03 / 05 / 2024

Altın bilezik fiyatları fırladı! Altın bilezik fiyatları kaç lira oldu? 4 Nisan 2023 altın bilezik fiyatları

Altın bilezik fiyatları fırladı! Altın bilezik fiyatları kaç lira oldu? 4 Nisan 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları yeni rekorunu kırdı. Bugün ons altın tekrar 2000 dolara kadar yükseldi. Altın fiyatlaırnın yükselmesi ile altın bilezik fiyatları resmen fırladı.  Altın bilezik fiyatları kaç lira oldu? 4 Nisan 2023 altın fiyatları.



Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. bugün altın fiyatları tekrar rekor kırdı ve gözler altın altın bilezik fiyatlarına çevrildi. Yatırımcılar ise güncel altınve altın bilezik fiyatlarını araştırıyor. 

Peki Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar? 4 Nisan Salı 22,18 ve 14 ayar alrtın bilezik kaç TL?  İşte güncel 4 Nisan 2023 altın bilezik fiyatları.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön