29 / 04 / 2024

Blackstone Group hilton

Blackstone Group hilton

Dünyanın en büyük otel zinciri Hilton Worldwide sektör tarihinin en büyük halka arzını gerçekleştirdi. 117,6 milyon hissesini 20 dolardan fiyatlandıran otelcilik devi Hilton ilk halka arzından 2,35 milyar dolar gelir elde etti.

Hilton ve Alshaya Group, 70 Hampton by Hilton Oteli için el sıkıştı!

Hilton ve Alshaya Group, toplam 9 ülkede 70 Hampton by Hilton Oteli'nin lansmanı ve geliştirilmesi için iş birliği yaptıklarını açıkladı.

The LCP Group Amerika'da yatırım fırsatı sunuyor!

Ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group, Amerika’da yatırım ve kazanç fırsatı sağlıyor. Florida’nın uzay sahili olarak bilinen Melbourne’un şehir merkezindeki ilk butik oteli olacak Hotel Melby, A Tapestry Collection By Hilton’u Türk yatırımcılara tanıttı. 

Balıkesir'e Hilton Duble Tree Hotel geliyor!

KGM GROUP çatısı altında faaliyet gösteren KGM İnşaat bu ay içerisinde Balıkesir Hilton Duble Tree Hotel'in temelini atacak.

DoubleTree by Hilton İzmir Airport Hotel Eylül'de açılacak!

Kepi Group İzmir'deki yeni oteli için DoubleTree by Hilton markası ile anlaştı. DoubleTree by Hilton İzmir Airport adını taşıyacak otel Eylül 2016'da hizmet vermeye hazırlanıyor.

Dolapdere'ye Hampton By Hilton oteli geliyor!

Yüksel Group'un patronu Hüseyin Yüksel, grup bünyesindeki Gevrekli Turizm'in sahip olduğu otel sayısını sürekli artırıyor. Yüksel, yeni turizm merkezi olma yolunda hızla ilerleyen Dolapdere'ye Hampton By Hilton oteli kazandıracak.

Symbol AVM'deki Hilton'un Türkiye'deki 50'nci oteli olacak!

SYMBOL AVM'nin içinde yer alacak Hilton oteli Türkiye'deki zincirin 50'inci halkası olması ile de dikkat çekiyor.Hilton'un Türkiye'deki 50'nci oteli olacak.Ever Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Selen Ersü konuyu değerlendirdi.

Mardin ve Şanlıurfa Hilton Garden Inn Otelleri'ne mükemmellik sertifikası!

Hilton tarafından işletilen Kosifler Group’un, Garden Inn Şanlıurfa ve Mardin otelleri dünyanın en büyük seyahat portalı tripadvisor.com kullanıcılarının değerlendirmeleri ile Mükemmellik Sertifikası’na layık görüldü.

50'nci Hilton Kocaeli'de açılacak!

Hilton Worldwide ile anlaşma imzalayan Kocaeli'nin sanayisini turizmle bütünleştirmenin gururunu yaşadıklarını söyleyen Ever Group Başkanı Selen Ersü Hampton by Hilton'un dünya kalitesindeki hizmet anlayışını bölgeye taşıyacaklarını belirtti.

Hilton Türkiye'deki 50. otelini Kocaeli'nde açılacak!

Hilton Worldwide ile anlaşma imzalayan Kocaeli'nin sanayisini turizmle bütünleştirmenin gururunu yaşadıklarını söyleyen Ever Group Başkanı Selen Ersü Hampton by Hilton'un dünya kalitesindeki hizmet anlayışını bölgeye taşıyacaklarını belirtti...

Türkiye'deki 50. Hilton'a Ever Group imzası!

Ever Group, dünyanın en büyük otel zincirlerinden Hilton Worldwide ile Türkiye'deki 50. Hilton otelini Kocaeli'nde açmaya hazırlanıyor. Hampton by Hilton markasıyla hizmet verecek otel, 2015'te misafirlerini ağırlamaya başlayacak...

Hampton by Hilton 2015 'te hizmet vermeye başlayacak!

Ever Group, dünyanın en büyük otel zincirlerinden Hilton Worldwide ile Türkiye’deki 50. Hilton otelini Kocaeli’nde açmaya hazırlanıyor. Hampton by Hilton markasıyla hizmet verecek otel 2015’te misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

Redevco, 3 AVM'yi Blackstone’a satıyor!

Redevco Türkiye’deki mevcut yatırımlarının tamamının, yönetim kadrosu ile birlikte Blackstone Group iştiraklerine satışı konusunu karara bağladı

Blackstone Group, Migros ve Koton olmayınca AVM istedi!

Blackstone Group, Türkiye'deki ilk yatırımını Hollandalı Redevco'nun Türkiye'deki 4 AVM'sini satın alarak yapmaya hazırlanıyor

Blackstone Group hilton Haberi

Blackstone Group hilton

Dünyanın en büyük otel zinciri Hilton Worldvvide sektör tarihinin en büyük halka arzını gerçekleştirdi. 117,6 milyon hissesini 20 dolardan fiyatlandıran otelcilik devi Hilton ilk halka arzından 2,35 milyar dolar gelir elde etti. Halka arza başlanırken 112.8 milyon hisse satılması ve fiyatın 18-21 dolar aralığında olması bekleniyordu. Girişim sermayesi şirketi Blackstone Group'a ait Hilton'un hisseleri dün HLT sembolüyle New York Borsası'nda işlem görmeye başladı. Hilton'un halka arzı, otel zincirinin 13 milyar dolarlık borcu Blackstone tarafından finanse edilmesinin ardından gerçekleşti. Blackstone Hilton'u 2007 yılında 26.7 milyar dolara satm almıştı. Danışmanlık firması PricewaterhouseCoopers'a göre ABD'nin otel endüstrisinin kapasitesi ve doluluk oranlan 2014'te artış yaşayacak. 2009'da Hyatt Hotels zincirinin 950 milyar dolarlık halka arzı turizmin bir önceki halka arz rekoruydu. 


Dünya...