09 / 05 / 2024

Araç çarpışma testlerinde yüksek puanlar alan BMW X1'e Mart'ta zam geldi mi? İşte 03 Nisan 2023 fiyat listesi

Araç çarpışma testlerinde yüksek puanlar alan BMW X1'e Mart'ta zam geldi mi? İşte 03 Nisan 2023 fiyat listesi

BMW X1, SUV pazarındaki birçok rakibine göre üstün performans, konfor ve güvenlik özellikleri sunar. Sürüş deneyimi oldukça keyifli ve yol tutuşu dinamiktir.  Peki BMW X1 03 Nisan 2023 fiyat listesi nedir? İşte detaylar.



BMW X1 Geniş iç mekanı, yüksek kaliteli malzemeler ve son teknoloji multimedya sistemleri ile de konforlu bir sürüş sağlar. Ayrıca BMW X1, güçlü motor seçenekleri, yakıt ekonomisi ve çevre dostu seçenekleriyle de dikkat çekmektedir.

BMW'nin ilk aşaması olan SUV'si X1, çevik yol tutuşu, arzulu doğası ve pratik şekli aracılığı ile bir zamandır bizim favorimiz oldu. 

2023 modeli, şasisinde, aktarma organlarında ve iç dizaynında uygulanan iyileştirmelerle geçen senenin modeline göre geniş bir yükseltme gibi görünen eksiksiz bir dizayn aldı . Kaputun altında yeni 241 beygirlik turbo şarjlı dört silindirli motor standart dört tekerlekten çekiş ve yedi vitesli otomatik şanzımanla piyasaya çıktı. Ana rakibi Mercedes-Benz GLB sınıfının tam tersine, X1 iki sıralı bir SUV olmayı sürdürüyor,

 Fakat biraz daha büyük harici ebatları, BMW'ye nazaran kabin içinde ekstra alana evrildi. Dahili mekandan bahsetmişken, daha çağdaş bir izayn ve markanın iDrive 8 bilgi-eğlence kurulumu dahil en son teknolojik fonksiyonlarla güncellendi.

Araç çarpışma testlerinde yüksek puanlar alan BMW X1 e Mart ta zam geldi mi? İşte 03 Nisan 2023 fiyat listesi
BMW X1, kompakt bir SUV'dir ve birçok özellikleri ile tercih edilmesi için nedenleri vardır:

Performans: BMW X1, güçlü motor seçenekleri sunar ve hızlı bir şekilde hızlanır. Dinamik sürüş özellikleri sayesinde, keskin virajlarda dahi çok rahat bir sürüş sunar.

Konfor: BMW X1, ferah ve lüks bir iç mekana sahiptir. Sürücü ve yolcular için yüksek kaliteli malzemeler, ergonomik koltuklar ve gelişmiş multimedya sistemleri sunar.

Güvenlik: BMW X1, çarpışma testlerinde yüksek notlar almıştır ve birçok güvenlik özelliği sunar. Adaptif hız sabitleyici, çevresel kamera sistemi, arka park sensörleri ve kör nokta uyarı sistemleri gibi güvenlik özellikleri mevcuttur.

Yakıt Ekonomisi: BMW X1, yakıt ekonomisi açısından oldukça etkilidir. Çevre dostu motor seçenekleri, düşük CO2 emisyonları ve yakıt tasarrufu sağlayan otomatik start-stop sistemi sayesinde daha az yakıt tüketir.

Araç çarpışma testlerinde yüksek puanlar alan BMW X1'e Mart'ta zam geldi mi? İşte 03 Nisan 2023 fiyat listesi


Geri Dön