30 / 04 / 2024

blumar ataköy fotoğrafları

blumar ataköy fotoğrafları

Toplam 200 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Blumar Ataköy fotoğrafları yayınlandı. Projede 120 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor...

İşte AKM'nin içinden yıllar sonra ilk fotoğraflar!

Atatürk Kültür Merkezi’nin (AKM)yıllar sonra ilk hali görüntülendi. Yıkımına karar verilen AKM'nin içindeki tahribat dikkat çekti. İşte AKM'nin içinden yıllar sonra ilk fotoğraflar...

Ataköy Baruthane bölgesi yapılaşmaya kapatıldı!

Ataköy sahilde Blumar projesinin yapılacağı tarihi Baruthane binalarının bulunduğu 160 parsel yapılaşmaya kapatıldı

Ataköy Blumar Projesi'nin kiralama ihalesi iptal edildi!

Ataköy sahilde Baruthane binalarının da bulunduğu 564 ada 160 parselde yapılması düşünülen Ataköy Blumar Projesi’yle ilgili kiralama ihalesi, İstanbul 8. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi

Göktürk-2'den Türkiye fotoğrafları!

Genelkurmay Başkanlığı, milli imkanlarla geliştirilen ve üretilen yüksek çözünürlüklü ilk keşif-gözetleme uydusu Göktürk-2 uydusunca Edirne, Kırklareli, Samsun ve İstanbul'dan alınan görüntüleri paylaştı. İşte o fotoğraflar...

Ataköy Blumar projesi durdu!

Ataköy sahilde Baruthane binalarının da bulunduğu 564 ada 160 parselde yapılması düşünülen 70 metre yüksekliğinde 7 bloktan oluşan Ataköy Blumar projesi durdu.

Blumar Ataköy Projesi 2.kez durduruldu!

Bakırköy Belediyesi’nin 23 Haziran’da mühürlediği Blumar Ataköy Projesi’nde mühürler söküldü. Çelebi İnşaat’a ait inşaatın içinde tarihi Baruthane yapıları da bulunuyordu. Projede 2. kez yürütme durduruldu.

Ataköy sahilde Blumar ve Sea Pearl projelerine mühür!

Bakırköy Belediyesi, Ataköy sahilde daha önce mühürlediği, Çelebican İnşaat'a ait Blumar Ataköy'le ilgili işlemin devamına karar verdi, Kuzu İnşaat'a ait Sea Pearl Ataköy de mühürledi.

Blumar Ataköy projesi mühürlendi mi?

İSTANBUL’un tek doğal plajı Ataköy sahilinde mahkemenin iptal kararlarına rağmen her biri 70 metrelik kulelerin inşaatı sürerken, tarihi Baruthane binalarının bulunduğu parseldeki Blumar Ataköy projesi mühürlendi.

Ataköy Blumar mühürlendi!

Ataköy sahilinde tarihi Baruthane binalarının bulunduğu parseldeki Blumar Ataköy projesi belediye tarafından mühürlendi. Mahkemenin iptal kararlarına rağmen her biri 70 metrelik kulelerin inşaatı ise devam ediyor.

Ataköy'deki Blumar projesi mühürlendi!

İstanbul'un tek doğal plajı Ataköy sahilindeki tarihi Baruthane binalarının bulunduğu parseldeki Blumar Ataköy projesi mühürlendi. Proje için verilen yapı ruhsatları, inşaat başlamadığı için geçersiz kaldı.

Blumar Ataköy projesi mühürlendi!

İSTANBUL’un tek doğal plajı Ataköy sahilinde mahkemenin iptal kararlarına rağmen her biri 70 metrelik kulelerin inşaatı sürerken, tarihi Baruthane binalarının bulunduğu parseldeki Blumar Ataköy projesi mühürlendi.

3.Boğaz Köprüsü inşaatından son fotoğraflar!

3. köprü projesinin ayakları Avrupa yakasında Garipçe, Anadolu yakasında Poyrazköy'de olmak üzere her iki yakada da hızla ilerliyor. İşte 3.köprü projesinin inşaatından son fotoğraflar...

Vodafone Arena'dan son fotoğraflar!

Vodafone Arena'nın kaba inşaatının büyük bölümü tamamlandı. Yeni sezona yetişmesi planlanan Vodafone Arena 41 bin 903 koltuk kapasiteli olacak. İşte Beşiktaş Vodafone Arena'dan son fotoğraflar...

blumar ataköy fotoğrafları Haberi

blumar ataköy fotoğrafları

Rezidans, ofis, AVM ve otelin yer alacağı Blumar Ataköy projesi, 200 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Turkmall ile Yorum İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 120 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor.


Blumar Ataköy 'de teslimleri 2014 yılının son çeyreğinde yapılacak. Projede ofis alanına 8 bin metrekare, otel alanına 45 bin metrekare, rezidans alına 30 bin metrekare, AVM alanına 27 bin 500 metrekare ayrıldı.


Blumar Ataköy fotoğraflarla!




Blumar Ataköy fotoğraflarla!




Yorum İnşaat iletişim

Address : Tophanelioglu Cad. Arduman Is Merkezi No: 4/3-A Üsküdar / İstanbul

Tel : +90 (216) 651 93 00

Faks : +90 (216) 651 93 08


Turkmall iletişim

Ebulula Mardin Cad. Maya Meridien İş Merkezi

Main Entrance, 11. - 14. Floor 

34335 Akatlar - İstanbul / TURKEY

T:+90 212 350 9100

F:+90 212 351 4532