05 / 05 / 2024

Blueground istanbul

Blueground istanbul

RE360 Gayrimenkul Buluşması'nda konuşan Blueground Kurucu Ortağı Kurtuluş Cumhur Korkmaz, “Blueground şu an da 6 ülkede 12 şehirde var. 2023 yılında 50 şehirde, 50 bin evde olmak istiyoruz.” diye konuştu.

Blueground 2023’te 50 metropolde 50 bin eve ulaşacak!

Yurt dışında yaşayan kişilere ya da kurumsal şirketlere özel konaklama imkanı sunarak, paylaşım ekonomisine farklı bir boyut getiren Blueground, yeni nesil bir teknolojik gayrimenkul şirketi...

Yeni nesil emlakçı Blueground hedef büyüttü!

Dünyada İstanbul’un da aralarında bulunduğu 9 farklı şehirde orta ve uzun dönemli kiralama hizmeti sunan Blueground yeni projelere hazırlanıyor.

Blueground 9 şehirde uzun dönemli kiralama hizmeti sunuyor!

Teknoloji odaklı emlak şirketi Blueground, dünyada aralarında İstanbul’un da yer aldığı 9 şehirde uzun dönemli kiralama hizmeti veriyor. Blueground Kurucu Ortağı Kurtuluş Korkmaz, "Hedefimiz 2020 yılı sonuna kadar İstanbul’da 1.000 daireye ulaşmak" dedi...

Blueground 42 Maslak B Kule’ye taşındı!

Blueground, Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından Bay İnşaat ile stratejik bir iş birliğine giderek teknoloji odaklı konaklama hizmetini 42 Maslak B Kule’ye taşıdı.

Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışta!

Bulvar İstanbul projesi kapsamındaki 'Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışa çıkıyor. Başakşehir'deki lüks projede 24 adet mağaza ve site sakinlerine hizmet verecek.

Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışa çıkıyor!

Bulvar İstanbul projesi kapsamındaki 'Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışa çıkıyor. Diğer projelerle birlikte yaklaşık 20 bin kişiye hizmet etmesi öngörülen Bulvar istanbul Cadde'de teslimler ise Haziran 2016'da yapılacak.

Ferko, Contemporary İstanbul’un ortak sponsoru oldu!

Ferko, 12-15 Kasım 2015 tarihleri arasında sanatseverler ile 10. kez buluşacak olan Contemporary Istanbul’a ortak sponsor olarak destek veriyor. Ferko’nun, Contemporary Istanbul ile olan işbirliği 2018 yılına kadar sürecek.

Adım İstanbul ön satışta!

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes ortaklığıyla hayata geçirilen Başakşehir'deki Adım istanbul'da ön satışlar başladı.

Royal İstanbul Projesi 2017'de teslim edilecek!

3 bine yakın ünitenin planlandığı Royal istanbul projesinde 1000 kadar daire olacak. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 dairelerin yer alacağı Royal İstanbul projesinde daireler 2017 yılının sonunda teslim edilecek.

HEP İstanbul'da yaşam 2017'de başlayacak!

TEKFEN Emlak Geliştirme, İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirdiği HEP istanbul projesinde yaşam, 2017 Nisan'da başlayacak. Yarısı satılan projeden ev almak isteyenler peşin ödemede yüzde 6 indirimden yararlanıyor.

Tema İstanbul'da anahtar teslimleri başladı!

Mesa- Artaş- Avrupa Konutları-Öztaş-Kantur-Akdaş Ortak Girişim Gurubu imzasıyla Küçükçekmece Atakent'te iki yılda inşa edilen 3.614 konutluk Tema istanbul projesinde anahtar teslimlerine başlandı.

Türkiye genelinde en çok rezidans projeleri İstanbul'da!

Türkiye pazarına girmesiyle sektörde hızla ilerleyen Amerikalı bir gayrimenkul devi, Türkiye'deki rezidans projelerini mercek altına aldı Türkiye geneline bakıldığında %75'lik oranla en çok rezidans projelerine sahip olan istanbul'u Ankara, İzmir ve Antal

İstanbul Future Park'ta inşaat hızla devam ediyor!

Türkiye'ye akıllı bina sistemleri alanında iddialı olan Hiper Gayrimenkul'un ilk projesi istanbul Future Park'ta inşaat hızla ilerliyor. Projede ilk teslimler 2016'da başlayacak.

İn istanbul fiyat!

İn istanbul fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 320 bin TL’den başlangıç gösteriyor. İnistanbul Gala projesinde 1+1’den 4+1 ‘e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

İstanbul Altın Aks'ta sembol otel yatırımı!

Prime istanbul, dünyada, Pullman ve Mercure markaları ile işletilen en büyük tesislerden biri olacak. Tesiste 3 bin m2'lik SPA ve Wellness alanı, 60 farklı üniteli çok amaçlı performans merkezi bulunacak.

İstanbul Finans Merkezi çok uluslu firmaları İstanbul'a çekiyor!

Ali Fuat Taşkesenlioğlu, İFM projesinin çok uluslu firmaların istanbul'da merkez kurmayı düşünmesine neden olduğunu duyduklarını belirterek, "Dolayısıyla, söz konusu projenin ulusal boyutta istihdamın ve yurtiçi piyasalar fayda sağlayacak" dedi.

Still İstanbul Diamond'dan THY çalışanlarına özel kampanya!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen Still istanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen,THY, Netaş ve Tekno Park çalışanlarına özel kampanya düzenlendi.

Blueground istanbul Haberi

Blueground istanbul

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen destekle ve dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarı MIPIM'in stratejik ortaklığıyla bu yıl üçüncü kez gerçekleşen RE360 Gayrimenkul Buluşması kapsamında “Gayrimenkulde Deniz Bitti Proptech ile Okyanuslara Açılma Zamanı” başlıklı oturum düzenlendi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; oturumda açıklamalarda bulunan Blueground Kurucu Ortağı Kurtuluş Cumhur Korkmaz, teknoloji odaklı gayrimenkul şirket olduklarını, bireysel ve kurumsal ev sahiplerinden dairelerin uzun dönemli yönetimini alıp eşyalandırıp daha sonra da kendi seçtikleri kiracılara uzun dönemli olarak kiraladıklarını sözlerine ekledi.

Kurumsal ev sahiplerinin ilk müşterilerinden olduğunun altını çizen Korkmaz, onların binalarının ve projelerinin yönetimini onlardan devir alıp uzun dönemli olarak kira garantisi verebilen bir yapı olduklarını ve onlar için iyi bir iş ortağı olduklarını açıkladı.

İkinci müşterinin de yeni bir şehre geldiğinde ev...