19 / 05 / 2024

BMW 5 Sedan fiyat Mayıs 2022

BMW 5 Sedan fiyat Mayıs 2022

BMW 5 serisi, Sedan, Sedan M ve Touring olmak üzere 3 farklı versiyonla otomobil alacaklara sunuluyor. BMW 5 serisi, tasarımlarıyla göz dolduruyor. Peki BMW 5 Serisi Mayıs 2022 fiyatları belli oldu mu? İşte BMW 5 Serisi 30 Mayıs 2022 fiyat listesi... 

Araba almak isteyenlere Mart 2024 fırsatı! İşte Türkiye'deki en ucuz 5 sedan!

Yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler sıfır sedan otomobillerin fiyatlarını merak ediyor. İşte Türkiye'deki en ucuz 5 sedan....

Yeni BMW 520d Türkiye yollarında! İşte dudak uçuklatan fiyatı

8. nesil yeni BMW 5 Serisi görücüye çıktı. Yeni 5 Serisi’nin 2.0 litre dizel motorlu ve tamamen elektrikli versiyonu Türkiye’ye giriş yaptı. Yeni BMW 520d xDrive Sedan motor seçenekleri arasına mild hibriti de (hafif hibrit) dahil etti.

BMW resmen duyurdu! Bu modellere zam beklenirken bakın ne oldu!

Dünyanın en prestijli otomobil üreticilerinden BMW, 5, 6, 7 ve 8 serilerine yapacağı zammı iptal ettiğini açıkladı. BMW’nin bu modellerde eski fiyatla satışlara devam edeceği öğrenildi.

BMW, bu dört modeline yapacağı zammı iptal etti! Yeni zam gelecek mi?

BMW’den eylül ayı kapsamında 5, 6, 7 ve 8 serilerine yapacağı zammı iptal ederek ağustos ayı fiyatlarıyla yola devam etme kararı aldı. Bu kapsamda, bu serilerine ilişkin bir fiyat güncellemesi yapılmadı.

BMW’den 3 Serisi’ne hem zam hem indirim geldi! 320İ’ye 56 bin 800 TL zam gelirken, 330İ’ye 5 bin 900 TL indirim geldi!

BMW’den 3 Serisi’ne sahip olmak isteyenlere hem zam hem de indirim haberi geldi. BMW, 320İ’ye 56 bin 800 TL zam yaparken, 330İ’ye ise 5 bin 900 TL indirim yaptı.

BMW dört modeline birden zam yaptı! Fiyatları görenlerin gözleri yerinden fırlayacak!

Dünyanın en prestijli otomobil üreticilerinden BMW; 5 Serisi’ne zam yapmazken 6,7 ve 8 serilerine birden zam yaptı. Ağustos ayı çerçevesinde geldiği öğrenilen zamların ardından bu serilerin fiyatları ise merak konusu oldu.

BMW’nin bu serilerine çok konuşulacak zam geldi! Zammı görenler adeta neye uğradığını şaşırdı!

BMW; 3, 4 ve 5 serilerine zam yaptığını açıkladı. BMW’den yapılan açıklamaya göre, zammın temmuz ayını kapsadığı ve yapılan zamda dolar kurunda yaşanan artışın etkili olduğu öğrenildi.

Sonunda belli oldu! BMW 5 Serisi’nin yeni fiyatı açıklandı!

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden BMW, merakla beklenen 5 Serisi’nin yeni fiyatını açıkladı. BMW, 5 Serisi’nin güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladığını duyurdu.

Yeni yüzü meydana çıktı! Makyajlı BMW 5 serisi herkesi hayran bıraktı

BMW'nin amiral gemilerinden biri olan 5 Serisi en yeni tasarımı ile hayranlarına sunuldu. G60 kasa kodlu yeni nesil 5 Serisi şimdiden tartışmalara sebep olurken birçok vatandaş ise aracın yeni görünümüne alışmakta güçlük çekiyor.

Prestij ve marka değeri yükek BMW 5 serileri bayilerde sizi bekliyor!

BMW 5 Serisi, performans odaklı bir otomobil serisidir. İyi denge sağlayan şasi yapısı, güçlü motor seçenekleri ve keskin direksiyon sistemiyle sürüş keyfi sunar. BMW'nin M5 gibi yüksek performanslı versiyonları da mevcuttur. 12 Mayıs 2023 fiyat listesi

Lüks ve Konfor tek bünyede ortaya çıktı! Premium elektrikli sedan arayanlar BMW İ7 tam size göre! 

i7'nin tek bir şarjla 300 millik bir menzile sahip ki bu büyük bir lüks sedan için etkileyicidir. Bu, yeniden şarj etmek için durmanıza gerek kalmadan daha uzun mesafeler sürebileceğiniz anlamına gelir. Peki BMW İ7 17 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Lüks ve performansı hedefleyen BMW 5'e zam geldi mi? İşte Nisan ayı fiyat listesi

BMW 5 Serisi, birçok önemli özelliğiyle tanınır, ancak en büyük özelliği performansı ve sürüş dinamikleridir. BMW, 5 Serisi'nde sürüş deneyimini öncelikli hale getirerek aracın yol tutuşunu, yönetim kabiliyetini, optimize etti. Bu nedenle, 5 Serisi, sürüş keyfi için tasarlanmış bir otomobildir.

Modern bir tasarıma sahip BMW 3 serisine Nisan'da zam geldi mi? İşte 09 Nisan 2023 fiyat listesi

BMW'nin mükemmel spor sedanı, 2023 için teknoloji ağırlıklı bir modele kavuşuyor ve güncellenmiş dış tasarım ve dramatik, tamamen dijital bir gösterge paneli sunuyor. Peki 09 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

BMW 5 Sedan fiyat Mayıs 2022 Haberi

BMW 5 Sedan fiyat Mayıs 2022

BMW 5 serisi, Sedan, Sedan M ve Touring olmak üzere 3 farklı versiyonla otomobil alacaklara sunuluyor. BMW 5 serisi farklı modelleri, yüksek teknolojileri ve şık tasarımlarıyla sürücüleri cezbediyor. 

BMW 5 Serisi Sedan, şık ve atletik tasarımıyla ön plana çıkarken, pürüzsüz yüzeyleri, keskin konturları ve geleceğe dönük teknolojileriyle dikkat çekiyor. 

BMW M5 CS ise bugüne kadar sunulan en güçlü BMW M5 Sedan modeli olarak nitelendiriliyor ve 0’dan 100 kilometre hıza sadece 3,0 saniyede çıkabiliyor. BMW M5, maksimum çekiş sunarken, sportif sürüş konforu yaşatıyor. 

Yeni BMW 5 Serisi Touring ise zarif ve çok yönlü iç tasarımının yanı sıra, esnek bagaj bölümüyle kullanışlı depolama alanı ve etkileyici sürüş dinamikleriyle dikkat çekiyor.  Uzun aks aralığı, net yüzeyleri ve özel tasarımıyla...