08 / 05 / 2024

blg şirketi nerede

blg şirketi nerede

Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili, Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile BLG Ankara Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu.

Neo Blg Metal İnşaat Hırdavat Temizlik Teknoloji Yazılım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Blg Metal İnşaat Hırdavat Temizlik Teknoloji Yazılım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Karakuşıplu tarafından kuruldu.

ZİN D Semt projesi nerede? ZİN D Semt projesindeki konutlar ne kadar?

ZİN D Yatırım ve Geliştirme şirketi tarafından inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Peki, ZİN D Semt projesi nerede? ZİN D Semt projesindeki konutlar ne kadar? İşte detaylar...

ALC Villages nerede? Lokasyon bilgisi! 

ALC Villages projesi Etra Holding iştirak şirketi Geyat A.Ş. imzasıyla inşa ediliyor. ALC Villages nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte ALC Villages nerede? sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi...

Blg Demir Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Blg Demir Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 519 bin 500 TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

BLG Gür  Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BLG Gür  Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Mustafa Günaydın tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Blg Grup İnşaat Dekorasyon Proje Reklam Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Blg Grup İnşaat Dekorasyon Proje Reklam Hizmetleri Limited Şirketi 160 bin TL sermaye ile bugün Ali Bilgin tarafından kuruldu.

Blg Akdeniz Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Blg Akdeniz Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sevil Temo tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nd Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi ,Nd Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede, Nd Group

Nd Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nail Doğan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

BLG Ankara Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

BLG Ankara Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Serdar Bilgili Yönetim Kurulu Başkanlığı, Şerife Ercantürk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Sevil Temo Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Beşiktaş'ta kuruldu.

BLG İç Mimarlık, Mühendislik, İnşaat, Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Üsküdar İstanbul Şubesi açıldı!

BLG İç Mimarlık, Mühendislik, İnşaat, Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Üsküdar İstanbul Şubesi, Bilgehan Gülenay Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Acıbadem, Çeçen Sokak Ankara Asf.Yolu'nda açıldı.

BLG Bodrum Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

BLG Bodrum Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk, Sevil Temo tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Mart'ta Beşiktaş'ta kuruldu.

BLG Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BLG Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi, Şerife Ercantürk, Serdar Bilgili, Sevil Temo tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Aralık 2013'ta Beşiktaş'ta kuruldu

Yeşil Tuana Evleri nerede

AGS Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited şžirketi'nin hayata geçirdiği ve 115 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunduğu Yeşil Tuana Evleri nerede

blg şirketi nerede Haberi

blg şirketi nerede

Redlands Üniversitesi, İşletme ve Fotoğrafçılık bölümlerinde eğitimini tamamlayana Serdar Bilgili, 2000-2004 yılları arasında Beşiktaş Spor Kulübü Başkanlığı görevini yürüttü. 


Bilgili Holding İstanbul ve Bodrum'da birçok konut ve otel projesini hayata geçirdi. Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili, 1984 yılında Türkiye'ye döndükten sonra hali hazırda tekstil, inşaat ve turizm alanlarında faaliyet gösteren şirketleri bulunmaktadır. 


Serdar Bilgili'den yeni şirket!

BLG Ankara Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Beşiktaş'ta kuruldu. 


BLG Ankara Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi adres.  Beşiktaş, Şair Nedim Caddesi 20/Kat: 6


Tülay...