30 / 04 / 2024

Blancoaxis eviye

Blancoaxis eviye

Blanco, farklı tasarımlarıyla mutfakların konseptini değiştiriyor. Marka, Blancoaxis eviye ile mutfaklara yeni bir yorum getirerek paslanmaz çelik eviye ve armatürlerde mutfakların iyisi olduğunu da kanıtlıyor.

Artema mutfaklara hareket getiriyor!

Artema, el duşlu yeni eviye bataryalarıyla, mutfakları hareketlendiriyor. Artema Tasarım Ekibi’nin imzasını taşıyan bataryalar, 10 yıl kaplama garantisiyle sunuluyor.

Blanco 2016 koleksiyonunu beğeniye sundu!

Eviye ve armatür üreten Blanco, 2016 koleksiyonunu beğeniye sundu. Marka, yeni eviye modeliyle pratik çözümler ve şıklık sunmayı hedefliyor. Yeni eviye modeli 9 farklı renk alternatifine sahip.

Blanco'nun ödüllü tasarım ekibinden yeni ürün Blanco Jaron!

Öztiryakiler Grup tarafından Türk mutfaklarındaki yerini alan eviye ve armatür markası Blanco, ödüllü tasarım ekibi SteelArt imzalı yeni ürünü Blanco Jaron ile adından söz ettiriyor.

Blanco Jaron mutfakların yeni ürünü olarak tasarlandı!

Eviye ve armatür markası Blanco, yeni ürünü Blanco Jaron 'u müşterilerinin beğenisine sundu. Mutfaktaki çalışma alanından maksimum konfor ortaya çıkarmayı hedefleyen tasarım SteelArt imzası taşıyor.

E.C.A. Mina serisi, armatürde tasarrufun tek çözümü!

E.C.A. Mina Serisi lavabo ve eviye bataryaları soğuk konumda açıldığı için “siz” istemedikçe sıcak su akıtmaz. Böylece bilinçsizce kombinin tetiklenerek çalışmasını engellenir. Doğalgaz harcaması azalır.

Blancoaxis eviye, özgün tasarımı ile dikkat çekiyor!

Blanco, farklı tasarımlarıyla mutfakların konseptini değiştiriyor. Marka, Blancoaxis eviye ile mutfaklara yeni bir yorum getirerek paslanmaz çelik eviye ve armatürlerde mutfakların iyisi olduğunu da kanıtlıyor.

Schock, yeni ürünü kırmızı eviye!

Schock; sevgiyi, aşkı çağrıştıran kırmızıyı romantik ev sahipleri için Waterfall D-150 eviye ile buluşturdu. Yeni çağın, postmodern mutfak trenlerine uyumlu model özellikleri ile de bir eviyeden beklenenin fazlasını veriyor...

Blanco koleksiyonunu Mutfak Dünyası 2012 Fuarı'nda tanıtacak!

Eviye ve armatürde tasarım üstünlüğünün ulaştığı en son boyutlarla birlikte kalite ve yeniliğin uyumlu birlikteliğini de gözler önüne seren dünyaca ünlü Alman markası BLANCO, en son koleksiyonunu Mutfak Dünyası 2012 Fuarı'nda tanıtmaya hazır

İntema Mutfak'tan hem indirim hem Blanco eviye ve Artema armatür seti hediye!

Yenilikçi çizgisiyle ve fark yaratan modern mutfak tasarımlarıyla öne çıkan İntema Mutfak, 29 Şubat'a kadar kaçırılmayacak bir kampanya sunuyor

Blanco, Blancoyovis ile armatürü yeniden şekillendirdi!

Eviye ve armatür markası Blanco, yeni modeli Blancoyovis ile armatürü baştan yorumladı. Doğadan ilham alınarak yaratılan model, açılı kontrol mekanizması ve silindirik L formundaki tasarımı ile kullanım kolaylığı sağlıyor...

Blanco Steelart, mutfağınıza sanatı getiriyor!

Tasarımları ile uluslararası RedDot ve iF gibi birçok ödülün sahibi olan Blanco Steelart sanatı mutfaklara taşıyor.Blanco Steelart imzalı eviye ve armatürler, paslanmaz çelik yapısı, özgün tasarımı şık, sade ve estetik görünümleriyle dikkat çekiyor.

Grohe'den amatör şeflere, K7 ve Euro Cosmopolitan!

Giderek aile hayatının merkezinde önem kazanmaya başlayan mutfaklar için GROHE, yeni K7 ve Euro Cosmopolitan eviye armatür serileri ile tasarım, fonksiyonellik ve fiyat alternatifini birarada sunuyor.

Blanco Alaros, 6 S ile mutfaklardaki yerini sağlamlaştırdı!

Eviye ve armatürün dünyaca tanınan ismi Blanco, geliştirdiği tasarımlarla iF 2010 'un ardından Red Dot 2010 tasarım ödülüne de layık görüldü. İki seçkin uluslararası ödül kazanan alman marka Blanco alaros 6 S ile mutfaklardaki yerini sağlamlaştırdı.

Blancoaxis eviye Haberi

Blancoaxis eviye


Eviye ve armatürün sektörünün önemli markalarından Blanco, farklı tasarımlarıyla mutfakların konseptini değiştiriyor. Marka, Blancoaxis ile mutfaklara yeni bir yorum getirerek paslanmaz çelik eviye ve armatürlerde mutfakların iyisi olduğunu kanıtlıyor. Blancoaxis, özgün tasarımıyla mutfakları hayal gücünün dokunduğu özel alanlar haline getirerek, konfor ve fonksiyonellik gibi özellikleri de iddialı şekilde bir araya getiriyor.

Eviye kavramını yeniden tanımlayan Blancoaxis II 6 S-IF; kesme tahtası ve multi-fonksiyonel süzgeç gibi pişirmeye yardımcı olan aksesuarları ile dikkat çekici bir kombinasyon oluşturuyor. Buharda pişirme yaparken dolu kapları buharlı pişiricinin üzerine koyup kaldırmak hem zahmetli hem de tezgahınızın ıslanmasına neden oluyor. Bu aşamada Blancoaxis II 6 S-IF’in tasarım özellikleri işinizi kolaylaştırıyor. Blancoaxis 6 S-IF’te yer alan çok fonksiyonlu süzgeç alanı, eviyede ergonomik çalışma alanı yaratmak üzere paralel olarak...