07 / 05 / 2024

Blooma bahçe grubu koçtaş

Blooma bahçe grubu koçtaş

Havaların ısınmasıyla birlikte evinizin güzellik merkezi Koçtaş, bahçe ve balkonlarında keyifli zaman geçirmek ve bu alanları daha verimli kullanmak isteyenler için bahçe ürünlerini beğeniye sunuyor...

TOKİ Osmaniye Bahçe orta gelir son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir grubu projesinde başvurular bugün sona eriyor.

Bahçeşehir Göleti 2 kat büyüyecek!

Atmaca Şirketler Grubu Başkanı Adem Atmaca, dün gerçekleştirdikleri basın toplantısında Bahçeşehir Göleti hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. 

Bahçeşehir Göleti 240 milyon TL’ye 2 kat büyüyecek!

Türkiye’de 1979 yılından bu yana Atmaca Elektronik A.Ş. olarak çalışmalarını sürdüren ve bünyesinde Sunny, Jumbo gibi markaları barındıran Atmaca Şirketler Grubu, son günlerde gündemi meşgul eden Bahçeşehir Göleti’yle ilgili basın toplantısı düzenledi.

Bahçeşehir Göleti'ne tek katlı sosyal tesis inşa edilecek!

Bahçeşehir Göleti'nin çevresinde yer alan parselle 11 bin metrekare inşaat ve işletme hakkı izni veren ihaleyi 103 milyon TL teklifle Atmaca Grubu kazandı.İhaleyle gölete tek katı geçmemek üzere sosyal tesis inşa edilecek.

Bahçeşehir Göleti'ne tek katlı sosyal tesis yapılacak!

Bahçeşehir Göleti'nin çevresinde yer alan parsellere 11 bin metrekare inşaat ve işletme hakkı izni veren ihaleyi 103 milyon TL teklifle Atmaca Grubu kazandı. Gölete sosyal tesis inşa edilecek.

New Bahçeşehir'in metrekaresi 3 bin 500 TL!

Özyurtlar Şirketler Grubu Esenyurt-Bahçeşehir merkezli projelerine bir yenisini daha ekliyor. Projedeki dairelerin ortalama metrekare birim fiyatı lansmana özel 3.500 liradan satışa sunuluyor.

NEW Bahçeşehir ve Nlogo İstanbul 2. etap satışta!

Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul'un 2'nci etabını ve NEW Bahçeşehir'i satışa çıkardı. Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, 2015'in ilk aylarında satışlarının yüzde50'sinin yabancılara yapıldığını söyledi.

Kavanlar'dan bir dev proje daha! Bağbahçe Evleri!

Kavanlar İnşaat Grubu Başkanı Burcu Gitene, çalışmanın en gözde projelerden olduğunu söyledi. Gülener, İstanbul Yakacık'ta yapılacak olan Bağbahçe Evleri nin en gözde projelerinden olduğunu söyledi.

Kavanlar Bağ Bahçe Evleri Yakacık'ta satışa sunuldu!

İstanbul ve Anadolu yakasında gökdelenler çığ gibi yükselirken Kavanlar Grubu; doğa severleri, gökdelenlerden Bağ Bahçe Evleri'ne kavuşturuyor. Kavanlar Bağ Bahçe Evleri Yakacık' ta satışa sunuldu.

Gözde Grubu Myvia Bahçe Projesi'nde 1'inci etap teslim edildi!

Gözde Grubu'nun İzmir inşaat firmalarından Ontan İnşaat ile Bornova'da inşa ettiği Myvia Bahçe Projesi'nin 1'inci etabı tamamlandı ve teslim edildi. Projenin devam eden 2'nci etabı ise Mart ayında teslim edilecek.

Bahçeşehir Ispartakule Bizim Evler 4!

Bahçeşehir Ispartakule Bizim Evler 4, yüzde 1 peşinatla konut sahibi olma avantajı tanıyor. İhlas Holding İnşaat Grubu tarafından hayata geçirilen projede banka kredisi kullanımına uygun...

KİPTAŞ Bahçeşehir bayramdan sonra satışa çıkıyor!

KİPTAŞ Bahçeşehir bayramdan sonra satışa çıkacak. KİPTAŞ’ın Süzer Grubu’ndan satın aldığı arsa üzerinde inşa edeceği 2 bin konutluk KİPTAŞ Bahçeşehir projesinde evler kampanya ile satılacak...

Blooma bahçe grubu koçtaş Haberi

Blooma bahçe grubu koçtaş

Havaların ısınmasıyla birlikte evinizin güzellik merkezi Koçtaş, bahçe ve balkonlarında keyifli zaman geçirmek ve bu alanları daha verimli kullanmak isteyenler için bahçe ürünlerini beğeniye sunuyor. Koçtaş ayrıca bahçe gurubundaki tüm ürünlerini ayrıntılı bilgi içeren bir katalogda da bir araya getirdi. Koçtaş’ın bahçe gurubu ürünleri arasında bahçe mobilyalarından barbekülere, dış mekan aydınlatmalarından bahçe aletlerine yüzlerce ürün yer alıyor.



Bahçenizi güzelleştirmek ve daha kullanışlı hale getirmek istiyorsanız, Koçtaş’ın bahçe ürünlerini görmeden karar vermeyin. Koçtaş’ın bahçeniz için mobilyadan aydınlatmaya, çiçekten bahçe aletlerine yüzlerce ürünü, Koçtaş mağazalarında ve internet sitesinde sizi bekliyor. Koçtaş ayrıca bahçe alanındaki ihtiyaçlarınıza yönelik ürünleri bir arada bulabileceğiniz bir katalog da hazırladı. Koçtaş mağazalarından ve internet sitesinden temin edebileceğiniz bu katalog size bahçe ve balkonunuz için yapacağınız alışverişlerde ürünleri karşılaştırarak...