08 / 05 / 2024

böcek ilaçlama firma listesi

böcek ilaçlama firma listesi

Beyoğlu hergün ilaçlanıyor. İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan Beyoğlu Belediyesi sıcak yaz günlerinde çoğalan haşerelerin önüne geçmek için her gün özel araçlarla ilçenin tüm sokaklarını dolaşarak ilaçlama yapıyor.

Haberi duyan kulaklarına inanamıyor! Bir ilimizde su tarifesine indirim! 5 tona kadar…

İstanbul’da suya zam haberinin ardından Antalya'da su tarifelerine indirim yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, suya yapılan indirim ile ilgili, "5 tona kadar suyun tonunu 1 lira yapıyoruz" açıklamasında bulundu.

Konya'da 49 bin 985 TL'den başlayan fiyatlarla 8 arsa satılıyor! 

Konya ili Çumra Belediye Başkanlığı, Konya ili, Çumra ilçesi, Çaybaşı ve Büyükaşlama Mahalleleri'nde yer alan 8 adet arsayı satıyor. İşte o arsa ile ilgili merak edilen her şey...

Konya Çumra'da 14 arsa 11 bin 820 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Konya ili Çumra Belediye Başkanlığı, Konya ili, Çumra ilçesi, Çaybaşı, Abditolu, Büyükaşlama, Sürgüç ve Türkmencamili mahallelerinde yer alan 14 adet arsayı satıyor. İşte fiyat ve tüm merak edilenler...

O ilde 24 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma imkanı! Belediye 13 arsayı satıyor! 

Konya ili, Çumra ilçesi, Çaybaşı, Baraj, Alibeyhüyüğü, Güvercinlik ve Büyükaşlama mahallelerinde yer alan 13 arsa 24 bin 875 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Ayçiçekte içleri biraz olsun rahatlatan haber

Tekirdağ'daki ayçiçek tarlalarına tırtıl dadanması, yağ fiyatlarını yeniden artıracağı gerekçesiyle bir hayli endişelendirdi. Tekirdağ'da ayçiçeği tarlalarında "çayır tırtılına" karşı dron ile ilaçlama yapılıyor. İlaçlamaların etki verdiği öğrenildi.

Antalya Muratpaşa'daki imar meselesi çözümüne ulaştı! Muhittin Böcek teşekkür etti!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa ilçesindeki Kırcami bölgesinde uzun zamandır devam eden imar meselesinin çözülmesine yönelik teşekkür etti.

Kütahya Bölücek'te 495 konut inşa edilecek!

Kütahya Altıntaş'a bağlı Bölücek'te 495 konutun inşa edilmesine yönelik karar alındı. Konut inşasına yönelik ihale düzenlenecek.

TOKİ Kütahya'da 495 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri düşük konut bedelleriyle ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya Böcek Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi'nde çalışmalar son aşamaya geldi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek çalışmaları yerinde inceledi. 

Antalya'nın 19 ilçesinde yeni kreşler açılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in 19 ilçenin tamamında açılması talimatını verdiği kreşler tek tek hayata geçiriliyor. Kaş'ın Andifli Mahallesi'nde yapımında sona gelinen kreş ve gündüz bakımevi 100 öğrenci kapasitesine sahip olacak.

Kent Temizlik Peyzaj İlaçlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Temizlik Peyzaj İlaçlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Şaban Sönmez tarafından kuruldu.

Antalya Kent Yaşam Parkı Projesi tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi bünyesinde yer alan Kent Müzesi çalışmalarını yerinde inceledi. 

Antalya'daki tarihi yapılar müze oluyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi bünyesindeki Kent Müzesi çalışmalarını yerinde denetledi.

böcek ilaçlama firma listesi Haberi

böcek ilaçlama firma listesi

Beyoğlu hergün ilaçlanıyor. 45 mahallede düzenli olarak yapılan ilaçlama çalışmalarının yanı sıra, park, bahçe, okul, camii, metruk binalar, rögar kapakları ve çöp konteynerlerinin bulunduğu bölgelerde ilaçlanarak olası sağlık sorunlarının önüne geçiliyor.


Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yaz aylarında yapılan ilaçlama çalışmaları sıcak günlerde ortaya çıkan haşerelerin önüne geçiyor. Her gün yapılan ilaçlama ile İlçenin tüm bölgeleri dezenfekte ediliyor. 45 mahallede düzenli olarak yapılan ilaçlama çalışmalarının yanı sıra, park, bahçe, okul, camii, metruk binalar, rögar kapakları ve çöp konteynerlerinin bulunduğu bölgelerde ilaçlanarak olası sağlık sorunlarının önüne geçiliyor.


Sıcak yaz aylarında çoğalan haşerelerden kaynaklanan bulaşıcı hastalıkların önüne geçmek için düzenli olarak çalışan Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, özel hazırlanan araç, giysi ve sırt çantalarıyla bölge bölge gezerek, sağlığı tehdit edebilecek yerlere...