07 / 05 / 2024

BJK Beşiktaş dava

BJK Beşiktaş dava

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın sahibi olduğu BJK Beşiktaş İnşaat ve Tic. A.Ş.'nin bir şirkete verdiği 3 milyon 777 bin TL'lik çekin karşılıksız çıkması üzerine Fikret Orman'a dava açıldı.

Beşiktaş'ta kripto para davası!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği, satışa sunulan coinleri spor kulübüne aitmiş gibi satan bjk-coincom sitesi hakkında dava açtı. 

Ahmet Nur Çebi Beşiktaş'ın 34. başkanı oldu!

Beşiktaş Kulübünün dün gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulunda Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlıların yeni başkanı seçildi. BJK Akatlar Kültür ve Spor Kompleksi’nde yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda 8 bin 529 geçerli oyun 5 bin 9’unu Ahmet Nur Çebi aldı.

BJK Beşiktaş İnşaat ve Fikret Orman'a dava!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın sahibi olduğu BJK Beşiktaş İnşaat ve Tic. A.Ş.'nin bir şirkete verdiği 3 milyon 777 bin TL'lik çekin karşılıksız çıkması üzerine Fikret Orman'a dava açıldı.

BJK Beşiktaş İnşaat iksa işleri ihalesi 14 Ağustos'ta!

"BJK Şan Ökten Kamp Ve Eğitim Binası" iksa işleri belli istekliler arasında ihale edilecek. BJK Beşiktaş İnşaat iksa işleri ihalesi 14 Ağustos'ta saat 14.00'de gerçekleşecek.

Beşiktaş Vodafone Arena'ya devlet desteği!

BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ, Vodafone Arena'nın işletme sürecinde kullanılacak makina, teçhizat ve ekipmanlar için yatırım teşvikinden faydalanacak.

Beşiktaş'tan asansör kazası açıklaması!

BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ'den yapılan açıklamada, yapımı süren Beliktaş Vodafone Arena'da bir işçinin asansör boşluğuna düşerek belinin kırıldığı yönündeki haberin asılsız olduğu bildirildi.

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı'nın son hali böyle!

Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumunda inşaat bugün hücum ağırlıklı gerçekleştiriliyor. İşte Vodafone Arena'nın sosyal paylaşım sitesi Twitter'da paylaştığı o tweet ve BJK Vodafone Arena Stadyumu inşaatının son halini gösteren fotoğraflar...

Beşiktaş’ın yeni stadı ömrünü 100 yıla çıkarıyor!

Türkiye’ye ilk kez endüstriyel zemin sistemlerini getirerek ilklere imza atan İnterfiks firması, Beşiktaş’ta yapımı devam eden Vodafone Arena Stadı BJK İnönü Stadyumu’nda yalıtım işlerini üstlendi.

Akatlar Spor ve Kültür Merkezi Beşiktaş'ın oldu!

Akatlar Spor ve Kültür Merkezi, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün (BJK) oldu. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Akatlar'da bulunan Kültür ve Spor Merkezi'nin Beşiktaş Kulübü'ne devrine ilişkin protokolü imzaladı..

Beşiktaş Belediyesi, Akatlar Spor ve Kültür Merkezi'ni BJK'ye devretti!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman ve Beşiktaş Belediye Başkanı Ünal, Akatlar'da bulunan Kültür Kompleksi ve Spor Merkezi'nin devri için protokol imzaladı. Orman: "Burası Süleyman Seba'dan sonra kulübe kazandırılan ilk tesis olacak" dedi

Beşiktaş Belediyesi, Akatlar Spor ve Kültür Merkezi'ni BJK'ye devretti!

Akatlar Spor ve Kültür Merkezi, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün (BJK) oldu. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Akatlar Spor ve Kültür Merkezi'nin devrini Twitter'dan duyurdu.. İşte Ünal'ın o tweet'i...

Beşiktaş Vodafone Arena'da 111. yaşını kutluyor!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK), 111'inci yaş gününü İnönü Stadı'nın yerine yapılan Vodafone Arena Stadı inşaatında kutluyor. Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman ve Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç, inşaat baretleriyle kutlamada...

Beşiktaş'ın stat ihalesinde yeni teklifler alındı!

Beşiktaş'ta Vodafone Arena Stadı Yenileme Projesi, I.Kısım Kaba İnşaat İşleri İhalesinde İhale Komisyonu, değerlendirmeler sonucu en uygun teklifi veren firmayı belirleyerek, BJK Beşiktaş İnşaat Yönetim Kurulu onayına sunacak...

BJK Beşiktaş dava Haberi

BJK Beşiktaş dava

Beş E. Emek Mühendislik Endüstriyel  Elektrik Makine İnşaat şirketi, BJK Beşiktaş İnşaat ve Tic. A.Ş.'den 31 Ocak tarihli 3 milyon 777 bin TL'lik çek aldı. Şirket çekin günü geldiğinde çeki keşide etmek için bankaya gitti.

Yurt Gazetesi'nde yer alan haberere göre; çekin karşılıksız çıkmasıyla çekin arkasına 'karşılıksızdır' şerhi yer alır. Çek bedelinin ödenmediğini ifade eden şirket karşılıksız çek keşide etmek suçundan şikayetci oldu. Şikayet sonrası BJK Beşiktaş İnşaat ve Tic. A.Ş. yetkilisi olarak Fikret Orman hakkında dava açıldı.  

İstanbul İcra Ceza Mahkemesi'nde açılan davada şikayetci şirket, Fikret Orman hakkında koruma tedbiri olarak çek düzenleme ve çek hesabı açma yasağına karar verilmesini talep etti. Orman hakkında karşılıksız çek davası önümüzdeki günlerde yeniden gündemee...