02 / 05 / 2024

blue boutique teslim tarihi

blue boutique teslim tarihi

Yüzde 25 peşinatla banka kredisi ile vadelendirme imkanı bulunan MNG Holding Blue Boutique Konutları'nda 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 266 bin liradan başlangıç gösteriyor

Blue Life'ta hemen teslim villalar!

Blue Life İzmir’in hem yeşili hem mavisiyle ünlü ilçelerinden biri olan Yeni Foça Burunucu’nda, Öztürk Grup İnşaat farkıyla inşa edildi. Blue Life'ta hemen teslim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Enyap Blue Residence projesinde daireler hemen teslim ediliyor!

Enyap İnşaat'ın Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Blue Residence projesi metrobüse 5 dakikalık uzaklıkta yükseliyor. Enyap İnşaat Blue Residence projesinde daireler hemen teslim ediliyor.

Blue Lake Evleri hangi ay teslim edilecek?

Küçükçekmece'de Metal Yapı Konut imzasıyla hayata geçirilen Blue Lake projesinde yeni dairenize taşındıktan 1 yıl sonra ödemelere başlama avantajı sunuluyor. Peki Blue Lake Evleri bu yılın hangi ayında teslim edilecek?

Metal Yapı Konut Blue Lake teslim tarihi!

Metal Yapı Konut Blue Lake teslim tarihi bu yıl Ekim ayı olarak belirtiliyor. Blue Lake Evleri'nde daireler 179 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Küçükçekmece Blue Lake Evleri 2017 sonunda teslim!

Küçükçekmece Blue Lake Evleri projesi Aralık 2017 yılında teslim ediliyor. Metal Yapı Konut A.Ş.'nin projesi Blue Lake Küçükçekmece'de daire fiyatları 198 bin dolardan başlıyor...

Küçükçekmece Blue Lake Evleri teslim tarihi!

Küçükçekmece Blue Lake Evleri teslim tarihi 2017 yılının ikinci yarısı olarak belirtiliyor. Blue Lake Küçükçekmece'de metrekare birim fiyatı 3 bin 200 dolardan başlıyor...

MNG Holding Blue Boutique konut fiyatları!

MNG Holding Blue Boutique konut fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Toplamda 276 adet konut ve 6 adet dükkandan oluşan projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Çekmeköy Boutique Daça'da yüzde 15 indirimle! Temmuz teslim daireler!

Dairelerin Temmuz'da teslim edileceği Çekmeköy Boutique Daça projesinde yer alan konutlar için lansmana özel yüzde 10 ve peşin alımlarda ise ek yüzde 5 indirim uygulanıyor.

Rising Blue Evleri teslim tarihi!

3 blok şeklinde yükselen Rising Blue Evleri projesinde toplam 89 adet daire bulunuyor. Rising Blue Evleri teslim tarihi olarak 2015 yılı Temmuz ayı olarak belirlendi.

Helenium Boutique Pendik teslim tarihi!

Başarır İnşaat imzasıyla yükselen Pendik Helenium Boutique 1 oda 1 salondan 3 oda 1 salona kadar değişiklik gösteren daire tipi seçenekleri ile Pendik-Kurtköy'de inşa ediliyor. İşte Helenium Boutique Pendik teslim tarihi...

Pendik Helenium Boutique teslim tarihi!

Pendik Helenium Boutique daire fiyatları 195 bin 600 TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. İşte Pendik Helenium Boutique teslim tarihi...

Helenium Boutique Kurtköy ne zaman teslim?

Helenium Boutique projesinde peşinatsız, banka kredisiz ödeme yapılabiliyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Satışların hızla devam ettiği Helenium Boutique Kurtköy ne zaman teslim?

Helenium Boutique Pendik ne zaman teslim?

Helenium Boutique projesinde dairelerin büyüklükleri 65 metrekare ile 191 metrekare arasında değişiyor. Projede 148 tane daire bulunuyor. Peki Helenium Boutique Pendik ne zaman teslim?

blue boutique teslim tarihi Haberi

blue boutique teslim tarihi

MNG Holding Blue Boutique Konutları İstanbul Avrupa yakasında Halkalı'da hayata geçiriliyor. Blue Boutique projesi MNG Holding imzası taşıyor.


MNG Holding Blue Boutique Konutları 266 adet konut ve 6 adet dükkandan meydana geliyor. Projede stüdyo dairelerin tamamı satılmış durumda.


Blue Butik Küçükçekmece stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Projede teslimlerin bu ay sonunda yapılması planlanıyor.


Blue Butik Küçükçekmece fiyatları!


1+1 daireler 266 bin liradan,

2+1 daireler 340 bin liradan başlıyor.


MNG Holding Blue Boutique Konutları sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, fitness, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Blue Butik Evleri nerede?

Blue Butik Halkalı adres: Halkalı Caddesi, No: 232 Atakent - Halkalı Küçükçekmece


Blue Butik İstanbul iletişim

Telefon:...