07 / 05 / 2024

Bleacher Report stadlar

Bleacher Report stadlar

Dünyaca ünlü spor sitesi Bleacher Report dünya üzerindeki futbol stadyumlarını inceleyerek en iyi 100 stadyumu belirledi. Hazırlanan listede Türkiye’den 4 stadyum bulunurken, Şükrü Saraçoğlu 19’uncu, Türk Telekom Arena ise 21’inci sırada yer aldı..

Dolar milyarderleri listesinde sürpriz: İstanbul, Avrupa'da ilk 5'te!

Çin merkezli ekonomi platformu Hurun Report'un merakla beklenen 'Küresel Zenginler Listesi' verileri açıklandı. Söz konusu verilere göre dünyada en çok dolar milyarderi New York ve Londra'da yaşıyor. Türkiye ise bu sene ilk defa dünyada 26, Avrupa'da ise ilk 5'e girdi.

İnşaat sektöründe 'Servisli daire' işi büyüyor!

The Global Service Apartment Industry Report 2022- GSAIR tarafından açıklanan verilere göre servisli daireler Türkiye’de de yaygınlaşmaya başladı.

Kripto para yatırımcıları dikkat! Yeni dalga geliyor!

Kripto para piyasasında hareketlilik devam ediyor. The Zeberg Report’un yazarı ekonomist Henrik Zeberg, kripto para piyasasında yaşanacak son gelişmeleri değerlendiren analizlerini paylaştı.

İzmir'deki stadyumlar ne zaman tamamlanacak?

İzmir Alsancak ve Göztepe Stadlarının inşatıyla ilgili CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel soru önergesi verdi. Önergeyi yanıtlayan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, stadların son durumu hakkında bilgi verdi.

Kuyumcukent Gayrimenkul bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. 2019 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için Report Bağımsız Denetim A.Ş.'nin seçilmesine ve bu seçimin Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verdi...

Atatürk Havalimanı'nın yerine millet bahçesi geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan akşam saatlerinde yaptığı açıklamada, "Biz, çevreciyiz ve bugüne kadar biz diktiğimiz ağaçlarla milyarlarca ağaçlarla nam salmış bir iktidarız. Atatürk Havalimanı ile bazı illerdeki eski stadları 'millet bahçesi' haline getireceğiz" dedi.

Çin’in en zengini 43 milyar dolarlık servetiyle emlak milyarderi Şü!

Şanghay Merkezli Hurun Report tarafından açıklanan Çin'in Zenginleri Listesi 2017  verilerine göre, emlak milyarderi Şü, zirveyi geçen yılın biricisi Wanda Group Başkanı Vang Cienlin’den devraldı.

Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka Stadlarının temeli atıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Buca ilçesinde gençlik merkezi açılışı ve Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka statlarının temel atma törenine katıldı.

Karşıyaka Stadı'nın yapımına engel!

Göztepe ve Alsancak Stadları için yapılan müracaat Konak Belediyesi'nden sorunsuz olarak geçti. Ancak Karşıyaka Belediyesi, imar planlaması düzenleme müracatına meclise hiç taşımadan olumsuz görüş bildirdi.

Çankaya Cahit Sıtkı Tarancı Parkı açılıyor!

Cumhuriyet dönemi şiirinin büyük üstadlarından Cahit Sıtkı Tarancı’nın adını yaşatmak için geri sayım başladı. Çankaya Belediyesi, Sokullu Mehmet Paşa Caddesi üzerinde yapılan yeni parkına Cahit Sıtkı Tarancı ismini veriyor.

Report Danışmanlık Hizmetleri Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Report Danışmanlık Hizmetleri Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mualla Selin Altunalan tarafından 200 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Ataşehir'de kuruldu.

İşte dünyada en pahalı konutların olduğu 20 şehir!

The Wealth Report 2016 en pahallı konutların nerede bulunduğunu açıkladı. Rakamlara göre işte dünyada en pahalı lüks konutların olduğu şehirler...

Dünyanın en büyük 250 müteahhidi listesinde 43 Türk firma!

“Dünyanın en büyük 250 müteahhidi” listesinde 43 firmasıyla Türkiye ikinci durumda. Türk liginde ilk 10’daki grupların yurtdışındaki işlerine bakıldığında yükseklik rekoru peşinde koşan kuleler, dev havalimanları, stadlar dikkat çekiyor.

Bleacher Report stadlar Haberi

Bleacher Report stadlar

Bleacher Report tarafından hazırlanan en iyi 100 stad listesine giren 4 Türk stadından Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu 19'uncu, Galatasaray Türk Telekom Arena Stadı 21'inci, Bursaspor Bursa Atatürk Stadyumu 86'ıncı ve İzmir Atatürk Stadyumu 94'üncü sırada yer aldı. 


İşte dünyanın en iyi 100 stadı listesindeki ilk on stad ve listeye alınan Türk stadları:


1. Signal Iduna Park (Westfalenstadion) Borussia Dortmund


2. Camp Nou (Barcelona)


3. Santiago Bernabeu (Real Madrid)


4. The Maracana (Brazil, Flamengo, Fluminense, Botafogo)


5. Estadio Azteca (Mexico, Club America)


6. Allianz Arena (Bayern Munich)


7. La Bombonera(Boca Juniors)


8. Wembley Stadium (England)


9. Salt Lake Stadium (India, Atletico de Kolkata)


10. Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti (River Plate, Argentina)



19. Şükrü Saraçoğlu Stadyumu (Fenerbahçe)




21. Türk Telekom Arena (Galatasaray)




86. Bursa Atatürk Stadyumu (Bursaspor)




94. İzmir Atatürk...