08 / 05 / 2024

Blue Boutique teslimleri ne zaman

Blue Boutique teslimleri ne zaman

MNG Holding'in Atakent merkezinde hayata geçirdiği MNG Blue Boutique'te son altı aya girildi. İnşaat çalışmalarının hızla devam ettiği projede son daireler 139 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Boutique Vadi Residence'ta peşin ödemelere özel indirim! Teslimler 2 ay sonra!

Antalya'da hayata geçirilen Boutique Vadi Residence projesinin teslimleri 2 ay sonra gerçekleştirilecek. Projeden konut sahibi olmak isteyenler peşin ödemelere özel indirimden yararlanabiliyor. 

Blue Lake Küçükçekmece son fiyatları!

Bu yıl Ekim ayında teslimleri yapılacak olan Blue Lake projesi Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından inşa ediliyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Küçükçekmece Blue Lake ev fiyatları!

Küçükçekmece Blue Lake ev fiyatları 475 bin TL'den başlıyor. Toplam 788 daire ve 22 ticari birimden oluşan projede konut teslimleri Ekim ayında yapılacak.

Blue Lake Evleri satış fiyatları!

Bu yıl içerisinde teslimleri yapılacak olan Blue Lake projesi İstanbul Küçükçekmece'de Metal Yapı Konut tarafından inşa ediliyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor...

Blue Lake Evleri daire teslimi!

Blue Lake Evleri'nde daire teslimleri bu yıl Ekim ayında yapılıyor. Blue Lake Küçükçekmece'de fiyatlar 475 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Blue Lake Küçükçekmece 2017 fiyat listesi!

Toplam 788 daire ve 22 dükkandan meydana gelen Blue Lake Küçükçekmece projesi 38 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede konut teslimleri Ekim ayında başlayacak. İşte Blue Lake Küçükçekmece 2017 fiyat listesi...

Blue Lake Küçükçekmece teslimleri!

Blue Lake Küçükçekmece'de satışlar sürüyor. 38 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilen Blue Lake Küçükçekmece teslimleri Ekim 2017'de gerçekleşecek.

MNG Holding Blue Boutique konut fiyatları!

MNG Holding Blue Boutique konut fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Toplamda 276 adet konut ve 6 adet dükkandan oluşan projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Kurtköy Blue Planet’te fiyatlar 228 bin 301 liradan başlıyor!

Kurtköy Blue Planet 1+1 dairelerin fiyatları 228 bin 301 liradan başlıyor. Şenkaya Kurtköy Blue Planet projesinde yer alan dairelerin teslimleri 2015 yılının Aralık ayında yapılacak.

Boutique Daça'da lansman özel indirimlerle! Temmuz'da teslim!

Daire fiyatlarının 274 bin TL 'den başlangıç gösterdiği Boutique Daça projesi kapsamında lansmana özel indirim seçenekleri sunuluyor. Boutique Daça kapsamında daire teslimleri Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Sinpaş İncek Blue fiyatları ne kadar?

Teslimleri 2016 yılı Aralık ayında yapılacak olan Sinpaş İncek Blue projesinde toplam 225 adet konut bulunuyor. Proje Ankara'da hayata geçiriliyor.Peki Sinpaş İncek Blue fiyatları ne kadar?

Helenium Boutique teslimleri ne zaman?

Başarır İnşaat imzası ile hayata geçirilen Helenium Boutique Pendik Evleri 'nde satışlar devam ediyor. Proje 6 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Helenium Boutique teslimleri ne zaman?

Helenium Boutique Evleri satılık!

Satış sürecinin devam ettiği Helenium Boutique Evleri satılık daire teslimleri 2017 yılı içerisinde gerçekleşecek. Proje 6 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor.

Blue Boutique teslimleri ne zaman Haberi

Blue Boutique teslimleri ne zaman


MNG Holding'in Atakent merkezinde hayata geçirdiği MNG Blue Boutique'te son altı aya girildi. İnşaat çalışmalarının hızla devam ettiği projede son daireler 139 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede, 266 konut ve 6 adet ticari ünite bulunuyor. MNG Blue Boutique'te 1+0'dan 4+1'e kadar çeşitli tiplerde daire seçenekleri sunuluyor. Teraslı daire seçeneklerinin de yer aldığı projenin her katında kat bahçelerine yer veriliyor. 


Proje 14 bin 300 metrekarelik arsa alanına oturuyor. Bu alanın 8 bin 500 metrekaresi peyzaj ve sosyal yaşam alanlarına ayrılıyor. Yeşil alanların yanı sıra projede dört mevsim kullanım imkânı sağlayan yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve buhar odası, aerobik salonunu, basketbol, voleybol, tenis, mini futbol gibi spor alanları ve tartar zemin yürüyüş yolları yer alıyor. 


1+1 DAİRELER 192 BİN 500...