16 / 05 / 2024

bm raporları

bm raporları

BM raporuna göre sel, deprem, tayfun gibi doğal afetler dolayısıyla geçen yıl 22 milyon kişi yerlerinden oldu. Bu sayı çatışmalar nedeniyle yerlerinden olanların yaklaşık üç katı.

Ata GYO 2016 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Ata GYO 2016 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı.

Servet GYO 2016 yılı gayrimenkul değerleme raporları yayınlandı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet GYO 2016 yılı gayrimenkul değerleme raporları yayınlandı.

Reysaş GYO gayrimenkullerinin değerleme raporlarını yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan gayrimenkullerin 2016 yıl sonu değerlemelerini Emek Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ye yaptırdı. İşte değerleme raporları..

Reysaş GYO 2016 yılı gayrimenkul ekspertiz raporlarını yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Reysaş GYO 2016 yılı gayrimenkul ekspertiz raporlarını yayınladı.

TOKİ'nin13 ilde zemin etüdü raporları hazırlama işi ihalesi bugün!

Balıkesir, Denizli, Edirne, Elazığ, Kayseri, Osmaniye, Sinop, Sivas, Bayburt, Giresun, Konya, Van ve Yozgat illerinde Zemin Etüdü Raporları Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'da gerçekleşecek.

BM'nin Gazze'yi yeniden imar mekanizması protesto edildi!

Gazze Şeridi'nde çok sayıda dükkan sahibi ve işsiz Birleşmiş Milletler'in (BM) Gazze'yi yeniden imar mekanizmasını protesto etti.

Konya'daki yurt kazası davasında bilirkişi raporları kafa karıştırdı!

AĞUSTOS 2008’de Konya’nın Taşkent ilçesine bağlı Balcılar beldesinde kaçak bir yurt binası çöktü. Raporların tamamı birbirleri ile çelişti. Savcı son celsede, 11 sanıktan 7’si için berat 4’ü için ceza istedi. Son kararı mahkeme verecek.

BM İzolasyon Mühendislik Yapı ve İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BM İzolasyon Mühendislik Yapı ve İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehtap Yüce Mersin tarafından kuruldu.

BM Mühendislik'in acı günü! Süleyman Kazanç vefat etti!

BM Mühendislik ve İnşaat'ın Genel Müdürü Hakan Kazanç'ın babası Süleyman Kazan. vefat etti. Merhumun cenazesi bugün Karşıyaka Mezarlığı'na defnedilecek.

TOKİ 7 ilde etüd raporları hazırlatılması hizmet alım işi ihalesi bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 7 ilde zemin etüdü raporları hazırlatılması hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Halk GYO 2015 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2015 yıl sonu değerleme raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Martı GYO finansal raporlarının denetlenmesi için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik Şirketi'ni seçti!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, finansal raporlarının denetlenmesi için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin seçilmesine karar verdi.

BM Summer Mühendislik Danışmanlık Eğitim Araştırma Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BM Summer Mühendislik Danışmanlık Eğitim Araştırma Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

bm raporları Haberi

bm raporları


BM raporuna göre sel, deprem, tayfun gibi doğal afetler dolayısıyla geçen yıl 22 milyon kişi yerlerinden oldu. Bu sayı çatışmalar nedeniyle yerlerinden olanların yaklaşık üç katı. 


BM'nin ülke içi yerlerinden edilmelerini gözleyen merkezinin (IDMC) raporuna göre, 2013 yılı boyunca 600'den fazla irili ufaklı doğal afet olayı kaydedildi. Bu afetlerden büyük çaplı olan 37'si 100 binden fazla kişinin yerlerinden olmasıyla sonuçlandı. 


Dünya genelinde toplam yerlerinden olan sayısı 22 milyon olurken, en çok etkilenen kıtalar Asya ve Afrika oldu. Asya'da 19 milyon kişi yerlerinden olurken Çin ve Filipinler en çok etkilenen ülkeler arasında yer aldı.  


Geçen yıl Asya ülkelerini etkileyen Haiyan tayfununun tüm yıl içinde insanları en fazla etkileyen doğal afet olduğu kaydedildi.     


Afrika'da özellikle Sahra Altı Afrika bölgesinde muson yağmurlarının etkili...