bakanlık olarak 100 günlük eylem planımız içerisinde Kanal İstanbul Projesi bizim için en önemli proje." dedi...

Bizim İstanbul Haberi

Bizim İstanbul

Yıldız Teknik, İstanbul Teknik, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitelerinin Şehir ve Bölge Planlama Bölümleri ile TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi`nin ortaklaşa düzenledikleri "İstanbul Buluşmaları" 2007 yılından itibaren her yıl, etkinlik ortağı bir üniversitenin ev sahipliğinde gerçekleştirilen gelenekselleşmiş bir buluşmadır. Bugüne kadar İstanbul`u etkileyen güncel bir tema çerçevesinde ilgili tüm aktörlerin katılımıyla düzenlenen bu etkinlikle toplumun ilgili tüm kesimlerini bir araya getiren özgür bir fikir paylaşımı platformu oluşturulmuştur.


Bu yıl 8.si düzenlenen etkinliğin 14-15 Ekim 2014 tarihlerinde "BİZİM İSTANBUL" başlığıyla Yıldız Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü ev sahipliğinde YTÜ Oditoryumu`nda gerçekleşmesi beklenmekteydi. YTÜ Rektörlüğü ve Mimarlık Fakültesi Dekanlığı‘na Şehir ve Bölge Planlama Bölüm yönetimi tarafından organizasyonun bileşeni kurumlarca belirlenen etkinlik içeriği ve taslak programı iletilmiş olup salon rezervasyonu...