15 / 05 / 2024

BKM Tur hedefleri

BKM Tur hedefleri

Turizmcilerin hedefinde global ekonominin yeni zenginleri var. Uzakdoğu'dan Türkiye'ye turist taşıyan BKM Tur, Çin ve Brezilya'yı radarına aldı. Hedefte yüzde 100 büyümek var..

Google Tur Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Google Tur Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Najafı Ghelejlou tarafından kuruldu.

Aras Sözcü Tur Turizm Transfer Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Sözcü Tur Turizm Transfer Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Aslan tarafından kuruldu. 

Msd Av.Taş.Vinç İş.Geri Dön.Demir Çel.Yak.Oto Mad.En.Teks.Gıda Tur. O.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti.İst.Şb. açıldı!

Msd Av.Taş.Vinç İş.Geri Dön.Demir Çel.Yak.Oto Mad.En.Teks.Gıda Tur. O.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti.İst.Şb. bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

4 Mevsim Tur Turizm Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4 Mevsim Tur Turizm Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Ağat tarafından kuruldu.

Güçlü siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Türk insanının dinamizmi, iş dünyasının yatırım iştahı ve güçlü bir siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek." dedi. 

Ayzen Tur Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayzen Tur Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Çelebi tarafından kuruldu. 

Creative Yapı Dizayn Araştırma Bilişim Emlak İnşaat Mühen.Taahhüt Teks.Tur.Ve Org.San.Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Creative Yapı Dizayn Araştırma Bilişim Emlak İnşaat Mühen.Taahhüt Teks.Tur.Ve Org.San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Coşkun ve Zeynel Abidin Coşkun ortaklığında kuruldu. 

Bkm Taahhüt İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bkm Taahhüt İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlknur Bakışçı tarafından kuruldu. 

Haker Tur Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haker Tur Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 30 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Erdem ve Ali Shadlou ortaklığında kuruldu.

Ortak Devremülk Hizmetleri Gayrimenkul Yatırım Danış.İnşaat Tur.Paz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ortak Devremülk Hizmetleri Gayrimenkul Yatırım Danış.İnşaat Tur.Paz.San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt’ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Baydak, Alaattin Çağlamaz, Kerim Torba, Tamer Eser ve Turgay Demirkaya ortaklığında kuruldu. 

Simya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taah.Yapı Mal.Mob.Tur.San.Ve Tic. Limited Şirketi İstanbul 1 Şubesi açıldı!

Simya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taah.Yapı Mal.Mob.Tur.San.Ve Tic. Limited Şirketi İstanbul 1 Şubesi 100 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Simya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Mob.Tur. San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul 2 Şub. açıldı!

Simya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Mob.Tur. San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul 2 Şub. bugün 10 bin TL sermaye ile açıldı.

Babacan Port Royal'de ödeme planını kendin oluştur!

Yeşilköy Havalimanı'nın karşısında yer alan Babacan Port Royal projesinde "ödeme planını kendin oluştur" dönemi başladı.

BKM Tur hedefleri Haberi

BKM Tur hedefleri

Gelişmekte olan ülkelerde hızla artan seyahat eğilimi turizmcilerin yönünü bu pazarlara çevirdi. Sektöre 5 yıl önce adım atan, iç pazarın yanı sıra Kore ve Uzakdoğu'dan Türkiye'ye turist taşıyan BKM Tur da bu iki ülkeyi radarına aldı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Berces Aslan ve Genel Müdürü Murat Şık, her iki pazarda da büyük bir potansiyel olduğunu belirterek, 2016'da bu ülkelerden Türkiye'ye turist taşımaya başlayacaklarını söyledi. 


 Tur operasyonlarınız nasıl şekilleniyor? 

B.A: Operasyonlarımız in-coming turlar (Dışarıdan turist getirmek) ve iç pazar olmak üzere ikiye ayrılıyor. 2014'te toplam ciromuzun yüzde 45'ini in-coming, yüzde 55'ini de iç pazardan sağladık. 


 İn-coming'de hangi ülkelerden Türkiye'ye turist taşıyorsunuz? 

B.A: Singapur, Malezya, Endonezya ve Kore'den misafir getiriyoruz. 2014'te 12 bini Kore'den, 3 bini de diğer ülkelerden olmak üzere toplamda 15 bin kişi...