05 / 05 / 2024

bmw yol projesi

bmw yol projesi

Alman otomotiv devlerinden BMW, Şangay'daki teknoloji merkezinde metropollerdeki trafik sıkışıklığını hafifletmek için elektrikli araçlar (EV) için yüksek yol projesi geliştirmiş. İşte geleceğin yolları...

Teknolojik özellikler ile donatılmış BMW 3 serisi fiyatıyla Mayıs ayında yine gündeme geldi

BMW 3 Serisi, lüks  otomobil olarak tasarlanmıştır. yüksek performanslı motoru, çevikliği ve yol tutuşuyla sürüş keyfi sunar. BMW 3 Serisi, dinamik bir sürüş deneyimi sunar ve yüksek hızlarda bile dengeli ve kontrol edilebilir kalır. Peki 10 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Sürücüye keyifli ve dinamik bir sürüş konforu sunan BMW 1 serisinin Mayıs ayı fiyatı ne oldu?

BMW 1 Serisi, sportif sürüş özellikleriyle tanınır. Yüksek performanslı motorları, mükemmel yol tutuşu ve sürüş dinamikleri ile keyifli bir sürüş deneyimi sunar. Peki BMW 1 serisi 08 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Kendi yolunu çizenlerin aracı BMW X2 bayilerde! Kuralları sevmiyorsanız X2 için acele edin

BMW'nin X serisi ailesinin bir parçası olan ''X2'' konforu ve yol tutuşuyla muadillerinden ayrılan ve ilk sıralara kadar çıkan BMW X2, her yeni sürümüyle ilgi odağı olmayı başarıyor. Peki BMW X2'in 03 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Sürüş keyfi en yüksek araç BMW Z4 bayilerde alıcılarını bekliyor! 20 Nisan 2023 fiyat listesi

BMW Z4'ün en iyi özelliği, sürücü odaklı tasarımı ve yüksek performanslı sürüş deneyimi sunmasıdır. Z4, sportif görünümü, güçlü motor seçenekleri, hızlı ivmelenme ve hızlanma, hassas direksiyonu ve mükemmel yol tutuşu ile sürücülerin adrenalin dolu bir sürüş keyfi yaşamasını sağlar. Peki 20 Nisan 20

Lüks ve performansı hedefleyen BMW 5'e zam geldi mi? İşte Nisan ayı fiyat listesi

BMW 5 Serisi, birçok önemli özelliğiyle tanınır, ancak en büyük özelliği performansı ve sürüş dinamikleridir. BMW, 5 Serisi'nde sürüş deneyimini öncelikli hale getirerek aracın yol tutuşunu, yönetim kabiliyetini, optimize etti. Bu nedenle, 5 Serisi, sürüş keyfi için tasarlanmış bir otomobildir.

Mükemmel yol tutuşu ve yüksek performansı ile BMW 4 serisi bayilerde! BMW 4 serisi Nisan zammı ne kadar oldu?

BMW 4 Serisi, sportif sürüş özellikleri, lüks iç mekanı ve son teknolojik özellikleri nedeniyle birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Ayrıca şık tasarımı, çeviklik ve performansı ile de dikkat çekmektedir. Peki BMW 4 serisi Nisan zammı ne kadar oldu?

Araç çarpışma testlerinde yüksek puanlar alan BMW X1'e Mart'ta zam geldi mi? İşte 03 Nisan 2023 fiyat listesi

BMW X1, SUV pazarındaki birçok rakibine göre üstün performans, konfor ve güvenlik özellikleri sunar. Sürüş deneyimi oldukça keyifli ve yol tutuşu dinamiktir.  Peki BMW X1 03 Nisan 2023 fiyat listesi nedir? İşte detaylar.

BMW X2'nin Mart ayı fiyatı merak ediliyor! İşte 08 Mart 2023 fiyat listesi

Araç, coupe tarzı bir görünüm sunan eğimli bir tavan çizgisiyle birlikte gelir. Ayrıca BMW'nin ünlü xDrive dört tekerlekten çekiş sistemi ile donatılmıştır, bu da sürüş koşullarında mükemmel çekiş ve yol tutuş sağlar. 08 Mart 2023 fiyat listesi

Hız delisi BMW i7'nin özellikleri ve fiyatı nedir? İşte amiral gemisi BMW İ7 2023 07 Şubat fiyat listesi 

4,1 saniyede 60 mil hıza ulaşacağınız adeta hızı iliklerinizde hissedeceğiniz BMW İ7 hızı kadar konforu ile de ön plana çıkıyor. Bir sedan için harika yol tutuşa sahip BMW i7 modeli ile elektrikli araç piyasasında el ile gösteriliyor. peki  BMW i7'nin özellikleri ve fiyatı nedir? İşte 2023 Şubat ayı

İstanbul Finans Merkezi Yol Projesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Finans Merkezi Yol Projesine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Murat Ongun'dan son dakika Kanal İstanbul açıklaması!

İBB Sözcüsü Murat Ongun, '2020 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu'nu aktardı. "Bir illüzyon vardı, artık yok. Adına “kanal temeli” denen yol projesi Karayolları Genel Müdürlüğü’nün raporunda bakın nasıl anlatılıyor" diyen Ongun, "Yol temel atma töreni hayırlı olsun" dedi.

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi mecliste!

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ukrayna’da 10 milyar dolarlık Büyük İnşa Projesi başladı!

Ukrayna’da 10 milyar dolarlık Büyük İnşa Projesi başladı. Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Andrii Sybiha, Büyük İnşa projesi kapsamında 5 yıl içerisinde toplam 24 bin kilometre yol inşaatı aynı zamanda köprü ve raylı sistemlerin yapılacağını belirtti.

bmw yol projesi Haberi

bmw yol projesi

Şehirler dünya genelinde büyüdükçe trafik artıyor bu da mevcut yol şebekesine her geçen gün daha fazla stres eklenmesine neden oluyor. Bu durum hem hava kirliliğini artırıyor hem de insanların yaşam kalitesini düşürüyor.

Alman otomotiv devlerinden BMW de bundan yola çıkarak Çin’in Şangay şehrindeki teknoloji merkezinde metropollerdeki trafik sıkışıklığını hafifletmek için elektrikli araçlar (EV) için yüksek yol projesi geliştirmiş. Bu yollarda hız sınırı 25 kilometre olarak belirlendi. Büyük şehirlerdeki trafiğin ana sorununu araştıran BMW, daha fazla yol hayata geçirerek bu işi basit bir biçimde çözeceğini düşünmüş.

YÜKSEK, ELEKTRİKLİ, VERİMLİ

 

‘Vision E³ Way’ isimli konsept ile yüksek, elektrikli ve verimliden oluşan 3 standardı belirleyen BMW, proje gerçekleştiğinde yüksek karayollarının bir ağının sadece iki tekerlekli elektrikli taşıtlar için özel olacağını söyledi.

Proje stratejik olarak...