05 / 07 / 2024

bizimevler 8 nerede

bizimevler 8 nerede

Bizim Evler 8 projesi İstanbul Avcılar'a bağlı Ispartakule'de hayata geçirildi. İhlas Holding imzası taşıyan Bizim Evler 8 projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelere yer veriliyor...

SONDAKİKA: DEPREM Mİ OLDU? En son deprem nerede oldu? Az önce sallandık mı? 8 Temmuz 2023!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi araştırılıyor. Peki Son dakika deprem mi oldu? En son nerede ve kaç şiddetinde deprem oldu? İşte, 8 Temmuz güncel depremler…

LG DFC425FP 14 kişilik 8 Programlı Bulaşık Makinesi'nde inanılmaz indirim kampanyası! 22 Mart 2023 fiyat listesi

LG DFC512FP 8 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi, üstün teknolojisi ve sahip olduğu bir çok yıkama programı sayesinde hijyenik bulaşıklar elde etmenizi sağlar. Peki cihaz indirimli fiyatıyla nerede satılıyor?

Beko FM 410 ocaklı fırın ne kadar? En ucuz Beko ocaklı fırın nerede satılıyor? Beko 8 Mart 2023 fiyat listesi

Beko FM 410 ocaklı fırının fiyatını merak edenler için 3 D pişirme teknolojisine sahip ocaklı fırın en uygun fiyatıyla Hepsiburada.com’da satışta. İşte 8 Mart 2023 fiyat listesi..

Xiaomi Redmi Note 8 64 GB en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Fiyat performans ürünü Xiaomi Redmi Note 8 64 GB telefon fiyatları araştırılıyor. Peki Xiaomi Redmi Note 8 64 GB akıllı telefon hangi mağazada ne kadar?

Havalar ısındı bisiklet satışları patladı! Peki en ucuz bisiklet nerede satılıyor? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatlarının artması ve yaz mevsiminin yaklaşmasıyla bisiklete olan  talepte artış yaşanıyor. Peki bisiklet fiyatları kaç TL? A101, Migros Carrefoursa 8 Nisan 2022 bisiklet fiyatları listesi...

Bizimevler 9 nerede? Lokasyon bilgisi!

Bizimevler 9 nerede sorusunun yanıtı ve Bizim Evler 9 lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Bizimevler 9 nerede sorusunun yanıtı ve  Bizim Evler 9 lokasyon bilgisi...

Defne Samyeli ve ev sahibi arasında kira gerilimi: Kirayı ödüyorsa dekontu nerede?

8 senedir Kemerburgaz’daki Pasifik Villaları’nda oturan Defne Samyeli, “1.5 yıldır kira ödemiyor” diyen ev sahibi Yusuf Araz’a 50 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı. Ev sahibi Araz, "Kirayı ödüyorsa dekontu nerede" dedi.

İstanbul'daki sahra hastaneleri 8 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul’da tasarlanan iki sahra hastanesi boş arazilere kuruluyor ve 45 gün içinde tamamlanması planlanıyor. Peki sahra hastanesi nedir? İstanbul'daki sahra hastaneleri nerede kurulacak? İşte İstanbul'daki sahra hastaneleri 8 soruda tüm detaylarıyla!

Emirgan Apartments by Seba nerede?

Emirgan Apartments by Seba projesi, toplam 53 daire ve 14 ticari üniteden oluşuyor. Bin 957 metrekare arsa alanı ve 8 bin metrekare inşaat alanı bulunan proje, Seba İnşaat imzasıyla yükseliyor. Peki Emirgan Apartments by Seba nerede? 

İstanbul'daki toplanma alanları! Nerede toplanacağız?

5.8 büyüklüğündeki depremler İstanbul'daki deprem riskini yine aklımıza getirdi. Peki depremin ardından milyonlarca insan nerede toplanacak, nerede barınacak. İşte İstanbul'daki toplanma alanları...

Bahçeşehir Platinum nerede?

Bahçeşehir Platinum projesi 142 adet daire, 8 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Bahçeşehir Platinum nerede yer alıyor?

8 soruda İstanbul konut fiyatları 2018!

Her zaman dünyanın dikkatini çekmeyi başaran Türkiye'nin incisi İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? En ucuz konut nerede? En değerli ilçe neresi? Herkes İstanbul'dan ev alabilir mi? İşte 8 soruda İstanbul konut fiyatları 2018....

Eke Aydos Evleri nerede? İşte lokasyon!

İnşaat çalışmaların yakında başlayacağı Eke Aydos Evleri konut ve ticari alanlarından meydana geliyor. Proje 8 blok şeklinde yükseliyor. Peki Eke Aydos Evleri nerede? İşte lokasyon!

bizimevler 8 nerede Haberi

bizimevler 8 nerede

65 bin metrekare inşaat alanına sahip Bizim Evler 8 projesi İhlas Holding tarafından 19 bin 739 metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Bizimevler 8 projesi toplam 254 daire ve 8 adet dükkandan oluşuyor. 


İstanbul Avcılar'a bağlı Ispartakule bölgesinde yer alan Bizim Evler 8 projesi, 22 ve 25 katlı iki konut bloğu, 2 katlı ticaret bloğu olarak yükselecek. Projede sosyal alanlara da yer veriliyor. 


Ihlas Bizim Evler 8 teslim tarihi 2019'un sonunda gerçekleşecek. Bizim Evler 8 projesinde 85 tane 2+1, 88 tane 3+1, 81 tane 4+1 daire bulunuyor.


*Haberde kullanılan görsel Bizim Evler 7'ye aittir.


Bizim Evler 8 satış ofisi!

Tel: 0212 405 10 00

Web: http://www.bizimevler.com.tr/

Gizem...