07 / 05 / 2024

Blue Marine Dalgıçlık adres

Blue Marine Dalgıçlık adres

Blue Marine Dalgıçlık Ve Denizcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sidal ve Selim Uçar tarafından kuruldu.

Alfa Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömür Tanka tarafından kuruldu.

A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömür Tanka ve Volkan Yılmaz tarafından kuruldu.

The Blue Anchor Gayrimenkul Kiralama Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

The Blue Anchor Gayrimenkul Kiralama Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arda Akyüz tarafından kuruldu.

Albatros Dalgıçlık Su Altı Hizmetleri Organizasyon Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Albatros Dalgıçlık Su Altı Hizmetleri Organizasyon Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Laya Afshın tarafından kuruldu.

Blue Marine Dalgıçlık Ve Denizcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Marine Dalgıçlık Ve Denizcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sidal ve Selim Uçar tarafından kuruldu.

Sözüer Dalgıçlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sözüer Dalgıçlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Sözüer tarafından kuruldu.

Blue Origin Turizm Sağlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Blue Origin Turizm Sağlık İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Burak Talu ve Uğur Talu ortaklığında kuruldu.

Theone Marine Yatçılık Limited Şirketi kuruldu!

Theone Marine Yatçılık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Erardağ tarafından kuruldu.

Nonno Blue Turizm Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nonno Blue Turizm Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ağan tarafından kuruldu.

Alesta Gemi Kurtarma ve Dalgıçlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Alesta Gemi Kurtarma ve Dalgıçlık Hizmetleri Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çağlar ve Orhan Çalık tarafından kuruldu.

Sualtı Turizm Eğitim ve Dalgıçlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sualtı Turizm Eğitim ve Dalgıçlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Öztan Sönmez tarafından kuruldu.

Blue Turizm Organizasyon Sağlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Blue Turizm Organizasyon Sağlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 15 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Tilki, Yener Özdem ve Fuat Karakaş ortaklığında kuruldu. 

Küçükçekmece Blue Lake satılık daire!

Küçükçekmece Blue Lake satılık daire fiyatlar 522 bin TL'den başlıyor. Proje Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından inşa ediliyor...

Blue Marine Dalgıçlık adres Haberi

Blue Marine Dalgıçlık adres

Blue Marine Dalgıçlık Ve Denizcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sidal ve Selim Uçar tarafından kuruldu.

Blue Marine Dalgıçlık Ve Denizcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Her türlü gemi, yat ve deniz araçlarının alımı , satımı, işletilmesi, kiralanması, kiraya verilmesi, ithali, ihracı ve ticareti ile bunların araç gereç ekipman ve yedek parçalarının imali, ithali, ihracı ve ticaretini yapmak, denizcilik sektörüyle ilgili her türlü makine, cihaz, ekipman, yedek parça ve malzemenin alım, satımı, kiralanması, kiraya verilmesi, ithalatı, ihracatı, Türkiye distribütörlüü, acente ve temsilcilii ile her türlü ticaretini yapmak, 2. Gerek kendi ihtiyacı gerekse yerli ve yabancı şirketler için her tonajda gemi, yat, şilep ve her türlü deniz araçlarının yapımı, montajı, periyodik bakımı ve onarımını gerçekleştirmek ve...