04 / 05 / 2024

Björn Lamprecht

Björn Lamprecht

Goldbeck Turkey Solar Enerjisi Sistemleri Ticaret Limited Şirketi, Björn Lamprecht Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 7 Temmuz' da Şişli, Harbiye Mahallesi, Teşvikiye Caddesi'nde kuruldu.

Tecno Camon 19 Neo Media market'te Mayıs indiriminde! 

Mayıs sonu itibari ile Media market Tecno Camon 19 Neo'ya bomba indirim yapıyor. Özellikleri ile büyük bir pazara sahip olan telefon Mayıs ayı fiyat güncellemesi ile kullanıcılaırn ilgisini çekti. İşte Tecno Camon 19 Neo fiyatı ve özellikleri

Björn Lenzmann kimdir? Hangi üniversiteden mezun? 

Dr. Lenzmann, Dortmund Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu ve 2001 yılında doktora çalışmalarını tamamlamıştır. 20 yıllık uluslararası deneyime sahip olan Dr. Lenzmann, Denizbank Risk Officer ve Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Üyesi'dir.

Altın bilezik fiyatları fırladı! Altın bilezik fiyatları kaç lira oldu? 4 Nisan 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları yeni rekorunu kırdı. Bugün ons altın tekrar 2000 dolara kadar yükseldi. Altın fiyatlaırnın yükselmesi ile altın bilezik fiyatları resmen fırladı.  Altın bilezik fiyatları kaç lira oldu? 4 Nisan 2023 altın fiyatları.

Simfer'de bahar fırsatı başladı! İşte Simfer Mini-Midi fırınları ve Mart 2022 fiyat listesi…

Yeni özellikleri ve fonksiyonlarıyla fırın kategorisinde en çok beğenilen markalardan Simfer’de bahar fırsatları başladı. İşte Simfer Midi-Mini fırırn modelleri ve Mart 2022 fiyatları…

Şişli Merkez 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Şişli ilçesi, Merkez ve Çevresi RNİP'na Riskli yapılara Plan Notu ilavesine ilişkin 22.03.2021 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli NİP değişikliği askıya çıkarıldı.

Güngören 1. ve 2. Etap 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Güngören ilçesi, 1.ve 2. Etaplar RNİP'na , Riskli yapılara Plan Notu ilavesine ilişkin 22.03.2021 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli NİP değişikliği askıya çıkarıldı.

Royal Rn Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Rn Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Reem    Fshesh kuruldu.

Satürn İnşaat Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Satürn İnşaat Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Timuçin   Sarıcan tarafından kuruldu. 

İrem Derici Satürn’de ev arıyor!

Şarkıcı İrem Derici, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Burası çok kötü bir yer oldu. Her gün akıl tutulması yaşıyoruz gördüklerimizle, duyduklarımızla. Var mı şöyle Satürn’de bi' eli yüzü düzgün 2+1” dedi.

Casper’ın CEO’su Lamprecht'ten mega projelere övgü dolu sözler!

Casper’ın CEO’su Lamprecht, Avrasya Tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Marmaray gibi projelerin hepsini kullandığını belirterek, “Dünyanın neresinde böyle tüneller var. Harika bir iş” diye konuştu. 

Lamprecht: Avrasya Tüneli harika bir iş!

Casper’ın CEO’su Lamprecht, ''Avrasya Tüneli harika bir iş. Orada arkeolojik kalıntı bulunduğunda onları araştırdığınızı gazetelerden takip ediyordum, bence harika bir iş'' dedi. 

Satürn Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Satürn Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Serkan Sağlam tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Müteahhit cezai şart istemi örneği!

Müteahhit işi özenle ve ayıpsız olarak yapmakla yükümlü olduğu gibi, arsa sahibine zarar vermemekle yükümlü oluyor. İnşaatı gecikmeli ve ayıplı olarak teslim edilmesi durumunda cezai şart isteme hakkı kullanılabiliyor. İşte müteahhit cezai şart istemi örn

Björn Lamprecht Haberi

Björn Lamprecht

Goldbeck Turkey Solar Enerjisi Sistemleri Ticaret Limited Şirketi, Björn Lamprecht Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Şişli, Harbiye Mahallesi'nde kuruldu.


Goldbeck Turkey Solar Enerjisi Sistemleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Güneş enerjisi sistemlerine ilişkin danışmanlık hizmetlerinin verilmesi, iş bu sistemlerin toptan ticareti, alımı, satımı, ithalatı, ihracatı, pazarlanması, planlaması, kurulması ve bakımı, fotovoltaik parçalarının alımı, satımı, toptan ticareti, depolanması, ihracatı, ithalatı, montajı ve dizaynı, güneş enerjisi parklarının kurulması, güneş enerjisi projelerinin geliştirilmesi ve üretilen enerjinin alımı, satımı, her türlü güneş enerjisi ürünlerinin alımı, satımı, ithalatı, ihracatı, pazarlaması, kiralanması, kiraya verilmesi, depolanması ve genel olarak toptan ticareti, enerji projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri de dahil olmak üzere buna ilişkin her tür hizmetlerin sunulması. Şirket, yukarıda yazılı amaç ve konusunu...