29 / 07 / 2024

BLK Marka Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

BLK Marka Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

BLK Marka Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sevda Bulak tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Mayıs'ta Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Marka Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Marka Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Marka Yapı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı. 

Marka By İstanbul Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Marka By İstanbul Yapı Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Apdulkadir Kacemer, Ece Alaca ve Riza İmamoğlu ortaklığında kuruldu.

Siltaş Yapı yükselen en iyi marka ödülü aldı!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişiyle insan odaklı ve kente değer katan projeler inşa eden Siltaş Yapı, yükselen en iyi marka ödülü aldı.

GAPAS Serbest Kürsü 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi' etkinliği 27 Ocak'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yeni etkinliği 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi!' 27 Ocak tarihinde yapılacak.

Göktekin Yapı, yeni 'marka konut' projelerine haziranda başlayacak!

Adana'da faaliyet gösteren Göktekin Yapı, marka konut iddiasıyla yeni projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Göktekin Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Göktekin,"Yeni konut projesine hazian ayında başlıyoruz” dedi...

Mango, Sur Yapı Marka AVM'de mağaza açtı!

35 yıldır moda sektöründe kadın, erkek ve çocuk ürünleri yelpazesi ile varlığını sürdüren Mango, Sur Yapı Marka AVM'de  yeni mağazasının açılışını yaptı…

Kastamonu'ya 15 milyar liralık yatırım yapıldı!

AK Parti iktidarları döneminde Kastamonu'ya 15 milyar liralık yatırım yapıldığını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Kastamonu'yu marka şehir haline getirecek o projeleri, belediye başkanlarımız ve milletvekillerimizle gerçekleştiriyoruz'' dedi.

GIZIA mağazası Sur Yapı Marka AVM'de açıldı!

Sur Yapı Marka AVM'de, kadın giyim markası GIZIA'nın mağazası açıldı. GIZIA ile modanın öncüsü firmaları bünyesinde toplamaya devam ediyor.

Ordu Boztepe'nin marka değeri artacak!

Ordu’nun en önemli turizm ve cazibe merkezleri arasında yer alan Boztepe'nin marka değeri yapılan yatırımlarla artacak.

Sur Yapı Marka AVM 23 Nisan'da renklenecek!

Sur Yapı Marka AVM, çocukların hayal güçleri ve el becerileriyle hem eğlenip hem de tasarlayacakları yeni bir atölye çalışmasına daha ev sahipliği yapıyor. Balon atölyesi 23 Nisan coşkusuyla daha da renklenecek.

Bahaş Holding ve Mertinox Yapı Malzemeleri güçlerini birleştirdi!

İnşaat, taahhüt, sağlık, turizm, ve teknoloji alanlarında faaliyetlerini devam ettiren Bahaş Holding, alanında söz sahibi olan 30 yıllık marka Mertinox Yapı Malzemeleri ile güçlerini birleştirdi.

Sur Yapı Marka AVM’den Sevgililer Günü sürprizi!

Sur Yapı Marka AVM, Sevgililer Günü’ne özel “Aşkın Buzları Kaç Saatte Erir?” etkinliği düzenliyor. Marka AVM ziyaretçilerinden biri, buz kalıbının tam ortasında bulunan pırlanta yüzüğün sahibi olacak.

Brand İstanbul: EMS Yapı Beylikdüzü projesinin ismi belli oldu!

Beylikdüzü'ndeki Marka City AVM'nin yerinde EMS Yapı tarafından yapılacak proje Brand İstanbul ismi ile yükselecek. Projede teslimler 2021 Mayıs'ta yapılacak...

BLK Marka Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

BLK Marka Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

BLK Marka Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sevda Bulak tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu.


BLK Marka Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri ; konut , işyeri , ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak , kendi hesabına arazi ve arsalar almak            bunlar üzerinde veya başkalarına  ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri  yapmak ve müstakil konut , iş hanları,    fabrikalar , yollar , baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri  ve turistik tesisler , tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları...