05 / 05 / 2024

Black Tulıp Gayrimenkul Turizm Reklam Organizasyon İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Black Tulıp Gayrimenkul Turizm Reklam Organizasyon İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Black Tulıp Gayrimenkul Turizm Reklam Organizasyon İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mohammad Mousa tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gayrimenkul alıp 5 sene içinde satanlara vergi şoku! Tek tek hesaplandı: 2023 için 55, 2024 için 87 bin TL!

Gayrimenkul alıp 5 sene içinde satanlar, değer artış kazancı şeklinde elde ettikleri bu kazançları için vergi ödüyor. Peki bu vergi nasıl hesaplanıyor? 

Pınarhisar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Pınarhisar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli’de 3 milyon 675 bin 400 TL sermaye bedeli ile Sami Erbaş, Mordohay Ovadya ve Silven Salamon Ovadya ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul dolandırıcıları boyut atladı! Kayıp şahıslar üzerinden 20 milyon liralık vurgun!

Gayrimenkul dolandırıcılarının yeni av yakalama modelini duyanlar inanamadı. Yalova'da gerçekleşen olayda ikinci kayıp şahıs üzerinden senet düzenleyip, üçüncü şahıs olarak senedi kendi üzerine ciroladılar.

Noterden gayrimenkul alıp satacaklar aman dikkat! Bunu yapmadan sakın imza atmayın! 

Gayrimenkul alım satımlarında başlayan bu yeni dönemin ardından, dolandırıcılık ile ilgili dikkat edilmesi gerekenler gündem oldu. Peki noterden gayrimenkul alıp satacaklar nelere dikkat etmeli?

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Hejar Andiç tarafından kuruldu.

Vıp Arden Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vıp Arden Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Övünç Ballı tarafından kuruldu.

Vıp Companıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vıp Companıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Hussam Abdullah ve Wısam Abdulla ortaklığında kuruldu.

Black Sea Invest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Sea Invest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Black Sea Invest INC. tarafından kuruldu.

Şehri Pırlanta Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Şehri Pırlanta Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Uysal ve Kemal Çiğri ortaklığında kuruldu.

Endüstriyel gayrimenkul alıp satarken nelere dikkat edilmeli?

Geçtiğimiz günlerde kuruluş sürecini tamamlayan Ultra Sanayi Platformu (USP), endüstriyel gayrimenkul satışlarına yenir soluk kazandırmayı planlıyor. Peki endüstriyel gayrimenkul alıp satarken nelere dikkat edilmeli? İşte ayrıntılar...

Pîrimar Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pîrimar Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Turan Aslan tarafından kuruldu.

Black Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Arif Bahadur tarafından kuruldu.

IP Gayrimenkul Proje Pazarlama Ve Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

IP Gayrimenkul Proje Pazarlama Ve Yatırımları Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Haşim Süngü ve Ufuk Tetik tarafından kuruldu.

Black Tulıp Gayrimenkul Turizm Reklam Organizasyon İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Black Tulıp Gayrimenkul Turizm Reklam Organizasyon İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Black Tulıp Gayrimenkul Turizm Reklam Organizasyon İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mohammad Mousa tarafından kuruldu.

Black Tulıp Gayrimenkul Turizm Reklam Organizasyon İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EMLAK: a-)Her türlü gayrimenkul almak, mülk edinmek,satmak ve komisyonculugunu yapmak. b-)Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli arastırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluslarındaki islemleri takip etmek. c-)Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,isyeri ve diger emlakalımı,satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. d-)Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözlesmeler düzenlemek. e-) Her nevi gayrimenkul malların sirket veya baskası namına alımı,satımı, pazarlamasını yapmak.....ve anasözleşmesinde yazılı işler


Black Tulıp Gayrimenkul Turizm Reklam Organizasyon İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited...